oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Podróż W Czasie
starr
post 11.05.2007 - 20:50
Post #1

Guests

Zarówno Webster jak i Monroe opisywali swoje podróże w czasie w OOBE.Mnie ten temat troche intryguje,szczerze mowiac mam watpliwosci do prawdziwosci tego zjawiska.jestem ciekaw czy próbowaliscie rowniez to osiagnac i w jaki sposob jest to mozliwe?
Go to the top of the page

+Quote Post
daywalker
post 12.05.2007 - 18:13
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

A no jest mozliwe musisz sie dostac tylko do F15, zapiac pasy i wyobrazic sobie ze lecisz do egiptu. A tak na powaznie hmmmmm skoro oni ci tego nie potrafili wytlumaczyc, to zapewne zwykli smiertelnicy z oobe.pl dadza rade... ;). Poszukaj troche na forum, zdaje sie ze kiedys byla juz podobna dyskusja, pozdro.

+Quote Post
bachu
post 18.05.2007 - 00:04
Post #3

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

w któreś książce było, że trza skupić sie na uczuciach które towarzyszyły w tym momencie do którego chcemy się przenieść. Ciekawe jak się przenieść w taki czas w którym jeszcze nie żyłem ? ehm... nie próbowałem tego nawet bo po 2 stronie nie jestem w stanie w ogóle podjąć jakiegokolwie wysilku umysłowego. Ma ktoś podobny problem ?

+Quote Post
starr
post 18.05.2007 - 19:32
Post #4

Guests

Webster w jednej ze swoich ksiazek poswiecil temu tematowi osobny rozdział.Nie mam teraz przy sobie tej ksiazki ale z tego co pamietam wystarczyla sama chec przeniesienia sie do pewnego okresu.Ja jak narazie nie doswiadczylem jeszcze OOBE i nie chce sie madrzyc ale wg mnie czy nie mozna wtedy wpasc w pulapke wlasnej wyobrazni?Byc moze to co wtedy zauwazymy bedzie jedynie naszym podswiadomym wytworem.A co z przyszloscia?Przeciez przyszlosc jest plynna-jesli bysmy zobaczyli przyszlosc to prawdopodobnie pozniej nie bylaby taka jak ja widzielismy uprzednio przez to ze majac ta swiadomosc bysmy zmienili bieg wydarzen

+Quote Post
LightRevan
post 18.05.2007 - 23:06
Post #5

Członek Rodziny

Notatnik

CYTAT(starr @ 18.05.2007 - 20:32) *
Przeciez przyszlosc jest plynna-jesli bysmy zobaczyli przyszlosc to prawdopodobnie pozniej nie bylaby taka jak ja widzielismy uprzednio przez to ze majac ta swiadomosc bysmy zmienili bieg wydarzen

?wi?te s?owa. Przysz?o?ci nie da si? w 100% przewidzie?.
?eby przenie?? si? w czasie trzeba naprawd? mocno si? skupi?. Czasem prosta czynno?? taka jak poruszanie si? w Astralu jest uci??liwe(np. czasem mo?na odczu? przyci?ganie).

+Quote Post
SadaM
post 19.05.2007 - 10:26
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przecież czas to iluzja wytworzona przez Ziemski system życia. Po drugiej stronie nie ma czasu. Jest tylko pamiętanie i kreacja. Nie zmienia to faktu, że możesz sobie "popatrzeć" na ziemskie wydarzenia z F15.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park