|
|
![]() ![]() |
| starr |
11.05.2007 - 20:50
|
|
Guests |
Zarówno Webster jak i Monroe opisywali swoje podróże w czasie w OOBE.Mnie ten temat troche intryguje,szczerze mowiac mam watpliwosci do prawdziwosci tego zjawiska.jestem ciekaw czy próbowaliscie rowniez to osiagnac i w jaki sposob jest to mozliwe?
|
|
|
|
12.05.2007 - 18:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
A no jest mozliwe musisz sie dostac tylko do F15, zapiac pasy i wyobrazic sobie ze lecisz do egiptu. A tak na powaznie hmmmmm skoro oni ci tego nie potrafili wytlumaczyc, to zapewne zwykli smiertelnicy z oobe.pl dadza rade... ;). Poszukaj troche na forum, zdaje sie ze kiedys byla juz podobna dyskusja, pozdro.
|
|
|
|
18.05.2007 - 00:04
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
w któreś książce było, że trza skupić sie na uczuciach które towarzyszyły w tym momencie do którego chcemy się przenieść. Ciekawe jak się przenieść w taki czas w którym jeszcze nie żyłem ? ehm... nie próbowałem tego nawet bo po 2 stronie nie jestem w stanie w ogóle podjąć jakiegokolwie wysilku umysłowego. Ma ktoś podobny problem ?
|
|
|
|
| starr |
18.05.2007 - 19:32
|
|
Guests |
Webster w jednej ze swoich ksiazek poswiecil temu tematowi osobny rozdział.Nie mam teraz przy sobie tej ksiazki ale z tego co pamietam wystarczyla sama chec przeniesienia sie do pewnego okresu.Ja jak narazie nie doswiadczylem jeszcze OOBE i nie chce sie madrzyc ale wg mnie czy nie mozna wtedy wpasc w pulapke wlasnej wyobrazni?Byc moze to co wtedy zauwazymy bedzie jedynie naszym podswiadomym wytworem.A co z przyszloscia?Przeciez przyszlosc jest plynna-jesli bysmy zobaczyli przyszlosc to prawdopodobnie pozniej nie bylaby taka jak ja widzielismy uprzednio przez to ze majac ta swiadomosc bysmy zmienili bieg wydarzen
|
|
|
|
18.05.2007 - 23:06
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przeciez przyszlosc jest plynna-jesli bysmy zobaczyli przyszlosc to prawdopodobnie pozniej nie bylaby taka jak ja widzielismy uprzednio przez to ze majac ta swiadomosc bysmy zmienili bieg wydarzen ?wi?te s?owa. Przysz?o?ci nie da si? w 100% przewidzie?. ?eby przenie?? si? w czasie trzeba naprawd? mocno si? skupi?. Czasem prosta czynno?? taka jak poruszanie si? w Astralu jest uci??liwe(np. czasem mo?na odczu? przyci?ganie). |
|
|
|
19.05.2007 - 10:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przecież czas to iluzja wytworzona przez Ziemski system życia. Po drugiej stronie nie ma czasu. Jest tylko pamiętanie i kreacja. Nie zmienia to faktu, że możesz sobie "popatrzeć" na ziemskie wydarzenia z F15.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |