oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> WyszedŁem Po Raz 1, może przydadzą się wam jakieś wskazówki
Kapcio
post 18.05.2007 - 01:48
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Była godzina około 0.00.Poszedłem do łóżka. Położyłem sie na plecach i relaksowałem sie przez może 15min. Później położyłem sie na boku, na brzuchu. Miałem sen, byłem w grze GTA (ponieważ wieczorem grałem w tą gre). Zostałem "złapany" w grze i lekko się przebudziłem. Zmieniłem pozycje na drugi bok i nastąpił taki nagły nacisk w okolicach głowy i pisk. (miałem to juz wielokrotnie ale myślałem że "sam" wyjde z ciała wiec nigdy do niczego nie dochodziło). Pomyślałem że dzisiaj zrobie inaczej (a przed próbą oobe przeczytałem jak to robi Noble, który prowadzi swojego bloga, dodam że od ostatniego świadomego próbowania oobe mineło kilka miesiecy) Jestem w tym stanie wyżej wymienionym i próbuje poruszyć nogą i dać ją na ziemi, to samo chce zrobić drugą. O dziwo moje fizyczne ciało leży w łóżku a ja stopy mam na podłodze a tułów wciąż "leży". Wtedy postanowiłem otworzyć oczy, chociaż bałem się że sie obudze. Otworzyłem je i widziałem podwujnie :/ Tak jakby asymetrycznie. Bardzo ciężko było wstać i czułem że zaraz wróce do swego fizycznego ciała lecz znowu nadszedł "pisk" i mogłem działać dalej. Poruszyłem rękoma, zaparłem się nimi o łóżko, i z wielkim trudem wstałem. Żeby jakikolwiek ruch spowodować musiałem się bardzo namęczyć. Zrobiłem kilka kroków i uznałem że to i tak dużo i chce wrócić do ciała. Zrobiłem może 2 kroki do tyłu, zamknąłem oczy i otworzyłem je w realu.Była godzina 2.05. Jestem bardzo mile zaskoczony udanym wyjściem z ciała. Moje poprzednie próby kończyły sie niepowodzeniem ponieważ myślałem że sam sie uniose nad swoje ciało i zaczne latać (bo miałem dwa razy takie niespodziewane, kilkusekundowe wyloty, których niekontrolowałem) a tu trzeba włożyć w to dużo wysiłku i FIZYCZNIE ruszać kończynami.
Mile widziane jakieś komentarze czy mieliście podobnie :)

ps. oczywiście prowadziłem dzienniczek, przeszedłem kurs ale jakoś zaprzestałem sie interesować tym aż do dzisiaj gdy po kilu miesiacach przerwy taki przełom :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Wojownik
post 18.05.2007 - 13:43
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Ja miałem róznie, czasem wyjscie z ciała kosztowało mnie duzo siły ale nie dokonca jestem przekonany czy fizycznej poniewaz odnosiłem zawsze wrazenie ze to mysli walczyły z wyjsciem a nie ciało a czasem poprostu swobodnie je opuszczałem tak jakby to było coś normalnego nie sprawiajacego zadnych problemów. Z tego co pamietam to najtrudniej przynajmniej mi wychodzi sie wtedy kiedy ide spac z mysla ze to zrobie a nie zawsze w takiej sytuacji dochodzi do sukcesu, kiedy wyjscie jest spontaniczne powiedzmy niezaplanowane wtedy najzwyczajniej opuszczam ciało bez zadnych problemow.

+Quote Post
daywalker
post 18.05.2007 - 21:52
Post #3

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Mialem podobna sytuacje z tym symetrycznym obserwowaniem. Dziwne uczucie.... Po imprezie mocno skacowany, polozylem sie spac kolo godziny 5 rano. Budzac sie patrzylem w sufit, ale nagle moja czesc swiadomosci jak by przesunela sie w prawo... niefizyczne nogi spadly za lozko.... i obserwowalem je jak by z boku, a jednoczesnie operowalem swoimi fizycznymi oczyma.. Staralem sie jak by wrzucic je na miejsce. Czulem doslownie ruch, ale ich nie widzialem, lezalem tak chwile po czym wrocilo czucie c.f, i doswiadczenie sie skonczylo.

+Quote Post
daywalker
post 18.05.2007 - 21:54
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

przez przypadek 2 post sie zrobil prozba o usuniecie.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park