|
|
![]() ![]() |
24.12.2007 - 11:26
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a ja mam pytanko:) Myślałem o takiej wizualizacji, mianowicie-gdy już jestem zrelaksowany, przysypiam, nie chce mi sie ruszać to mogę sobiewyobrażać wyjście na różne sposoby? tzn. ktoś wyżej mówił o wyturlaniu się, dalej o wizualizacjii siebie już po wyjściu czy przekonanie samego siebie że głowa to jedno a moja świadomość to drugie i to drugie chce się wydostać z głowy, czyli takie wyobrażenie o wychodzeniu jak sie tylko da, nie wiem czy ktoś zrozumie co ja tu tworzę...:) pomoże?
jak każdy na tym forum chciałbym świadomie opuścić ciało Out Of Body Experience-doświadczać prawdziwej rzeczywistości, dzięki z góry za odp. |
|
|
|
24.12.2007 - 15:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ze swoich i czyichs doswiadczen wnioskuje, ze metody wizualizacyjne o ktorych mowisz tommac20 maja maly wspolczynnik skutecznosci ;) Kombinuj bardziej z zasypianiem ciala przy zachowaniu swiadomosci.
|
|
|
|
24.12.2007 - 15:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
W sumie nie ważne co sobie wizualizujesz, ważne by to ruszyło Twoje ciało astralne. Dzisiaj np wizualizowałem siebie leżącego na krawędzi 10 piętrowego wieżowca (w takiej samej pozycji jak leżałem w łużku), wystarczyło troche się przesunąć by zacząć spadać, a dalej to już formalność. Zazwyczaj jednak wyobrażam sobie, że się kręce, coraz szybciej i szybciej, aż wywala mnie z ciała.
|
|
|
|
24.12.2007 - 17:15
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
wiecie... nie tak łatwo z przekonaniem w skupieniu na to czekać, kiedy do końca sie nie wie co to jest i nigdy s e tego nierobiło, ale po co w sumie są wizualizacje, kiedy "czuję", że chce wyjść tzn. podświadomość i dodam takąwizualizację to mówicie że ne jest skuteczne-2posty wyżej- Majster czyli takie nieoczekiwane spadanie powinno pomóc? Jestem cholernie ciekawy, gwiazdka to w tej chwili pikuś:)
a i czy ktoś z was zapamiętał szczegół, który w realu jest identico? Można by kazać koledze napisać jakiś znak na kartce włożyć w ustronne miejsce a potem sprawdzić a co do tego wieżowca jak spadasz i wiem jaie to uczucie i spadniesz i nic? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |