|
|
![]() ![]() |
11.04.2007 - 12:04
|
|
|
OBE maniak 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Chciałbym zacząć nowy futurystyczny temat, tylko najpierw chciałbym się dowiedzieć czy wiecie co to jest dragon ball i czy ogladaliście tą mangę? Popołudniu napisze o co mi dokładnie chodzi.
|
|
|
|
11.04.2007 - 12:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
no jasne, jak można tego nie znać :) mam nawet kilka komiksów :)
|
|
|
|
11.04.2007 - 13:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Sporadycznie oglądałem. Wiem o co chodzi :)
|
|
|
|
11.04.2007 - 14:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
hyhy mam cala serie :p ale jak dla mnie 1 jest thebest
|
|
|
|
11.04.2007 - 14:45
|
|
|
zaczyna sie robic ciekawie... :P -> tak znam DragonBall'a...
Tylko blagam nie mow ze chcesz rozpatrywac go w kontekscie oobe (chociaz to nieuniknione juz teraz). :D |
|
|
|
11.04.2007 - 15:22
|
|
|
Znam Dragon Ball ale co w związku z tym?
|
|
|
|
11.04.2007 - 17:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
www.kreskowka.pl tam macie odcinki :)
ale jak juz ktos naipsal, co w zwiazku? |
|
|
|
11.04.2007 - 20:05
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dragon Ball XD. O boshe, jestem tu chyba jedyna, która nigdy tego nie oglądała XD.
|
|
|
|
11.04.2007 - 20:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Specialnie dla tej bajki ze szkoły urywałem się godzine wczescniej (:,ale Naruto wymiata(:
|
|
|
|
11.04.2007 - 20:24
|
|
|
ka me ha me haaa! .. chodzi ci o swiadome kierowanie energia ? :D niezla kmina.. ide spac :P .. pozdrawiam
|
|
|
|
11.04.2007 - 21:12
|
|
|
No pewnie że znamy :)
|
|
|
|
11.04.2007 - 21:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
11.04.2007 - 22:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Haha, ta kierowanie energia. Niedlugo dzieki praktykom oobe bedziemy potrafili unosic sie w powietrzu w s.f, i miotac kulami energii :D. Oczywiscie ogladalem, wszystkie wersje 3 razy z rzedu wiec mozna powiedziec ze kiedys mialem ostra manie na tym punkcie. Mozna by dodac na forum dzial off topic, dobry pomysl.
|
|
|
|
12.04.2007 - 11:36
|
|
|
!!!!!!!!!!! PRZECZYTAJ DO KO?CA NIC NIE POMIJAJ !!!!!!!!!!!!!!! JE?LI JESTE? FANEM DRAGONBALL'A TO TO CO TU PRZECZYTASZ< MO?E ZMIENI? TWOJE ?YCIE< MAM NADZIEJE, ?E NA LEPSZE I CIEKAWSZE!!!!!! POWA?NIE!!!!!!!
Co w zwi?zku z tym?? zawsze zastanawiaem si? jak zareklamowa? oobe w mediach:) i zawsze chciaem zrobi? co? czego nikt nie zrobi, i zawsze chciaem si? odró?nia?... Mam dwa pomysy. : pierwszy z nich to : uWaGa UwAgA!! chce pobi? rekord Guinessa w ogl?daniu czego? w kinie. Obecny rekord to 116h i nale?y do Polski jest to 4,8 dnia mniejwi?cej. Chce pobi? ten rekord wraz z kolegami i szukam osób ch?tnych do tego, oczywi?cie b?dziemy ogl?da? nasz? kochan? mang? i to 5 dni, za free bo sponsora ju? mam i kino mam takrze, po prostu szukam ch?tnych na 5 dni debeka w kinie, a po tym, jak si? uda pobi? to media, media, i kariera:) (troszke przesadzam bo mo?e powiedz? oo nas w jakich? wiadomo?ciach, ale zawsze jaka frajda:) wszystko jest sponsorowane, redbule, rzarcie dietetyczne itp.i oczywi?cie w wywiadach powie si?, ?e wysiadzieli?my tyle tylko dlatego, ?e potrafimy medytowa?, i potrafimyy oobe, ?e tak si? wyra?e i mamy jakie? 3-6 ty? osób oobuj?cych w Polsce wi?cej. No nie interes? je?li nikt nie b?dzie ch?tny pobije rekord i tak z 2 kolegami, ale ra?niej jest w wi?cej osób. Chciabym zebra? tak 40-60 zapale?ców oobe i debeka i pokaza? ?wiatu kto ??dzi:) A druga sprawa, ju? bardziej do oobe, to po ?mierci chce stworzy?, wykreowa? ?wiat, gre pt. dragon ball live, gdzie karzda dusza b?dzie moga wcieli? si? w jakiegokolwiek bochatera z tej mangi i oczywi?cie b?dzie wierzya ?e ?yje w "prawdziwym ?wiecie" , Któ? z was nie chcia by pobawi? sie energi?? CZy zabi? frieza jako ssj2?? oczywi?cie do tego potrzeba czasu i obejrzenia caej mangi ze szczegóami, oraz zgode Toriamy, ale napewno si? zgodzi, i tak po ?mierci, karzdy Ziemianin, zapaleniec debeka b?dzie si? móg wcieli? na cae ?ycie w swoj? ulubion? posta? i posiada? jej moce, a ja b?d? kreatorem tego ?wiata:) kto by chcia polata? " w normalnym ?wiecie" jak Goku?? kto pomo?e wykreowa? taki ?wiat razem ze mn?? Wszystko dla rozrywki, przecie? jeste?my tu na Ziemi bo byli?my "ciekawi" Tam b?dziemy bo b?dziemy zajebi?cie ciekawi;) i g?boko wierze w to, ?e taki ?wiat da się wygenerować samą myślą;) czekam na odpisywanko, pewnie b?dzie lawina postów, no i dobrze:) edit do tem. 1: db i dbz mają razem 144h ale przytnie się najnudniejsze sceny, i te przerywniki i wyjdzie 122 h czyli 5 dni! |
|
|
|
12.04.2007 - 12:09
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Sorry, ale dla mnie jest to najg?upszy pomys? o jakim s?ysza?am w przeci?gu kilku ostatnich tygodni ;) I szczerze w?tpi?, ?eby mia? szans? si? zrealizowa?. | I czemu, do cholery, nie dzia?aj? polskie literki? ^^
|
|
|
|
12.04.2007 - 12:14
|
|
|
Osobiście bym był chętny.
Mam prawie 13 lat i czuje że mogłoby być fajnie :D Trochę medytacji i się przesiedzi. |
|
|
|
12.04.2007 - 14:24
|
|
|
od 18 lat sorki:( bo się sponsor niezgodzi, no może od 16:/
|
|
|
|
12.04.2007 - 14:39
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
....no coz...pomysl ze stworzeniem owego Dragon Ballowego 'swiatka' po smierci....jest no troszke dziwny ;] oobe z tego co wiem przeznaczone jest raczej do bardziej powaznych celow :P Takie rzeczy to sobie w ld stworz ^^
ale zeby nie bylo ;) swego czasu bylem duzym fanem dragon ball'a ;) |
|
|
|
12.04.2007 - 15:58
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pierwszy pomysl podoba mi sie... szczegoly pisz na priv... mam 18 lat wiec moge ;)
Co do drugiego pomyslu jest bardzo Orginalny, lecz to nie jest mi pisane :P. Zycze powodzenia w jego realizacji. ( ten tekst pozbawiony jest jakiej kolwiek ironi i nie chce moimi slowami nikogo obrazic, tak na wszelki wypadek pisze, zeby uniknac nie porozumien... ) |
|
|
|
12.04.2007 - 16:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Moglbym na to pojsc, jednak gdzie i kiedy ma to sie odbyc? chodzi mi o miasto.
|
|
|
|
12.04.2007 - 19:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Dragon Balla znam dobrze (fanem nie jestem), wiec zasnal bym tam na pewno. Wolalbym inne normalne filmy...
Co do drugiego pomyslu, to tez dla fanów. Oczywiscie w LDkach robilo sie podobne rzeczy co w DB dlatego mysle, ze z czasem by sie takie wcielanie w postacie i zabawa w kamehameha znudzila. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |