|
|
![]() ![]() |
05.12.2009 - 19:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
proszę mnie dopisać do nadających w kolejnym eksperymencie ;)
|
|
|
|
09.12.2009 - 16:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
proponuję w tym tygodniu sobie odpuścić i przyłączyć się do wycieczki Zbyszka do 2012 roku. Brak mi weny i chęci, potrzebuję odpoczynku :)
|
|
|
|
09.12.2009 - 20:16
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Raczej do wycieczki Kronopia, to on jest teraz przewodniczącym:)
|
|
|
|
09.12.2009 - 23:21
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Muszę, się do tej wycieczki na 2012 przygotować, chciałbym wynieść z niej jak najwięcej , biorę taczkę, albo ze dwie, ktoś chce jedną :D ?
|
|
|
|
10.12.2009 - 20:25
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Taczki nie chcę ale przydałyby się jakieś buty.........
Lucyna gada że mogę na bosaka-jak to przecież na bosaka nie wypada? |
|
|
|
11.10.2010 - 17:56
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
no to ja sie z checia rowniez dolacze do tego (i nie chodzi mi o wycieczke) ;)
8966698 jakby co to moje gadu czekam na kogos chetnego :P tom: obudź sie moja droga ;) patrz na daty |
|
|
|
19.10.2010 - 11:01
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dobra moj bład
|
|
|
|
31.01.2011 - 22:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak mnie coś zaatakuje to wtedy się będę zastanawiał nad nauką samoobrony astralnej. Moim zdaniem, jeśli ktoś jest na maksa pozytywny to nic mu nie grozi w astralu :)
|
|
|
|
01.02.2011 - 09:23
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Tutaj jakoś nie zawsze to działa...uśmiechniesz się do debila a on Ci zęby wybije. W astralu nie ma przypałów?
|
|
|
|
01.02.2011 - 09:34
|
|
|
Myślę, że odnośnie do astrala to może zależeć od nastawienia, raczej negatywność pozytywności nie będzie chciała atakować, negatywność woli się trzymać negatywności.
|
|
|
|
01.02.2011 - 14:46
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
| Gray |
01.02.2011 - 15:12
|
|
Guests |
Myślę, że odnośnie do astrala to może zależeć od nastawienia, raczej negatywność pozytywności nie będzie chciała atakować, negatywność woli się trzymać negatywności. W małym skrócie: Coś w tym jest, ale nie do końca :) Czy poluje się na złe lub dobre zające? Czy ktoś patrzy na ich charakter? Łup to łup, a smaczny kąsek to smaczny kąsek. |
|
|
|
01.02.2011 - 15:42
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
grunt to się nie bać i pokazać temu czemuś, że jest się silniejszym, lub zwizualizować sobię np. protekcyjną kulę, wewnątrz której jest podróżnik albo kulę z licznymi, długimi kolcami, jak kto woli ^^
|
|
|
|
| Gray |
01.02.2011 - 16:56
|
|
Guests |
A gołą babkę też mogę sobie zwizualizować?? albo gołą babkę z kolcami w wewnątrz drewnianej protekcyjnej kuli?
Ślepa naiwność górą..... ;p |
|
|
|
01.02.2011 - 21:42
|
|
|
W małym skrócie: Coś w tym jest, ale nie do końca :) Czy poluje się na złe lub dobre zające? Czy ktoś patrzy na ich charakter? Łup to łup, a smaczny kąsek to smaczny kąsek. Ale jakiś motyw konkretny musiał być, żeby akurat ta istota padła jako łub. Co może być winien ktoś, kto nikomu nie wadzi? :) |
|
|
|
01.02.2011 - 22:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
wyłączam subskrypcję tutaj bo w panelu się nie da.
|
|
|
|
| Gray |
01.02.2011 - 23:10
|
|
Guests |
Ale jakiś motyw konkretny musiał być, żeby akurat ta istota padła jako łub. Co może być winien ktoś, kto nikomu nie wadzi? :) Oj wiele ;) Tak jak pisałem wcale nie musi być konkretnego motywu, żeby jakieś pasożyty żywiły się Twoją energią. Dochodzi jeszcze do tego taki czynnik, że wiele możesz nie pamiętać co zrobiłeś. Czasem ganiają nas nasze własne sprawy, w coś się nieświadomie (bo nie pamiętasz po obudzeniu) wpieprzysz i potem ciężko wyjść. Istotny jest też stan emocjonalny, jak wiadomo łatwiej upolować kulejącą zwierzynę :) Nie rozumiem też dlaczego większość forumowiczów na siłę nie dopuszcza takich możliwości, chcąc widzieć tylko MTJ'ty jakieś wyższe jaźnie czy cokolwiek innego. Rozumiem, że każdy chce być fajny i dowartościować się na siłę, jednak dla mnie to jest totalnie nielogiczne :) Ktoś kto ma szersze doświadczenie niż tylko odczucia wiaterku czy czyjejś obecności wie, że jest cała masa istot, które mogą po prostu udawać i tym samym żerować...... Dla mnie jest nielogiczne patrzenie tylko przez pryzmat mtjotów. Próby wizualizacji też są fantastyczne..... Bez odpowiedniej intencji, wiary i siły to można sobie kulkę zrobić, ale ze śniegu..... |
|
|
|
02.02.2011 - 00:40
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
widzę, że pijesz do tych moich kolcowych kul :P
"Bez odpowiedniej intencji, wiary i siły to można sobie kulkę zrobić, ale ze śniegu..... " te 3 czynniki składają się na skuteczność wizualizacji, która moim zdaniem jest dobrą metodą na obronę. a gołą babkę możesz sobie zwizualizować nawet z kolcami w dupie, jeżeli miałoby Ci to pomóc ;) |
|
|
|
02.02.2011 - 09:12
|
|
|
Nie rozumiem też dlaczego większość forumowiczów na siłę nie dopuszcza takich możliwości, chcąc widzieć tylko MTJ'ty jakieś wyższe jaźnie czy cokolwiek innego. Rozumiem, ale ja wątpię w istnienie MTJotów, opiekunów itd. Powód ku temu jest bardzo prosty, po prostu mi się to nie przydarzyło, więc mogę uważać, że czegoś takiego po prostu nie ma, a co się z tym wiąże, także wątpię w istnienie istot, które by chciały mnie tam skrzywdzić ;) |
|
|
|
| Gray |
02.02.2011 - 10:40
|
|
Guests |
widzę, że pijesz do tych moich kolcowych kul :P "Bez odpowiedniej intencji, wiary i siły to można sobie kulkę zrobić, ale ze śniegu..... " te 3 czynniki składają się na skuteczność wizualizacji, która moim zdaniem jest dobrą metodą na obronę. a gołą babkę możesz sobie zwizualizować nawet z kolcami w dupie, jeżeli miałoby Ci to pomóc ;) Sorka Mystique :))) Taki już jestem, czasem lubię sobie robić jaja, a najbardziej doceniam tych ludzi, którzy lubią śmiać się sami z siebie, albo przynajmniej nie płaczą jak się ich uszczypnie, a Ty się do takich zaliczasz więc pozdro kolego :)) Miałem po prostu na myśli, że większość tego typu wizualizacji bez odpowiednich czynników nie daje wiele. Czasem można spotkać naprawdę silną istotę, która Cie wyśmieje :) Żeby nas nie wyśmiali to trzeba pracować nad sobą, wtedy i wizualizacja ma swoją moc :) Rozumiem, ale ja wątpię w istnienie MTJotów, opiekunów itd. Powód ku temu jest bardzo prosty, po prostu mi się to nie przydarzyło, więc mogę uważać, że czegoś takiego po prostu nie ma, a co się z tym wiąże, także wątpię w istnienie istot, które by chciały mnie tam skrzywdzić ;) Tak dla uprzedzenia to nie miałem na myśli konkretnie Ciebie tylko ogół użytkowników forum :) Jak będziesz nieskazitelny (wg. Don Juana) to wiele wydarzy się na Twojej drodze, gdy będziesz pracował nad samym sobą, to staniesz się coraz silniejszy. Będąc silniejszym masz większy zapas energii potrzebnej do różnych doświadczeń. Gdy jesteś otwarty na nieskończoność, wtedy różne rzeczy się zdarzają, czasem "dobre" czasem "złe". Oczywiście można się zamykać tylko na MTJ'tach i wyższych jaźniach, ale to nie dla mnie :) Z takim nastawieniem niestety dostaje się czasem po tyłku, bo nie widzi się świata tylko przez pryzmat różowych okularów, jest się ostrożniejszym a co za tym idzie pewne rzeczy odchodzą inne przychodzą :) Każdy wybiera to co woli. Wszystko przed nami koledzy i koleżanki :)) Pozdro. |
|
|
|
02.02.2011 - 10:42
|
|
|
Przedewszystkim nie masturbowac sie , te zalecenie mistrza Don Juana spędza mi sen z powiek i naprawde wymaga ode mnie wiele silnej woli .
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |