|
|
![]() ![]() |
08.12.2009 - 09:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Na żadnej emeryturze:) Mam w związku z Tobą i innymi Wybitniakami szeroko zakrojone plany :)
Trenuj, pogłębiaj wiedzę i badaj, każda umiejętność jest jak mięsień - nie trenowana słabnie. |
|
|
|
| SORROW |
08.12.2009 - 17:50
|
|
Guests |
No i są jakieś propozycje na najbliższe dni ?
|
|
|
|
08.12.2009 - 18:19
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jestem chętna ale tylko niestety w nast. tygodniu w weekend, w tygodniu za dużo czytania i nauki na takie rzeczy. :)
|
|
|
|
18.12.2009 - 22:12
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
To jak tam Krzychu, jakie plany na jutro:)
|
|
|
|
| Gray |
18.12.2009 - 23:37
|
|
Guests |
Bo ruszyło, szybko stanęło i co dalej, troszkę nie halo :)
|
|
|
|
19.12.2009 - 08:52
|
|
|
A może, by jakoś ufo sprowokować, niech wie co myślą o nich ludzie. Jakas inwazje smiesznych monstróww czerwonych kapturkach im nasłać. niech maja, zamiast ćwiczyć na forum obronę hm.
Od Leona http://www.nautilus.org.pl/index.php?p=artykul&id=1979 |
|
|
|
19.12.2009 - 09:54
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
A może, by jakoś ufo sprowokować, niech wie co myślą o nich ludzie. Jakas inwazje smiesznych monstróww czerwonych kapturkach im nasłać. niech maja, zamiast ćwiczyć na forum obronę hm. Od Leona http://www.nautilus.org.pl/index.php?p=artykul&id=1979 CYTAT Coś takiego już było bodaj w 1983 r. - piramida, a raczej czworościan o boku ok. 150 m., o przejrzystych ścianach i z 2 "antenami" wisiała przez kilkanaście lub klikadziesiąt godzin nad Norymbergą Zbyszek to teraz UFOki się za ciebie wzieli... ładnie... A przy okazji fundacja nautilus coraz bardziej schodzi na psy.. Robi się ezo-onet - stek bzdur nastawiony na tanią sensację, jak dla mnie - za tanią:/ |
|
|
|
19.12.2009 - 17:23
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kronopio , ciekawe bo dokładnie to samo zauważyłem jakiś czas temu, zszedli na psy, aż tak bardzo, że nawet nie odczuwam już chęci sprawdzania tam wiadomości, a kiedyś robiłem to codziennie ;p
Co do UFOków, to szaraki napawają mnie nie pojętym lękiem, wydają się być bezlitosnymi karłami wpychającymi różne rzeczy, tam gdzie nie trzeba;p Nie chce tego widziec , podczas mentalki:D |
|
|
|
19.12.2009 - 22:49
|
|
|
Mam parę pomysłów na przyszłe ćwiczenia. Zdenek (Slowacja)resetuje następstwa ingerencji na śpiącym ciele uderzeniem w plecy, w okolicy wyjścia z ciała astralnego sznura. Mowi, ze bez tego, plus praca na czakrach osłabić można komuś system immunologiczny. Sam się nie odważałem za bardzo wnikać w czyjeś wnętrze a i tak narobiłem sporo bigosu. Ludzie czytają nasz teksty i będą pewnie sprawdzać sami na znajomych czy coś działa.
Kto wie jak mogą narozrabiać, testując np. naciąganie ludzi na sznurkach. Przetestuje w miesiącu parę trików,zabezpieczeń,wtedy zaproponuje jakieś rozsądne i nieszkodliwe ćwiczenia. Znam parę wspaniałych umiejętności, nie za odkrywczych ale przydatnych i związanych z praca na własnym śpiącym ciele. Cenne umiejętność i wspaniała zabawa. Dotyczą ona rozbudzania swiadomosci ciał subtelnych i wykorzystywanie ich jako dodatkowego zmysłu do odbierania rożnych bodźców, nawet z dalekiej odległości. Rozciąganie gumowego ucha!!! Musze sam przetestować wpływ ciałek na organizmy i martwa naturę. Do tego czasu ustalcie wspólnie dalsze eksperymenty. Może ktoś z was coś zna, na coś wpadł, co byłoby dla nas interesujące, przydatne w życiu. Miejmy nadzieje , ze Krzychu nie wymiękł:) |
|
|
|
30.12.2009 - 13:29
|
|
|
Dostałem najnowsze tłumaczenie od Joanny, ksiazki Beep.....
Zagraniczniakom wychodzi dobrze szarpanie kogoś na odległość. Dało się udowodnić kwantowo i neurologicznie. Aleeee, sporo im jeszcze do nas brakuje:) Gdy dwóch siedzi z dala od siebie i jednego się szarpie to drugiemu w głowie strzyka. Musimy trochę w tym roku przycisnąć obrywanki i wypieranki. Pamiętam jak Bumerang krążył najeżony przy mnie, ze niby to wszyscy są głupi a ja taki mądry z tymi ciałkami. Wtedy zignorowałem zaczepkę. Bumi miałeś jak zwykle racje, choć może trochę przegiąłeś, bo nie wszyscy. |
|
|
|
30.12.2009 - 16:32
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zbychu skoro masz pomysły, to napisz, a jak nie masz czasu to pomogę Ci coś zorganizować, czas akurat mam :)
|
|
|
|
31.12.2009 - 12:25
|
|
|
Jest coś co wydaje mi się ważne, co warto poćwiczyć. Pamiętam jak koleś, były wicemistrz Polski w zapasach, na budowie obserwował mnie pracującego przy wielkiej pile. Byl stolarzem. Mówił uważaj, bo niebezpieczne i gapił się dalej !!!!
Pociągnęło mnie w stronę piły, az po same zęby. Wtedy miałem dobra koordynacje i ciachałem sprawnie i szybko deski, wiec z łatwością postrzegłem anomalie. Co ciekawe, pila stalą miedzy nami na metalowej konstrukcji.. Zadziałała tym razem sugestia, ostrzeżenie. W astralnym wygięło mnie w stronę piły, ciągnąc fizyczne za sobą. Przed takim przygodami trzeba się chronić. To poćwiczymy, by astralne nie pociągnęło fizycznego za sobą.. Sporo pisania a wiec jakoś w styczniu spisze w całości jak to leci. Wstępne szkice pojawia się wcześniej na pr. blogu. Fajnie, ze masz zacięcie, coś wymyślimy:) I daj sobie spokój z tymi dużymi literkami. |
|
|
|
10.01.2010 - 11:48
|
|
|
Odświeżam temat. Znalazłem czarna stronkę. Warto się zastanowić, co z podanych tam informacji jest prawdziwe i w jakich okolicznościach zachodzą opisywane zjawiska. Trochę wzbudzi stracha początkującym, ale myślę , ze warto poświecić jej czasu i przyjrzeć się starym praktykom.
Wredne są one wystarczająco by wykopać za nie z forum, ale chodzi w tym temacie nam przecież o samoobronę:) http://free.of.pl/m/mysticearth/magia/magi...agia/czesc1.htm |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |