|
|
![]() ![]() |
11.01.2011 - 21:32
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
11.01.2011 - 22:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
generalnie tak tylko przy wyjściu jest zazwczyczaj lepsze dostrojenie(przy dobrym wyjściu)
|
|
|
|
11.01.2011 - 22:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mała rada z mojej strony. Przestań przejmować się pojęciami, nie wszystko musi być zaszufladkowane. Najlepsza droga poznania prowadzi przez doświadczenie.
|
|
|
|
11.01.2011 - 22:59
|
|
|
dobre pytanie, z teoretycznej strony widze to tak wlasnie, ze ospuo to swiadomy sen, a wyjscie z ciala to to, w ktorym wychodzisz z lozka i zaczynasz przygode.
Mialem 2 polswiadome sny i 2 takie jakby wyjscia i to sie potwierdza, 2 polswiadome sny byly w calkiem innych miejscach, za to te wyjscia w pokoju gdzie mialem lozko i wtedy gdy probowalem wyjscia. Nie mam wlasnie porownania, ze probowalem wyjsc i wtedy mialem swiadomy sen, ale wydaje mi sie ze poki co nie ma jakis dowodow zeby obalic moja 'teorie': oobe ; ospuo (swiadomy sen) |
|
|
|
28.01.2011 - 22:58
|
|
|
Ja rozumiem OSPUO jako Obraz Stworzony Przez Umysl Patrzacego czyli cos co nie jest rzeczywiste, iluzje. Iluzje rozumiem jako przeciwienstwo rzeczywistosci jako cos co sami stworzylismi a rzeczywistosc rozumiem jako cos co istnieje i nie trzeba tego tworzyc a wystarczy sie do tego dostroic...
Pozdro |
|
|
|
29.01.2011 - 11:59
|
|
|
Ja rozumiem OSPUO jako Obraz Stworzony Przez Umysl Patrzacego czyli cos co nie jest rzeczywiste, iluzje. Iluzje rozumiem jako przeciwienstwo rzeczywistosci jako cos co sami stworzylismi a rzeczywistosc rozumiem jako cos co istnieje i nie trzeba tego tworzyc a wystarczy sie do tego dostroic... Pozdro Zgodzę się z Tobą, tym razem ;) |
|
|
|
29.01.2011 - 12:09
|
|
|
Hehe Dziekuje Bilu;)
|
|
|
|
02.02.2011 - 13:53
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
tak do OSPUO, i dalej,to dzielenie jest nienormalne bo dla mnie OOBEA TO słuchanie głosu wewnętrznego i latanie hen daleko
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |