oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Ospuo
robercik101
post 11.01.2011 - 21:32
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Przeczytałem ostatnio dwa artykuły
pierwszy
drugi
i zaczynam się zastanawiać czy po wyjściu (oobe) trafiamy do OSPUO czy OSPUO to LD
Proszę o pomoc :(
Go to the top of the page

+Quote Post
Dzyeson
post 11.01.2011 - 22:06
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

generalnie tak tylko przy wyjściu jest zazwczyczaj lepsze dostrojenie(przy dobrym wyjściu)

+Quote Post
iguana
post 11.01.2011 - 22:08
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mała rada z mojej strony. Przestań przejmować się pojęciami, nie wszystko musi być zaszufladkowane. Najlepsza droga poznania prowadzi przez doświadczenie.

+Quote Post
Mano
post 11.01.2011 - 22:59
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

dobre pytanie, z teoretycznej strony widze to tak wlasnie, ze ospuo to swiadomy sen, a wyjscie z ciala to to, w ktorym wychodzisz z lozka i zaczynasz przygode.
Mialem 2 polswiadome sny i 2 takie jakby wyjscia i to sie potwierdza, 2 polswiadome sny byly w calkiem innych miejscach, za to te wyjscia w pokoju gdzie mialem lozko i wtedy gdy probowalem wyjscia.

Nie mam wlasnie porownania, ze probowalem wyjsc i wtedy mialem swiadomy sen, ale wydaje mi sie ze poki co nie ma jakis dowodow zeby obalic moja 'teorie': oobe ; ospuo (swiadomy sen)

+Quote Post
masa
post 28.01.2011 - 22:58
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja rozumiem OSPUO jako Obraz Stworzony Przez Umysl Patrzacego czyli cos co nie jest rzeczywiste, iluzje. Iluzje rozumiem jako przeciwienstwo rzeczywistosci jako cos co sami stworzylismi a rzeczywistosc rozumiem jako cos co istnieje i nie trzeba tego tworzyc a wystarczy sie do tego dostroic...

Pozdro

+Quote Post
Bilu
post 29.01.2011 - 11:59
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(masa @ 28.01.2011 - 22:58) *
Ja rozumiem OSPUO jako Obraz Stworzony Przez Umysl Patrzacego czyli cos co nie jest rzeczywiste, iluzje. Iluzje rozumiem jako przeciwienstwo rzeczywistosci jako cos co sami stworzylismi a rzeczywistosc rozumiem jako cos co istnieje i nie trzeba tego tworzyc a wystarczy sie do tego dostroic...

Pozdro

Zgodzę się z Tobą, tym razem ;)

+Quote Post
masa
post 29.01.2011 - 12:09
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Hehe Dziekuje Bilu;)

+Quote Post
MaxPayne
post 02.02.2011 - 13:53
Post #8

Znajomy Rodziny

tak do OSPUO, i dalej,to dzielenie jest nienormalne bo dla mnie OOBEA TO słuchanie głosu wewnętrznego i latanie hen daleko

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park