oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Miałem OOBE dzięki technice 4+1 :)
Pshemo
post 16.01.2007 - 15:18
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Cześć!
Ten kurs jest bardzo pomocny i jestem z tego zadowolony.
Jak zwykle wstałem po 4 godzinach i 1 godzina rozbudzania umysłu.
Położyłem sie zrelaksowałem sie itd. Miałem LD byłem w pewnym mieszkaniu gdzie stałem przy oknie i oglądałem straszne dzikie zjawisko na zewnątrz były tornada!!! Wciąż sie ich boje miałem wiele snów z tornadami i nie wiem co to znaczy :(
Dobra ide dalej oglądalem to zjawisko wrażenie na mnie zrobiło to ze jak czerwone sinqueciento wyleciało i zrobiło takiego fikołka ze pamietam ze wtedy powiedziałem "łooo jeeeejj!!!". Kiedy spojrzalem w drugą strone monstrualne tornado stało pod moim domem byłem przerażony i te olbrzymie potężne tornado i ten szum normalnie do uszu wchodzil brrrrr....
Cofnąłem do tyłu o dwa kroki i zaczęło mi sie sciemniać przed oczami pomyslałem zemdlalem!!! i plecami spadałem , spadalem spadalem tak powoli ze to było przyjemne i nie balem sie tego ale miałem obawy ze rozwale głowe o podłoge :D no w pewnym momencie spadania moje ciało astralne zaczynało odklejać od mojego ciala ale zarąbiste uczucie oczywiście wibracje miałem :P I wyszłem z ciała!!! Byłem pod wrażeniem jak zacząłem widzieć ściane z plakatami!!! jakbym normalnie wstawał no i pomyślalem "leć ,leć leć" No i straciłem kontrole moje ciało astralne zaczeło leciec w góre i w góre no i niestety ponownie miałem obawy ze tym razem walne głową o sufit :D ale jak sie oddalałem wysoko od mojego ciała to sie troche przestraszylem ze nie wróce ale wiem i to był mój błąd!!! Dziękuje za przeczytanie i pozdrawiam :)

P.S Jak bede miec kolejne LD czy OOBE z wielka przyjemnością tu na forum opisze :)
Go to the top of the page

+Quote Post
firmasons
post 16.01.2007 - 15:28
Post #2

OBE Maniak 65

Notatnik

Gratuluje teraz tylko trening, trening i jeszcze raz trening i zdobywanie doswiadczenia w poza. Nawiazujac jeszcze do tematu ostatnio takze mialem OOBE badz LD w nocy obudzily mnie silne wibracje. Zaczalem napierac do przodu, chcialem strasznie opuscic cialo napieralem napieralem czulem ucisk w miejscu czakry 3 oka az wkoncu byla lekkosc i ciemnosc. Postanowilem widziec powoli zobaczylem lekko rozmazany obraz o dziwo nie znajdowalem sie w pokoju tylko nad OCEANEM pod soba widzialem wylacznie wode piekna krystaliczna ktora odbijala promienie sloneczne aa ja lewitowalem nad nia, po chwili pomyslalem ze cudownie byloby polatac tak wiec zaczalem wzbijac sie i opadac na przemian w powietrzu. Nastepnie pomyslalem zeby kogos odwiedzic na mysl przyszla mi moja dziewczyna zamknalem oczy i intenswynie myslalem, czulem ruch i po chwili zobaczylem ja lezaca na lozku :D To bylo wspaniale uczucie ! Nie do opisania czulem sie wolny, mogący zrobic wszystko ! Po chwili podszedlem do niej i pocalowalem na dobranoc o dziwo ona sie jakby obudzila i odwzajemnila pocalunek ! Objalem ja i poszlismy spac razem to bylo koniec oobe badz ld. Nie wiem co to bylo. Z rana od razu napisalem do dziewczyny nistety nic nie pamieta i nic sie jej nie snilo :/ Moje najbardziej niesamowite przezycie jak do tej pory

+Quote Post
Karakan
post 16.01.2007 - 17:24
Post #3

Listek
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Pshemo, to co zrobiłeś to jedna z metod przejścia z LD do OOBE, a mianowicie zrobienie kilku kroków w tył. Jeśli potrafisz wywoływać LD to zachęcam do ćwiczenia tej metody, ponieważ jest dość prosta, a zarazem skuteczna. Gratuluję sukcesu :)

+Quote Post
Pshemo
post 18.01.2007 - 19:30
Post #4

Gość Rodziny
*

Znowu miałem OOBE ale jakieś dziwne bo trenuje w Siedlcach a jak wyszłem z ciała to pojawiłem sie u mnie w domu 320 km dalej;/ Wszystko było okej tylko zobaczyłem mojego brata i on mnie widział i sie ze mną przywitał i tam była tez kolezanka ze studiów i tez mnie widziała ;/ a najlepsze to ze jak popatrzyłem do lustra to widziałem swoją niewyspaną twarz z szalikiem i czapka na głowie ;/ ehhh to jakieś dziwne...

+Quote Post
Raziel
post 18.01.2007 - 20:03
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

hmm a czy to nie był przypadkiem sen albo LD?

+Quote Post
Noble
post 18.01.2007 - 22:50
Post #6

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

to byla projekcja :)

+Quote Post
OOOOOOO
post 30.12.2007 - 20:52
Post #7

Guests

Miałeś cud-stan dzięki technice 4+1 ?
Bo ta technika to prawdziwe miodzio. Wiesz dlaczego w dalekowschodnich klasztorach zen-owcy i inni habici i szlafrokowcy latają wybitnie po astralu? Bo idą spać i wstają z kurami, chodzą notorycznie niedospani, a oprócz tego niedojedzeni i zapiżają w ogródkach przy kwiatkach, aby im szlafroki purpurowe furczą. Ranne wstawania to podstawa w osiągnięcia cud-stanu. Nie myśl, że wyleziesz z ciała w niedziele po kościele i sutym obiedzie. Dobre dostrojenie wymaga często wyrzeczeń, treningu i rezygnacji z zaspokojenie podstawowych fizjologicznych potrzeb snu i odżywiania…
Wiesz jaki jest prapierwotny kod wpojony do podświadomości i zwierzęcej natury człowieka? Oto jego brzmienie:
Jedz, śpij, rozmnażaj się….

OOOOOOO

http://www.obemaniak.pl

+Quote Post
Szopen
post 31.12.2007 - 13:53
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nic tylko gratulować.

W sumie to nadaję się jedynie do notatnika, ale jeśli bardzo chcesz się podzielić swoimi przeżyciami z pierwszym obe? :D

Miłych lotów

CYTAT(Raziel @ 18.01.2007 - 20:03) *
hmm a czy to nie był przypadkiem sen albo LD?

przecież LD i OBE to to samo :D, a czy sen zalicza się do OBE? Hmm przecież to też jakieś doświadczenie poza ciałem, tylo że nieświadome :)

P.S. Ja jeszcze nie wyszedłem ^^

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park