|
|
![]() ![]() |
15.12.2009 - 17:47
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jak zaczniesz tego chciec to przestanie cie przesladywac :D
znam z autopsji ;) |
|
|
|
15.12.2009 - 20:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Heh, normalka. Każdy lub prawie każdy niezadowolony jest z tego co zostało mu dane. Jedni narzekają, że mają, inni narzekają, że nie mają. K***... ludzka natura czy Polacy narzekajstwo mają wrodzone? Weź się w garść i zrób z negatywu pozytyw!
Z całym szacunkiem dla opinii przeciwników oobe uważam, że są one ch*** warte. Przynajmniej znaczna większość. Czemu? Jak można wypowiadać się w kwestii, której się nie doświadczyło (nie świadomie) to tak jak oceniać książkę po okładce, albo oceniać film na podstawie opinii użytkowników filmwebu. Po prostu, jeśli o czymś nie mam zielonego pojęcia to się w temacie nie udzielam. Tyle. |
|
|
|
16.12.2009 - 20:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
17.12.2009 - 13:32
|
|
|
|
|
|
|
| Gray |
17.12.2009 - 14:20
|
|
Guests |
Doloreska przestań bo ludzi płoszysz swoją agresją i nienawiścią :D
|
|
|
|
17.12.2009 - 22:00
|
|
|
qwertty - daj spokój, ja nie mówiłam, że na mnie działają głupie gadania jakiś facetów w czarnych sukienkach, po mnie generalnie spływa to co oni mówią, gdyby nie spływało, to bym do tej pory do kościoła chodziła.
Czasem się nawet dziwię, dlaczego OBE prowokuje takie kontrowersje? |
|
|
|
17.12.2009 - 22:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
tak wracając na temat ;p
jak chcesz uciec od wyjścia w poza, skoro i tak każdy z nas prędzej czy później na stałe sie przefazuje ;p także ćwiczyć, ćwiczyc, ćwiczyć pozwala to nam szerzej patrzeć na tu i teraz jak i po naszym odejściu na stałe w poza będziemi mieli dużo lepszy widok heh i nie będzie szoku pourazowego ,że ktoś nam nie powiedział wcześniej, że życie nie kończy się na ciele fizycznym hyhy ;p Pozdrawiam wszystkich obewyjadaczy ;) i tych co chcą i osiągną czego pragną, ćwicz i wyjdź bo bez kitu nikt Cię nie powstrzyma przed wolnością, masz to już zakodowane w swojej podświadomości ! :) Pozdro ;) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |