oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Jest Jakiś Sposób By Zerwać Z Oobe?
dreamer_the_one
post 15.12.2009 - 17:47
Post #22

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

jak zaczniesz tego chciec to przestanie cie przesladywac :D
znam z autopsji ;)
Go to the top of the page

+Quote Post
Majster
post 15.12.2009 - 20:46
Post #23

Dusza Towarzystwa

Heh, normalka. Każdy lub prawie każdy niezadowolony jest z tego co zostało mu dane. Jedni narzekają, że mają, inni narzekają, że nie mają. K***... ludzka natura czy Polacy narzekajstwo mają wrodzone? Weź się w garść i zrób z negatywu pozytyw!

Z całym szacunkiem dla opinii przeciwników oobe uważam, że są one ch*** warte. Przynajmniej znaczna większość. Czemu? Jak można wypowiadać się w kwestii, której się nie doświadczyło (nie świadomie) to tak jak oceniać książkę po okładce, albo oceniać film na podstawie opinii użytkowników filmwebu. Po prostu, jeśli o czymś nie mam zielonego pojęcia to się w temacie nie udzielam. Tyle.

+Quote Post
Freddy K
post 16.12.2009 - 20:33
Post #24

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(doloreska @ 16.12.2009 - 04:42) *
Czy to jest Twoje podejście do "zjawiska" oobe ? to co tutaj robisz? tak z ciekawości pytam :)

Droga Doloresko, zadajesz mi pytania na które znasz odpowiedzi. Nie prowokuj wiec niepotrzebnie do kłótni swoimi pytaniami, pod którymi ukrywa się subtelna agresja.

+Quote Post
doloreska
post 17.12.2009 - 13:32
Post #25

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Freddy K @ 16.12.2009 - 21:33) *
Droga Doloresko, zadajesz mi pytania na które znasz odpowiedzi. Nie prowokuj wiec niepotrzebnie do kłótni swoimi pytaniami, pod którymi ukrywa się subtelna agresja.

no Tyś chyba oszalał człowieku :D
Ja i agresja?? :D

LOL

nie prowokuje :) grzecznie pytam

+Quote Post
Gray
post 17.12.2009 - 14:20
Post #26

Guests

Doloreska przestań bo ludzi płoszysz swoją agresją i nienawiścią :D

+Quote Post
VVi
post 17.12.2009 - 22:00
Post #27

Dusza Towarzystwa

Notatnik

qwertty - daj spokój, ja nie mówiłam, że na mnie działają głupie gadania jakiś facetów w czarnych sukienkach, po mnie generalnie spływa to co oni mówią, gdyby nie spływało, to bym do tej pory do kościoła chodziła.
Czasem się nawet dziwię, dlaczego OBE prowokuje takie kontrowersje?

+Quote Post
mavej
post 17.12.2009 - 22:58
Post #28

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

tak wracając na temat ;p
jak chcesz uciec od wyjścia w poza, skoro i tak każdy z nas prędzej czy później na stałe sie przefazuje ;p
także ćwiczyć, ćwiczyc, ćwiczyć pozwala to nam szerzej patrzeć na tu i teraz jak i po naszym odejściu na stałe w poza będziemi mieli dużo lepszy widok heh i nie będzie szoku pourazowego ,że ktoś nam nie powiedział wcześniej, że życie nie kończy się na ciele fizycznym hyhy ;p
Pozdrawiam wszystkich obewyjadaczy ;) i tych co chcą i osiągną czego pragną, ćwicz i wyjdź bo bez kitu nikt Cię nie powstrzyma przed wolnością, masz to już zakodowane w swojej podświadomości ! :)
Pozdro ;)

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park