oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> Przeżyłem Coś Strasznego!
Sumo
post 16.12.2009 - 18:36
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam po ok. rocznej przerwie. Wracam z nowym nickiem(starego zapomniałem), żeby opisać Wam to co przydarzyło mi się tej nocy...

Zrobiłem sobie długą przerwę z OBE, ponieważ moje lenistwo nie przynosiło żadnych efektów. Ostatnio jednak(jakieś 2 tyg. temu) miałem świadomy sen - o dziwo z pełną kontrolą(pierwszy raz mi się to zdarzyło). We śnie byłem w pełni świadomy tego, że moje ciało leży na łóżku, a ja sobie latam po jakimś budynku itd. Mniejsza o to. To co przeżyłem dzisiejszej nocy, było moim najgorszym koszmarem.

Ostatnio mało sypiam(po ok. 6 godzin) i jeśli tylko się położę to momentalnie zapadam w sen. Zamknąłem oczy i myślałem sobie o różnych rzeczach jak to zawsze robię przed snem. Nabrałem ochoty na obe, ale to już nie ta ochota co kiedyś. Kiedyś po prostu nie mogłem zasnąć, bo ciągle o tym myślałem, a teraz podszedłem do tego z większym dystansem(uda się to się uda, nie to nie). Bardzo się odprężyłem. Z utrzymaniem świadomości nie miałem najmniejszego problemu. w brzuchu zaczęło mnie coś mrowić i stwierdziłem, że to całkiem miłe, więc czekałem co dalej. Przestałem czuć ciało i łóżko pod sobą. Z racji tego, że nie umiem się "odłączyć" (zawsze wstawałem fizycznym ciałem, a nie astralnym) zawołałem w myślach tak na bekę(bo szczerze nie bardzo wierzyłem) do swojego NP. To było coś w stylu "ej ku***a jeśli jesteś na serio to mnie w końcu wyciągnij!". I się zaczęło... Boże, coś bardzo mocno zaczęło mnie zgniatać i zorientowałem się, że leżę na podłodze, UWAGA : mam zamknięte oczy, a widzę swój pokój! Chciałem wstać - nie mogłem. Serce zaczęło mi walić jak młotem, ale powiedziałem sobie, że chcę zobaczyć co będzie dalej - za długo czekałem i momentalnie coś złapało mnie z tyłu za głowę, wsadziło mi rękę pod szyję i zaczęło bardzo mocno dusić. Ręka była chuda, ale ogromnie silna. Przestałem oddychać i chyba się pobeczałem. Czułem się jakbym oglądał "Egzorcyzmy Emilie Rose" i był głównym bohaterem! Poważnie myślałem, że coś mnie opętało i to koniec. Chciałem zawołać "mamo" na cały głos, ale nie mogłem słowa powiedzieć. Po chwili kiedy dalej byłem duszony, zrozumiałem, że jeszcze żyję i trochę się wziąłem w garść. Na cały głos krzyknąłem "chcę światło"! - nic, drugi rac "chcę światło"! Pokój się rozjaśnił, a ja się obudziłem tak przestraszony jak nigdy. Cały się trząsłem. rozglądałem się wszędzie czy gdzieś tego czegoś dalej nie ma, ale nic. Popatrzyłem na telefon i była 00.42, przed zaśnięciem : 00.13 więc szacuję, że wszystko trwało ok. 20 min.

Proszę doświadczonych ludzi o opinię na ten temat, bo autentycznie mogę mieć teraz problemy z zaśnięciem. Co to może oznaczać i co to było? Dlaczego to coś przyszło, gdy zawołałem NP? Dlaczego było tak wrogo nastawione do mnie? Jestem bardzo podekscytowany całą sytuacją, ale... mam pewne obawy. Proszę o sensowne odpowiedzi.
Go to the top of the page

+Quote Post
twistoid
post 16.12.2009 - 19:07
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Do notatnika wklejaj takie rzeczy.Jestes tu tyle i nie wiesz.Zwykłe hipnagogi które podkoloryzowałeś albo najpewniej sen któremu nadałes range obe.I co z tego?Zamykam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park