oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Fundacja Ewy Błaszczyk
Zbyszek
post 20.12.2009 - 11:29
Post #22

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Obudził się ostatnio śpioch po kilkudziesięciu latach . Powiedział , ze robił sobie oobe przez ten czas.
Pomysł dobry, by odwiedzać śpiocha w każdej postaci. U brusowcow nie dyskutują, czy można i czy dobry pomysł, pukają do drzwi i odwiedzają kogoś w potrzebie.
Nawet odrobina uwagi polepsza kondycje śpiocha. Nie rozważajcie wiec, czy dobry pomysł a wpisujcie lepiej inspirujące nas relacje z udanych odwiedzin:)
Go to the top of the page

+Quote Post
qwerrty
post 20.12.2009 - 12:57
Post #23

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(e_bob @ 18.12.2009 - 10:40) *
Duża ich część pozostaje świadoma jednak nie ma możliwości poruszania się.

Pomysł super i jestem za, ale trzeba zwrócić uwagę, że nie mają możliwości poruszania się, więc nie zadadzą pytania na temat oobe. Dlatego trzeba przygotować bardzo precyzyjny poradnik i puszczać im codziennie.

A poza tym to jak ich zapytamy o zgodę lub też chęć wejścia w oobe, skoro się nie ruszają (chyba, że mogą się komunikować)? ;(

+Quote Post
e_bob
post 20.12.2009 - 16:10
Post #24

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

No temat wreszcie wszedł na dobry tor . Nie ma co pytać o zgodę, trzeba zrobić kompletny poradnik . Taka osoba nie ma rozrywki, każde odwiedziny to coś wielkiego.

Jak mówiłem na wstępie, jestem gotowy się podjąć spotkań z rodzinami lub ludźmi z fundacji tylko brakuje mi konkretnego materiału do przedstawienia oraz doświadczeń z oobe - ale myślę, że jestem na dobrej drodze :D .

+Quote Post
Dzyeson
post 20.12.2009 - 18:37
Post #25

Dusza Towarzystwa

Notatnik

dobra działamy.

+Quote Post
e_bob
post 20.12.2009 - 22:01
Post #26

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Od czego proponujecie zacząć ? ?

+Quote Post
obeludek
post 20.12.2009 - 22:36
Post #27

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Od podtarcia się kawałkiem świerzej piccy

a tak poważnie to nie wiem o co chodzi bo nie przeczytałem tematu

mogłby ktoś streścić ocb??

DO IT :)

+Quote Post
Andersenn
post 20.12.2009 - 22:57
Post #28

BÓG ZAZDROSNY

Notatnik

Tak, pewnie.
Chodzi o to, ze istnieje fundacja E.Błaszczyk zajmująca się osobami w śpiączce. Podobno osoby w śpiączce mają świadomość cały czas, tylko nie mogą się poruszać. Ktoś mądry wpadł na pomysł, żeby podczas śpiączki umilić im czas i w jakikolwiek sposób poinstruować ich jak wejść w oobe. Poparł to zbyszek podpierając się argumantami, ze niejacy "brusowcy" nawet się o to nie pytają , tylko idą i robią. Sęk w tym, ze oni są doświadczeni i wiedzą co robić, a osoby z tego forum chyba nie mieli jeszcze takich doświadczeń, przynajmniej powierzchownie stwierdzam, ze zabierają się do tego osoby z-za-małym-experience, prawdopodobnie nie wiecie co zrobić z własnym życiem, a chcecie ułożyć czyjeś; "zacznij od siebie, zacznij jeszcze raz". Wyprzedzę słowa, któregoś z was i z kpiną napiszę "od czegoś trzeba zacząć".
Tyle w skórcie.

+Quote Post
GdaJan
post 20.12.2009 - 23:01
Post #29

Członek Rodziny

Notatnik

Chcą się zabawić to niech się bawią, nie ma tutaj autorytetów, samo wola. Może i dobrze? Zresztą jak narobią bigosu, to będą mieli nauczkę.

+Quote Post
e_bob
post 21.12.2009 - 08:15
Post #30

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

GdaJan - Oobe przecież jest bezpieczne, sami zapewniacie na tym forum więc jakiego bigosu można sobie narobić ?

Andersen - to ja jestem autorem tematu i to był mój pomysł, proponuję abyś do mnie zwracał się z krytyką a nie rzucał te optymistyczne słowa otuchy w czeluść internetu - dzięki temu może dojdziemy do porozumienia i jakiś wniosków .

obeludek - Na tym to polega, że temat czyta się od początku a nie wpada w połowie i pyta o co chodzi .

+Quote Post
Dzyeson
post 21.12.2009 - 17:38
Post #31

Dusza Towarzystwa

Notatnik

nie mozemy sie wszystkiego bać i tlumaczyc sie zwyklymi sloganami.

+Quote Post
e_bob
post 21.12.2009 - 18:17
Post #32

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

CYTAT(Dzyeson @ 21.12.2009 - 17:38) *
nie mozemy sie wszystkiego bać i tlumaczyc sie zwyklymi sloganami.

Doskonale powiedziane ....

+Quote Post
Andersenn
post 21.12.2009 - 20:09
Post #33

BÓG ZAZDROSNY

Notatnik

Generalnie tak: jeżeli uświadomicie kogoś o oobe w oobe, czyli w czasie projekcji, poprzez nie wiem, wyciągnięcie go, to jestem za.
Ale tylko i tylko taki wariant wg. mnie wchodzi w grę.

+Quote Post
e_bob
post 21.12.2009 - 22:19
Post #34

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Nie myślałem aby kogoś wyciągać . Myślałem tylko o edukacji i uświadamianiu .

+Quote Post
Dzyeson
post 22.12.2009 - 08:06
Post #35

Dusza Towarzystwa

Notatnik

mozemy sie tam przejechac. dobrze by bylo jak by byla naprawde wprawiona osoba , ktora by mogla zrobic jakis wyklad na temat oobe. Nie musiala by byc to osoba odrazu zajmująca się organizacją itp , jakby co ja moge jakos pomoc , powiedzcie czym moglbbym sie zajac , organizacją , prowadzeniem rozmow?

+Quote Post
e_bob
post 22.12.2009 - 09:18
Post #36

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Może na początek ktoś spróbował by nawiązać kontakt z tą fundacją . Jakiś mejl zapraszający do poczytania tematu .

+Quote Post
SORROW
post 22.12.2009 - 11:43
Post #37

Guests

Fajny macie pomysł, ale coś mi się wydaje ,że nie ma żadnej szansy na sukces .Poodwiedzajcie te chore osoby przez mentalke, czy to inne odmienne stany świadomości, pomedytujcie wspólnie dla ich energii, pomódlcie się , ale nie starajcie się w żaden sposób dotrzeć do przedstawicieli fundacji .
FUNDACJA ,to zrzeszona i w pewien sposób uwarunkowana finansowo grupa określonych osób: prawników, polityków itp, o czym się nie mówi oficjalnie , to medialna firma , której najmniej zależy na powiązaniu z okultyzmem w jakiejkolwiek formie. (A tak jesteśmy dostrzegani) . Jeżeli osoby ,instytucje wspierające określoną fundację zaczęły by coś węszyć , to koniec :źródełka momentalnie wysychają , fundacja plajtuje ,przestaje żyć bez datków ,nie może liczyć na indywidualne, pojedyncze i rozciągnięte w czasie datki po 5 zł . Tak więc spójrzmy realnie: brakuje im tylko legendy,że stają się odłamem kościoła scientologów, albo innego shitu . Sorry za ostre słowa, ale ... bądźmy realistami.

Druga sprawa : dotarcie do rodzin . Jakiś tam procent może przystanie na to , reszta bez potwierdzenia ,iż jest to możliwe wyrzuci Was za drzwi traktując ,jak idiotów chcących się zabawić czyimś kosztem .
W przypadku c realizacji zamierzenia i podania na forum konkretnych przypadków, konkretnych osób (podopiecznych fundacji) chętnie wezmę udział w eksperymencie bo idea zacna.

+Quote Post
Zbyszek
post 22.12.2009 - 11:49
Post #38

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Jako mały dzieciak spadłem z kasztana , prosto na plecy. Nie mogąc oddychać wyskoczyłem z ciała, ciesząc sie luzem.Wsadziło mnie samo do ciala, chwyciłem oddech i poszedłem ogłupiały do domu. Koniec drogi trzymałem się ściany, gdyż wstrząs robil swoje.Po paru godzinach, zgubiłem świadomość w szpitalu. Parę dni leżałem z lekkim wstrząsem, przeszło samo. Spontany posypały się jak grzyby po deszczu. Jeszce w szpitalu grałem z innymi takimi jak ja kolesiami w szajby i łaziłem po korytarzach, zjeżdżając szalona windą w podziemia. Leciała jak rakieta , roztrzaskując się o podłoże. Wystraszyłem się wtedy, ze ja zepsułem i uciekłem z szybkością myśli do pokoju ,nie postrzegając w tym niczego dziwnego:).
Były chwile , ze odzyskiwałem świadomość w ciele, postrzegając neonowe sylwetki nachylające się nad łóżkiem.
Obserwowałem je jedynie, bez możliwości nawiązania z nim kontaktu. Raz mama się nachyliła, spoglądając mi w twarz, wiadomo dzieciaka szlak trafił i martwiła się.
Widząc te neonowe postacie, czułem czyjaś obecność i się cieszyłem, niczemu się nie dziwiąc i nie bojąc się tego osobliwego stanu.
Pewnie są rożne warianty śpiączki. Sa tacy co patrzą i ani me ani be, zachowując czujność. Ci mogą wpaść w panikę. Takim warto poświecić trochę czasu.
Planujcie coś, dołączę doświadczeniem i wyjaśnię co mogę.
Tylko , bez pospiechu, planujmy spokojnie, bo w banie można od rodziny dostać i entuzjazm przejdzie:)

+Quote Post
pyton357
post 22.12.2009 - 12:32
Post #39

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Jak tak będziecie dyskutować, to wszystkie śpiochy się obudzą, i nici z eksperymentu.
Pozdrawiam

+Quote Post
Andersenn
post 22.12.2009 - 13:49
Post #40

BÓG ZAZDROSNY

Notatnik

CYTAT(pyton357 @ 22.12.2009 - 12:32) *
Jak tak będziecie dyskutować, to wszystkie śpiochy się obudzą, i nici z eksperymentu.
Pozdrawiam

To rusz się mistrzu i zrób coś.

Poza tym idź i uświadom o tym swoją matkę, zobaczymy czy się uda.

+Quote Post
pyton357
post 22.12.2009 - 17:30
Post #41

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

CYTAT(Andersenn @ 22.12.2009 - 13:49) *
To rusz się mistrzu i zrób coś.

Gdybym tylko umiał to robić, to zapewniam że nie czekałbym na wynik tej dyskusji.
Pozdrawiam

+Quote Post
qwerrty
post 22.12.2009 - 18:29
Post #42

Członek Rodziny

CYTAT(pyton357 @ 22.12.2009 - 17:30) *
Gdybym tylko umiał to robić, to zapewniam że nie czekałbym na wynik tej dyskusji.
Pozdrawiam

Wie najmniej, a najwięcej ma do powiedzenia. Nie kłóćcie się.

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park