oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Nowa Wersja Strony Darka Sugiera!+sonda
Jakiej przeglądarki internetowej użwasz?
W czym przegladasz www?
Mozilla Firefox [ 21 ] ** [51.22%]
Internet Explorer [ 9 ] ** [21.95%]
Opera [ 10 ] ** [24.39%]
Inna [ 1 ] ** [2.44%]
Suma głosów: 45

Zbyszek
post 22.05.2007 - 09:47
Post #22

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Czasami mysle,ze ucieklem z samego piekla i ssssssycze .Moze sie jeszcze TO do czegos nada ,jezeli nie ,to ugryze sie sam w ogon.

To powiedzcie gdzie jest ta rozmowa z Darkiem nagrana.Tez chetnie poslucham
Go to the top of the page

+Quote Post
Lukasz
post 22.05.2007 - 10:07
Post #23

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

A tutaj jest: http://alan.umcs.lublin.pl/~rador/wywiad.php

+Quote Post
silverek84
post 22.05.2007 - 10:35
Post #24

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Darku ogromny respekt dla ciebie za to co robisz. Film po prostu wspaniały. Mam nadzieję że wielu ludzi po jego obejrzeniu przebudzi się z tego letargu. Razem damy radę. Pozdrawiam. :)

+Quote Post
Zbyszek
post 22.05.2007 - 15:22
Post #25

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Posluchalem troche Darka i sam sobie przyznaje kondona astralnego za niewlasciwe przyznawanie nagrod..Jak zobaczycie balona w astralu, to ja.

+Quote Post
Angello
post 22.05.2007 - 15:48
Post #26

Guests

Swietna robota z tym wywiadem...
Bez sciemy, od siebie, prawdziwy Darek. (przynajmniej takie sprawia wrazenie)

To co Darek opowiadal o swoich poczatkach wreszcie pozwolilo mi zrozumiec,
ze takze jestem na dobrej drodze. Dodaje motywacji do dalszych prob.

Wielkie dzieki, ze jestes i starasz sie nam pomoc.

+Quote Post
Ketrab
post 22.05.2007 - 17:11
Post #27

Dusza Towarzystwa

Zajebi*sty wywiad ,trzeba napisać do TVP lub TVN aby zamiast wiadomości to puscili lub ewentualnie wieczorynki ( trzeba dziecko od maleńkości z bronią oswajać(:(: ) kurcze nie wiem jak wyrażić swoję podziękowania dla Darka przecież to chyba tylko dzięki jemu i jego stylowi pisania jestem szczęsliwym eksploratorem drugiego świata(:(: Wielkie Dzięki .

+Quote Post
silverek84
post 22.05.2007 - 20:32
Post #28

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Chciałbym jeszcze dodać że było by bardzo fajnie gdyby Darek częściej uraczył nas tego typu filmami. Jeszcze raz dziękuję. :) To co zrobiłeś było świetne.

PS. Dziś pokazałem ten film koledze który nie miał do tej pory styczności z tego typu zjawiskiem. Zgadnijcie jaka była jego reakcja ? Był pod wrażeniem. Mam nadzieję że niedługo zabierze się do ćwiczeń.

+Quote Post
daywalker
post 22.05.2007 - 20:34
Post #29

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

W jednym z tematow, na tym forum padl pomysl, aby przeprowadzic wywiad z Darkiem na lamach radia. Audycje przeprowadzil by Robert Bernatowicz, znany z programu o zjawiskach paranormalnych, Polskiego Radia Warszawa. Radio ma duzy zasieg, mozliwe ze w ten sposob, zainteresowalo by sie tematem sporo osob, a Darek, byl by do tego idealnym kandydatem. Licze na to ze, wypowiesz sie na forum, badz ktos kto ma dobry kontakt porozmawia o tym z Darkiem. Nastepnie wyjdziemy z propozycja do Roberta Bernatowicza.

+Quote Post
noizz
post 23.05.2007 - 07:37
Post #30

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(daywalker @ 22.05.2007 - 21:34) *
Licze na to ze, wypowiesz sie na forum, badz ktos kto ma dobry kontakt porozmawia o tym z Darkiem. Nastepnie wyjdziemy z propozycja do Roberta Bernatowicza.

Bardzo dobry pomysł. Porozmawiam z nim na ten temat.

+Quote Post
Zbyszek
post 23.05.2007 - 21:09
Post #31

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Sluchajac wiersz Darka zdziwila mnie jego rytmika.Przy Joannie Dark podskoczylem do gory a gdy padlo Termopile pognalem na leb na szyje do astrala.Masa ludzi trzymajac sie pod lakcie parla z usmiechem . Goscio po prawej wciagnal mnie w szereg i pomaszerowalem ze wszystkimi.Parlismy usmiechnieci ale stanowczo-towarzyszyla mi mieszanina uczuc. W nich zawarte bylo mase informacji.Pojawila sie powoli architektura miasta,zarys jakich budynkow.
Poszybowalem do gory oceniajac droge przed nami i ocknalem sie przed komputerem.
Na warsztatach Bruce odwiedzilem centrum planowania i planowania przyszlosci.Ilez to razy musialem ich przekonywac ze tym razem sie uda.A wizyta u nich zaczela sie w Termopilach..............Stojacy przed krysztalem Brucea dziadek do orzechow,z wielka paszcza , przewrocil sie a za nim rozpostarla sie tafla wody- niby lustra. Wlazlem w nie i poplynalem jak ryba.
Poezja czyni cuda.

+Quote Post
noizz
post 24.05.2007 - 18:28
Post #32

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Rozmawialem z Darkiem na temat wywiadu radiowego. I sprawa wyglada tak: walcie do Bernatowicza. Jesli tylko bedzie chcial przeprowadzic z Darkiem wywiad i zaprosi go do radia, to nie ma przeciwwskazan, bedziemy mieli radiowy wywiad :)

+Quote Post
Marcin181
post 29.05.2007 - 18:50
Post #33

Dusza Towarzystwa

Notatnik

a ja nie moge wejść na stronke:( i nie wiem co sie dzieje? dlaczego ?

+Quote Post
starr
post 29.05.2007 - 19:36
Post #34

Guests

CYTAT(Marcin181 @ 29.05.2007 - 19:50) *
a ja nie moge wejść na stronke:( i nie wiem co sie dzieje? dlaczego ?

dziwne, sprobuj przez link http://www.obemaniak.pl/?c=konstytucja

+Quote Post
noizz
post 29.05.2007 - 19:37
Post #35

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Już powinno być wszystko ok. Całe zamiesznie przez zmianę statycznych grafik z linkami na linki oparte na mapie. Skrypt włączajacy przezroczystość grafik PNG blokował linki.

+Quote Post
Marcin181
post 29.05.2007 - 20:54
Post #36

Dusza Towarzystwa

Notatnik

o dziekuje starr! to prawda noizz juz wszystko dobrze smiga :) i jak zwykle znajda sie tu ludzie! którzy pomoga! Pozdro dla OBE maniaków!

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park