|
|
![]() ![]() |
01.01.2010 - 13:04
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Srałem i w szkole i w domu i w krzakach i na szczerym polu, w autobusie..
ale wiem jedno: nic tak nie daje kopa jak sranie w pory. |
|
|
|
01.01.2010 - 14:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zlota myśl WC:
oczyszczam organizm z nieczystości(czyt.gówna) brudząc sobie tym samym ,,wylot" :D jakaś równowaga musi być :D |
|
|
|
01.01.2010 - 18:24
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
NO POWIEDZCIE MI LUDZIE JAK TO MOZLIWE ZEBY ZESRAC SIE SZKOLE NIE CZAJE TEGO W OGOLE....
|
|
|
|
01.01.2010 - 19:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
01.01.2010 - 19:44
|
|
|
Mi też - w czasie konkursu recytatorskiego jak chodziłem do gimnazjum xD Tak się stremowałem xD Ale mnie wtedy pogoniło.
|
|
|
|
01.01.2010 - 20:33
|
|
|
z tym sraniem w szkole to chodzi o to, ze doswiadcza go kazdy kto nie dba o jakość swojego stolca poprzez spozywanie codziennej dawki blonnika, nie dba o regularną pore wydalania kału lub nie ma czasu na poranną toaletę w domu przed pójsciem do szkoły.
W całej swoje karierze edukacyjnej srałem w publicznych szkolnych toaletach bodaj kilka razy. Nie slyszalem o zasadzie niesrania, przewaznie nie srali lamusy i chodzili caly dzien z zaciśniętymi wszystkimi mięsniami okrężnymi. Jeśli przyciśnie mnie, to sie wysram w pierwszej napotkanej wygudce. Przetrzymywanie kału moze być tragiczne w skutkach, nie mówie tu o eksplozji. Nie mowie tez ze to norma aby codzień srać gdzie popadnie. Mówie natomiast, że nie ma to jak regularny stolec (bobek - balinek to potwierdzi) i zycze wam wszystkim, w tym nowym roku, aby był to stolec wydalany jeśli to tylko możliwe - w domowym zaciszu. alleluja! |
|
|
|
01.01.2010 - 22:35
|
|
|
Tak ogólnie to nie wiem czemu ma służyć ten analny temat, ale muszę przyznać rację Obeludkowi, lekceważenie srania może przeszkodzić w zrobieniu kariery. :)
|
|
|
|
02.01.2010 - 01:01
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
U mnie było tak, ze surowo przestrzegaliśmy zasady "nie sraj w szkole". Nikt o tym nie mówił na głos, ale wiadomo było, ze nikt się nie zhańbi i nie pójdzie do szkolnego sracza. KODEKS to życie.
Kamglow. Nie nazywaj ich lamusami bo to były osoby, które nieziemsko miały wyćwiczone pewne partie mózgu, którymi mogli swobodnie kontrolować przepływ kału i napięcie mięśni. Ci, którzy dalej to praktykują- już poza szkołą- mogą kontrolować proces trawienia. Znam takich ludzi osobiście. Dolorrrrrrrrr ;* Ty jesteś kobietą. One mogą bo tak czy siak muszą siadać... No to... tylko Dzejson i ja nie zesraliśmy się w szkole nigdy w życiu? |
|
|
|
02.01.2010 - 01:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
02.01.2010 - 03:03
|
|
|
Ej, ale Wy na prawdę sraliście w szkole czy tylko żartujecie? Przerażacie mnie....
Nie jestem z jakiejś super grzecznej rodziny, z drugiej strony menele tez mnie nie wychowywali ALE NA MIŁOŚĆ BOSKĄ JA TEGO NIE ROZUMIEM JAK MOZNA SIE ZESRAC W SZKOLNYM KIBLU, NO... DZEJSON! |
|
|
|
02.01.2010 - 12:49
|
|
|
lol
|
|
|
|
02.01.2010 - 13:48
|
|
|
Nie zastanwiałem się na tym gdy dochodziło do wspomianiego incydentu - wydalania kału. Choć do końca tak nie było. Zazwyczaj robiłem to z przymusu. Miałem do wyboru wysrać sie do pisuaru lub do muszli klozetowej.
Troche tknęło mnie to co pisałeś Andi, fakt: pociśnąłem zlekka mojej godności. Nie zabardzo moge sie usprawiedliwić, np ze czyscilem deske bo to mnie tylko dalej pogrąża. Aloha, nie pierd*l że dalej czujesz sie z tym dobrze. |
|
|
|
03.01.2010 - 00:17
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
03.01.2010 - 00:32
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Śledząc modernistyczny tok myslenia naukowców, oraz czytając codziennie nowinki dot. metanuklearno-biologicznych wynalazków które w (nie)dalekiej przyszłości mają pomóc ludziom jakoś przeżyć szok postępu techniczengo oraz szybko postępującej ewolucji, natknałem się na pewien ciekawy artykuł filmowy.
Wg. najnowszych badań, i ekspertyz przeprowadzanych przez naukowców, za kilkanaście lat w ogóle przestaniemy wydalać. W związku z tym powstało TO CUDO: Drodzy Moi Kochani. Wychodzi na to że ostatecznie cały temat jest do d***. Tym miłym akcentem kończę i zachęcam do zamknięcia tematu. Amen M2 |
|
|
|
03.01.2010 - 00:53
|
|
|
Aloha nie sraj sie, nie ma co zamykac tego gówna. Temat jest ideanalny
|
|
|
|
03.01.2010 - 01:19
|
|
|
Ja myślę że temat warty złotej taśmy klozetowej...
Na kiblu zroziło się wiele myśli filozoficznych... np. dlaczegoby nie zrobić jednorazowj warstwy papieru do podcierania zamiast skrobać się muszelką, jak to czyniono we francji... w rzymie była to gąbka na patyku - ale przypadała jedna na całą rodzinę - a niektórzy ręką... no a arabowie się z nas śmieją, bo oni wolą się umyć... |
|
|
|
03.01.2010 - 08:15
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
TEMAT ZMIERZA W DOBRYM KIERUNKU
|
|
|
|
03.01.2010 - 13:00
|
|
|
Ja myślę że temat warty złotej taśmy klozetowej... Na kiblu zroziło się wiele myśli filozoficznych... np. dlaczegoby nie zrobić jednorazowj warstwy papieru do podcierania zamiast skrobać się muszelką, jak to czyniono we francji... w rzymie była to gąbka na patyku - ale przypadała jedna na całą rodzinę - a niektórzy ręką... no a arabowie się z nas śmieją, bo oni wolą się umyć... ciekawe czy srali w szkole... |
|
|
|
06.01.2010 - 01:44
|
|
|
Jak komuś rośnie ciśnienie to pewnie, że zesra się gdzie popadnie. No paranoja... na małysza w szkole lepiej zrobić niż hemoroidów dostać. Chłopaki elo... a potem was posądzą o stosunki homoseksualne, bo macie odbyt rozwalony, a tu tylko stolec za twardy, bo żeście przetrzymali... no ja myślę, że temat godny uwagi...
Ja jestem za sraniem w szkole! |
|
|
|
06.01.2010 - 10:35
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ciekaw jestem co szanowni userzy sądzą o sraniu żarem ?
Oraz jaki wpływ ma zatwardzenie na podróże astralne? |
|
|
|
06.01.2010 - 14:18
|
|
|
bez porannej kupy cały dzień do dupy!
http://www.youtube.com/watch?v=JAL9TTAyvX0 http://www.youtube.com/watch?v=RSqI-DWOlHI |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |