|
|
![]() ![]() |
| Gray |
29.11.2009 - 13:32
|
|
Guests |
CYTAT Liczba osób wymagana do podniesienia świadomości całej populacji Ziemi która przyniesie pozytywną zmianę dla wszystkich ludzi wynosi pierwiastek z 1% 8366 Osób Wszystkie czujące miłość i pokój na świecie w tym samym czasie. Jedność Miłość Wspólnota Pokój Pomyślność 8366 osób, Wierzących w to, Czujących to, Wiedzących to... Link: http://www.youtube.com/watch?v=aCuwUL0yFg0...player_embedded CYTAT Eksperyment zaczął się 11 kwietnia o 22:00 GMT (w Polsce jest wtedy północ wwp.greenwichmeantime.com) i będzie kontynuowany o tej samej porze co tydzień. Nie ma znaczenia, że późno zobaczyłeś tą wiadomość w każdej chwili możesz dołączyć. Info zaczerpnięte ze strony: http://waldek1984.info/ Nie wiem czy taki temat już był, jeżeli tak to proszę o usunięcie :) |
|
|
|
02.12.2009 - 23:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
pierwiastek z 1% .... tak niewiele....
tak niewiele ludzi wystarcza, by było lepiej? 8366 ? Więc czujmy... wierzmy.... Nie mamy przecież nic do stracenia:) możemy tylko zyskać :) Ja się piszę :) |
|
|
|
03.12.2009 - 00:35
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W sumie ciekaw jestem skąd wzięli ten pierwiastek ;p
|
|
|
|
03.12.2009 - 00:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
| Gray |
03.12.2009 - 00:49
|
|
Guests |
Dokładnie to nie jest istotne skąd, mnie szczerze to nie obchodzi, ważna jest intencja, coś musi ludzi nakłonić :)
Weź pod uwagę, że ile osób by nie było to liczy się ich szczera intencja, różniąc się od klepanych formułek. Tak jak Doloreska napisała nic nie tracisz, po prostu spróbujmy :). Pozdroooo :) |
|
|
|
03.12.2009 - 13:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Hehe zabawne jest to, ze czasami aby dzielic sié radosciá wali nas to skád ktos wziál teorie 1% - inspiracja dobra jak kazda inna. Milosc nie czeka ani na atmosfere swiát czy walentynki aby po prostu byc dobrym pomyslem na spedzenie dnia czy chocby jednej chwili w ciagu tygodnia...
jak czytalem ten temat w radiu akurat lecial ten kawalek: Dostalem przed chwilá ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=03N2irkKOho...feature=related Tam pojawia sie ta sama idea tyle, ze potrzeba 11% aby zaszla "glopalna zmiana" :) jutro sie okaze, ze to jednak 111% ludzkosci musi byc zaangazowana i wtedy bédzie trzeba szukac 11% poza planetá... |
|
|
|
11.12.2009 - 17:59
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Aloha nie ważne ile osób będzie czuło miłość i współczucie wobec innych, ważne by było ich jak najwięcej gdyż im więcej ich będzie tym więcej pociągną za sobą ludzi. Ja na pewno pomogę, mym celem jest chronić was wszystkich....
|
|
|
|
11.12.2009 - 20:20
|
|
|
Osobiście myślę, że to nie ma znaczenia... Ważne by BYĆ i KOCHAĆ, najlepiej cały czas - to dopiero nie lada sztuka :p. A taka chwila miłości (jeżeli przeżywana w samotności) nie ma większego znaczenia dla ŚWIATA. To tylko chwila. A jak nie ma się z kim nią podzielić to pokuszę się o słowo stracona...
|
|
|
|
| Gray |
12.12.2009 - 11:35
|
|
Guests |
Najlepiej cały czas, ale takie łatwe to też nie jest, warto czasem zacząć od małych kroczków, po to żeby skakać :)
Po to jest ta inicjatywa, żeby było się z kim dzielić, po to ludzie, żeby nie było samotności, by była większa siła.... Co rozumiesz przez słowo podzielić?? Mnie osobiście wystarcza świadomość tego, że oprócz mnie inni w tym samym czasie pragną tego samego, to się czuje :) Na marginesie za świat bym radził się nie wypowiadać jednak ;) |
|
|
|
13.12.2009 - 11:18
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ludzkość jest w pewnym stopniu jedną istotą, która postanowiła się podzielić na kilka jednostek. Z czasem każdy dąży do połączenia się, stania się jednością. Dzięki tzw. globalnej świadomości ludzkość będzie mogła wejść na wyższy poziom duchowy. Jedyne co muszą teraz zrobić wszyscy to wybrać miłość, współczucie i zrozumienie dla każdej żyjącej istoty.
http://www.przebudzenie.pl/index.php/mikro...lna-swiadomosc/ |
|
|
|
01.01.2010 - 14:22
|
|
|
,,...Sytuacje, zdarzenia, okoliczności i warunki – wszystkie są tworem świadomości. Nawet indywidualna świadomość ma wystarczającą moc. Możesz więc sobie wyobrazić, jakiego rodzaju twórcza energia zostaje uwolniona, gdy dwoje lub więcej zbierze się w Imię Moje. A co dopiero świadomość zbiorowa... Jest tak potężna, że potrafi spowodować wydarzenia i stany o zasięgu globalnym, z następstwami dla całej planety..."
Rozmowy z Bogiem. Czy ktoś jeszcze pamięta?? Jutro...24:00 zbiorowa milość :) (bez skojarzeń):D |
|
|
|
01.01.2010 - 23:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
hah :D a dziś po głowie mi to chodziło :)) myśle sobie "musze zerknąć do parku i obczaić kiedy to dokładnie" :P
aloha! :* |
|
|
|
01.01.2010 - 23:14
|
|
|
Zbiorowa miłośc? Brzmi kusząco... ;D
hehe... |
|
|
|
| SORROW |
02.01.2010 - 14:56
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Gray |
02.01.2010 - 15:38
|
|
Guests |
Nie ma szczegółów, po prostu miłość, wyobrażasz, czujesz wiesz na swój sposób....
To tak dla tego elementu bez skojarzeń :D |
|
|
|
03.01.2010 - 18:04
|
|
|
|
|
|
|
03.01.2010 - 18:17
|
|
|
dolores :-) ...nie za duzo masz tej milosci ?, ja tez sie w to pisze , do ukochanej soboty ;-)
|
|
|
|
03.01.2010 - 19:35
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Milosc towar deficytowy.Rzekłem to ja.
PIEKARZ I PROFESOR NADZWYCZAJNY |
|
|
|
03.01.2010 - 19:38
|
|
|
bez spoly
!! |
|
|
|
| SORROW |
03.01.2010 - 20:18
|
|
Guests |
|
|
|
|
04.01.2010 - 14:16
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |