|
|
![]() ![]() |
28.10.2009 - 10:37
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Z góry uprzedzam iż nie wiedziałem w jakim dziale ulokować ten temat.
Jeśli jest zły, proszę o przeniesienie bez ponoszenia konsekwencji. Mam pytanie dotyczące pojawiania się dziwnych obrazów podczas zasypiania. Kiedy już zdążę lekko przysnąć i za chwilę się obudzę (tak jakby nie do końca) zaczynam widzieć obrazy z mojego pokoju! Mimo iż jestem odwrócony od nich tyłem, a w pokoju jest totalnie ciemno. Jest to obraz trudny do opisania, ponieważ widzę ciemność, ale zarazem wszystkie kolory przedmiotów i potrafię się podczas tego stanu rozglądać po pokoju (jednak w ograniczonym polu), nie ruszając swoim ciałem. Czy miał już ktoś podobne odczucia? Czy to coś pomaga osiągnąć wyjście? Dodam jeszcze że nie doświadczam podczas tego czegoś żadnych efektów dźwiękowych czy wibracji. Tylko raz w życiu miałem OOBE (i to nietypowe, poruszałem się w całkowitej ciemności, a potem nagle coś mnie wciągnęło i wszystko na nic, jakieś 2 lata temu). Miewam częste paraliże senne (do kilkunastu razów podczas jednej nocy), mimo tego i tak nie udaje mi się wyjść. To tyle informacji o mnie. |
|
|
|
28.10.2009 - 12:51
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Hipnagogi --------------->opcja szukaj
Skoro masz paraliże to wyjście jest proste wiec mniemam że nie masz domniemanych paraliży.Zamykam bo było tysionc pincet. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |