|
|
![]() ![]() |
29.12.2009 - 17:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
"Człowieka należy zaakceptować w całej jego pełni, również jako gówno i jako trupa. Dzięki akceptacji obsceniczności, ekskrementów i śmierci, pozyskuję energię duchową, z której mogę dowolnie korzystać" (Salvador Dali "Szalone życie Salvadora Dali")
Kibel, toaleta, wygódka, sracz to kilka z wielu okreslen jakich uzywamy(zaleznie od pozycji spolecznej)na nazwanie tego zaszczytnego i jakze niedocenianego miejsca, w którym zalatwiamy jedná z podstwawowych potrzeb fizjologicznych. Jako, ze jest miejscem szczególnej prywatnosci spelnia wiecej niz tá jedná funkcje. W czasach szkolnych pójscie do WC jest popularnym pretekstem do chwili przerwy. Paradoksalnie wychodzimy do kibla aby "zaczerpnác swiezego powietrza"po spedzeniu kilku mentych chwil na lekcji religii. Skoro juz jestesmy przy religii i sprawach duchowych to czynnosc, którá wykonujemy w toalecie na planie fizycznym odzwierciedla glébokie oczyszanie z tego co nam zalega i juz dluzej nie sluzy. Wyprozniajác sié czy to fizycznie czy mentalnie(katharsis) czujemy ulgé i przestrzen na nowe! Mozemy praktykowac oczyszczanie srajác i medytujác nie czyniác zadnych z tych czynnosci mniej duchowym. Poza kiblem mozemy miec wiele róznych masek jednak kiedy "zalatwiamy potrzebe" jestesmy sam na sam z rzeczywistosciá kupy (Mistrz robienia kupy moze zdradzic Ci wszelkie klozetowe sekrety, moze nawet wskazac Ci klozet ale nie zrobi za Ciebie kupy!) Nie bez kozery mówi sie na kibel -swiatyniá dumania! Dla wielu pobyt w sraczu jest jedyná chwilá wytchnienia i relaksu co sprzyja glebokim przemysleniom. A gdyby tak zaczác prowadzic osobisty pamietnik w wygódce? Takie "zlote mysli WC" zanotowane po zalatwieniu smierdzácego problemu. Istnieje rózwniez pewne ryzyko, o którym trzeba wspomniec...Otóz pod wplywem robienia kupy, adept moze znalezc rozwiázanie osobistego problemu, który od dawna go uwieral i o zgrozo-przywiázac sié do kupy zrobionej tego dnia! Moze poczuc potrzebe zatrzymania kupy i oprawienia jej w ramke, w najgorszym wypadku podaruje já ukochanej osobie... Byc moze nastepnym razem kiedy udasz sié "na tron" poswiecisz wiecej uwagi tej unikalnej chwili. Moze wpadniesz na pomysl, który pomoze Ci wyjsc z gówna, w które wdepnáles albo poprostu pozwoli Ci cieszyc sié chwilá rozluznienia jeszcze bardziej niz dotychczas bez budowania wokól tego gównianej ideologii bo tych juz mamy w nadmiarze... Pozdrawiam wszystkich swiadomych gówniarzy! Na deser cos extra! Skatologia czyli sztuka leczenia odchodami: http://okultura.pl/texts/novum/005.php)
Załączony plik
|
|
|
|
| SORROW |
29.12.2009 - 19:33
|
|
Guests |
Hmmm...bardzo fizjologiczny temat . Twist, gdzie jesteś ???? w końcu CLOSED TEMAT ,to Twój ulubiony motyw :)
|
|
|
|
29.12.2009 - 20:52
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
temat do dupy
|
|
|
|
29.12.2009 - 21:28
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
właśnie gdzie jest jakiś ZAMYKACZ ?
|
|
|
|
29.12.2009 - 21:33
|
|
|
Temat mialbyc do refleksji, taki w atmosferze po swiátecznej :P
|
|
|
|
29.12.2009 - 22:41
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
BARDZO MI SIE PODOBA TEN TEMAT! :awe:
|
|
|
|
30.12.2009 - 10:17
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Aloha! Skoro już tak zaczepiłeś o temat wychodzenia do wc na lekcjach... Zadam Ci pytanie. Srałeś w szkole?
|
|
|
|
30.12.2009 - 14:57
|
|
|
oczywiscie! chociaz w szkole kible sluzyly glównie do eksperymentów pirotechnicznych...
|
|
|
|
30.12.2009 - 20:00
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W SZKOLE SIĘ NIE SRA ! ! !
PS chyba, ze chodziłeś do prywatnej. To co innego |
|
|
|
30.12.2009 - 20:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja też srałem w szkole. Raz w życiu ale srałem. Na małysza xD
|
|
|
|
30.12.2009 - 23:05
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
W SZKOLE SIĘ NIE SRA ! ! ! Jak cię natura przycisnie to i w państwówce polecisz do sracza. A są też momenty w życiu że marzysz żeby się w takim szkolnym kiblu wysrać! PS.WYMYŚLONE NA KIBLU Nie wiem czemu sie tak śmiejemy z ludzi typu "badacz i nauczyciel" którzy próbują zarobic na "obe", skoro zjawisko to sięga juz dawnych czasów. Popijając sok borówkowy który skutecznie hamuje sraczkę przypomniało mi się jak się kiedyś Zbyszek ubruszył: "że Darek bez zestawu pisaków w srebrnej walizce się do astralu nie bierze", popijając z - kubka obemanika - oczywiście:) (Paradoksalnie nie kupiony, ale dostany) |
|
|
|
30.12.2009 - 23:10
|
|
|
Badacz juz nie zarabia.Plajta
|
|
|
|
30.12.2009 - 23:38
|
|
|
Ja miałem zasadę, której dotrzymałem do dziś. W szkole się nie sra, nigdy się nie zesrałem i srać nie będę w szkole pańtwowej NIGDY.
|
|
|
|
31.12.2009 - 11:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja też nigdy w szkole nie srałem.
|
|
|
|
31.12.2009 - 12:04
|
|
|
jak przyszpili to wszystkie zasady idą w odstawkę ;]. Też miałem kiedyś taką zasadę ale raz na lekcji tak przycisnęło, że wszystkie zasady spłynęły razem z klockiem.
Co do badacza i nauczyciela to ja się nie śmieję z tego, że robi te swoje kursy bo nie widzę w tym nic złego bardziej chodzi o całą otoczkę tego i "profesjonalizm". Ciekawe jest to, że ktoś jego osobę wspomniał przy temacie kibla ale już cicho to tylko takie moje rozważania ;]. |
|
|
|
31.12.2009 - 13:58
|
|
|
Dzisiejsza zlota mysl WC:
Nowicjusz oobe ze wsi i badacz-nauczyciel ze stolicy w obliczu kupy pozostajá sobie równi. |
|
|
|
31.12.2009 - 14:55
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
TAK O GŁOSI NAJMĄDRZEJSZE POLSKIE PRZYSŁOWIE LUDOWE:
,,Mądry gospodarz zawsze donosi do domu...'' Chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć przesłania. Pozdrawiam. M2 |
|
|
|
31.12.2009 - 16:34
|
|
|
To ten gospodarz musi być niezłym ryzykantem :D Ja wolę mimo wszystko być tym złym.
|
|
|
|
01.01.2010 - 05:23
|
|
|
chociaz mialbym sie zesrac w gacie przy calej klasie nigdy nie pojde sie wysrac w szkole mam kodeks
|
|
|
|
01.01.2010 - 09:06
|
|
|
SRAM GDZIE POPADNIE ZDOBYWAM KOLEJNE STOPNIE WTAJEMNICZENIA I SZCZEBLE EWOLUCJI
|
|
|
|
01.01.2010 - 12:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja myśle, że ten temat jest gówno warty :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |