|
|
![]() ![]() |
26.01.2010 - 14:28
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Lepiej napisz, że Ci wróbelki za oknem ćwierkają :)) To jest radosna wiadomość i każdego dobrze nastraja ........ mnie jakoś nie nastraja... a radosna wiadomość byłaby na przykład, gdyby więcej osób na tym forum było bardziej wyrozumiałych, nie pobłażliwych, ale właśnie wyrozumiałych... brechtacie się z ludzi, szydzicie z niektórych... na ogień dajecie ludzi, którzy tak jak Wy chcą wyjaśnić pewne tajemnice, zagadki tego świata... obłuda |
|
|
|
26.01.2010 - 15:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Każdy kiedyś dorośnie i zrozumie że ignorancja nie zaprowadzi go do prawdy. Gówniarskie zachowanie jeszcze nikomu nie wyszło na dobre ale po to jest życie żeby uczyło człowieka jak prawidłowo ma działać.
Niema sensu wchodzić w ogóle w jakieś dyskusje, powiedziałem co ma powiedzieć, ignorancja osób które posiadają wiedzę do poziomu 4 wymiaru raczej nie należy do zbyt poważnych. Dodatkowo doskonale widać że i wiedza na temat astralnego niezbyt jest wysoka i ogranicza się do 3 modnych książek. Pora połączyć się w z wyższą jaźnią a nie traktować go jako opiekuna. Pora zdobywać prawdziwą wiedzę o działaniu wszechświata a nie czytać książeczki podróżników astralnych. Trochę wstyd być człowiekiem który rezonuje w 5 wymiarach a znać tylko 2 i mieć o nich takie pojęcie jakie tutaj pokazują osoby które w temacie siedzą kilka lat. Żal i wstyd. Masturbacja, chlanie, picie świńskiej krwi z kasza i jedzenie ich nie stworzy z was ludzi na podobieństwo Boskie. Nad waszymi głowami latają gady i szaraki a wasze ego przysłania wam oczy. Jak mówiłem każdy wybiera swoją drogę ale na waszym miejscu bardziej postarał bym się o świadomość bo latanie w astralnym i świadome snu to nawet nie jest początek początku. |
|
|
|
| Jose |
26.01.2010 - 15:24
|
|
Guests |
Po owocach ich poznacie :awe:
|
|
|
|
27.01.2010 - 23:25
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
|
|
|
|
27.01.2010 - 23:39
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja mam wrażęnie, że Twistoid znalazłeś się tu przez przypadek... a Twoje ulubione zajecie to gnebic ludzi... Jakiekolwiek tematy nie byłyby pisane jesteś moderatorem i powinnieneś przykład dawać, lub bynajmniej samemu przestrzegać zasad. Najpierw sam spamujesz, potem zamykasz temat, bo do niczego on nie prowadzi, a na końcu go otwierasz by walnąć pierdolonego demotywatora.... Nie kryję swojej pogardy dla Twojej osoby, bo nie tak powinna zachowywać się osoba stojąca na straży porządku. A te wszystkie Twoje teksty mające ironizować współczesne dzieci/młodzież, to wydaje mi się, że nie są odbiciem lustrzanym, lecz Twoim prawdziwym odbiciem. |
|
|
|
28.01.2010 - 00:13
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Uwierzyłbym, ale...
CYTAT Dzięki znanym prawą wszechświata człowiek może obliczyć z dokładnością do sekundy jego działanie, dzięki temu miedzy innymi wiedza ta pozwala nam lądować na innych planetach czy księżycach. Po 1. prawą? a może lewą? Po 2. Nie wylądowaliśmy jeszcze na żadnej planecie a i to lądowanie na księżycu można poddać w wątpliwość. Dalej nie czytałem, bo pisane przez jakiegoś 13-14 letniego huncwota po extasy :p |
|
|
|
28.01.2010 - 00:16
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zasady forum:
CYTAT 3. Cokolwiek robisz baw się świetnie. jakby nie patrzeć to jest to po części zgodne z regulaminem, chociaż nie rozumiem co to ma wspólnego z oobe. heh widocznie jestem za głupi |
|
|
|
28.01.2010 - 00:20
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
28.01.2010 - 00:25
|
|
|
GARĆ MNO ! Masz do mnie zal bo ci sie nie podlizywalem i nie dzialalem tak jak tego chciales.Narobiles syfu i jeszce probowales swiecic oczami.Prosilem takze zebys załozył notatnik czego nie raczyles zrobic.Pisz se co chesz byle na temat.
PROSZE PISAĆ NA TEMAT |
|
|
|
28.01.2010 - 00:39
|
|
|
|
|
|
|
28.01.2010 - 09:58
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
No tak, zajrzałem na linka podanego przez Jose, Wspaniale zdjęcie świecącego słonka. Rosjanie są zaniepokojeni!!! Ostatnio było nad kremlem ufo- piramidka. Czuwało nad tętniącym sercem tysiącletniej stolicy .
Wcisnąłem małym druczkiem podkreślone literki a tam kupuj u Anety rolety , allegro. E, nieee martwmy się. Gdy zacznie mocniej wybuchać to dobrzy ludzie zrobią nam rolety, w ramach ochrony życia. Sam tez wpadłem na pomysł jak was uratować. Bede sprzedawał obrazy magiczne z tarczami, macie wiec jakaś szanse na przeżycie. Znacie mnie, wiecie , ze wody nie leje. Mam znajomości w warstwie przyczynowej, załatwię co trzeba. A wiecie ze was koHAM ? Ze obrazów nie dla wszystkich starczy? A wiec zaradni mężowie i zony, ojcowie i matki ,- REZERWUJCIE OBRAZY RATUJĄCE WASZE ZYCIE JUŻ TERAZ. NIE CZEKAJCIE Zdobądźcie je zanim nie jest za późno i wszystko przepadnie!!. Zegar tika tik tak . TIK - Tak zgina miliony, lecz TOBIE życie dało szanse. I TY MOŻESZ URATOWAĆ SOBIE I BLISKIM ZYCIE,- KUPUJĄC U MNIE MAGICZNE OBRAZY!!!! ha, niezłe co? |
|
|
|
28.01.2010 - 13:05
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
tak, niezłe... i nawet rozumiem przesłanie :D z którym w dodatku się zgadzam... tylko to, co mi nie pasuje, to to że często wyśmiewacie się z danej osoby, zamiast jej wytłumaczyć co takiego jest niepoprawnego w jej rozumowaniu... a to drugie rozwiązanie na pewno wpłynęłoby bardziej pozytywnie na korzyść ogółu, aniżeli to pierwsze
|
|
|
|
28.01.2010 - 13:07
|
|
|
ej zamawiam 5 obrazów, ile za jeden ?
|
|
|
|
28.01.2010 - 13:30
|
|
|
watek zostal poruszony w odyseji kosmicznej
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...84&start=84 tam znajdzie nasz wspoleksperymentator potwierdzenie naszego wspolnego snienia, watek wybuchu slonecznego i katastrof na ziemi. To najciekawszy eksperyment jaki nam wyszedl prze ostatnich pare lat:) Bardzo pouczajaca historyjka, tym bardziej ze Rozenkrojc wkleil swoj tekst pare godzin po wpisie Ajzis. Nie nasmiewamy sie. Jego tekst bardzo mi sie podoba. Podziwiam go za odwage:) My snimy ten watek dalej:) Dla ciebie Andromeda, jako pierwszego uratowanego to za darmoche. Wkleje wieczorkiem fotke, lece juz malowac:) |
|
|
|
30.01.2010 - 20:57
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
widze ze niektorzy przysli tu sie posmiac/wysmiac albo klocic niektorzy nawet reklame obrazow robic :0
Rosenkreutz szanuje twoje starania olsnienia tu kogokolwiek pewnie to nie jest dokonca napisane przez ciebie ale nieobchodzi mnie to. Tylko po co napisales 2 post? piszesz o jakis k.... wymiarach a pewnie wiesz tyle co ja czyli nic o modrosci i dorastaniu. Jeszcze sie wywyzszasz i krytykujesz kogos wiedze. Zachowanie forumowiczow tez niebylo wspaniale. Temat juz by mogl byc zamkniety bo odbiegl od tematu. Ludzie przestancie shizowac jesli chcecie zrobic cos razem to robcie to razem a nie kazdy w swoim swiecie a jesli chcecie byc w swoim swiecie to niewciagajcie w to innych bo niekazdy chce. taki jest problem ludzkosci ze niemoze sie dogadac tak bylo w starozytnosci i tak jest dzisiaj |
|
|
|
30.01.2010 - 21:06
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Stwórz mi rolkę papieru za pomocą swojej miłości, to będę Twoim niewolnikiem do końca życia, panie wszechmogący :D Poza to poza, a tu to tu. To tyle a jednak powiem wam ze jest mozliwe stworzenie grawitacji z rolek papieru toaletowego :P, układ rolek (rurek, ni ekoniecznie z papieru) mozna dzieki takiemu układowi uzyskac antygrawitacje prosze poczytac sobie http://www.paranormalium.pl/niezwykly-wyna...%2cartykul.html to wlasnie prawdą jest to co teraz jest dla nas smieszne i absurdalne. |
|
|
|
31.01.2010 - 00:27
|
|
|
Hm, Rozenkreuz mnie potem trochę na pr. objechał. Zostałem mianowany forumowym głupcem. Co na was , to przemilczę.
No dobrze , sobie teraz myślę, wściekł się należało mi się. Dostawałem już lepsze listy z żalami od wybrańców kosmicznych, elity elit. I wiecie co napisze następnym razem, gdy pojawi się podobny watek. Jeszcze gorzej nawyzywam i się lepiej przyłożeń. Mury- Kaczmarski http://www.youtube.com/watch?v=fp8UsxCitqw |
|
|
|
31.01.2010 - 14:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Gówniarstwo widzę nie zna granic ale to forum zawsze było tym przesiąknięte i stworzone dla 15 latków z wiedzą na poziomie 3 modnych książek. Ja się żegnam bo od lat się tutaj nic nie zmieniło i żal w ogóle na to patrzeć. Polecam dalsze lecznie swoim kompleksów i budowę ego oraz latanie w wymiarze iluzji stworzonym przez emocje w poszukiwaniu prawdy. Nie oszukujmy się ale pewne rzeczy najwyraźniej nie są dla pewnych osób, pomyliłem miejsca, żegnam i pozdrawiam. Wątek razem z moim kontem niech leci do kosza, szkoda mojej energii dla takich osób a 14 moderatorowi sprawi to niebywałą frajdę przyciągając jeszcze więcej szaraków. |
|
|
|
31.01.2010 - 17:37
|
|
|
Żegnam. Nie będziemy tęsknić.
Jeśli nie masz ochoty być na jednym forum z takimi niedorobionymi, prostakami z mentalnością 13 latka, twoja sprawa. Ale zanim powiesz coś o nas, proszę, zastanów wpierw się nad sobą. Tak ja powiedziała Jose - boli fakt tego, że ludzie potrafią samodzielnie myśleć. No cóż, zawsze myślałem, że to dobrze. :P |
|
|
|
31.01.2010 - 18:27
|
|
|
a co to miszcz z piencdziesiatego poziomu rozwoju strzelil focha jak przedszkolak :D
|
|
|
|
31.01.2010 - 19:48
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dodatkowo doskonale widać że i wiedza na temat astralnego niezbyt jest wysoka i ogranicza się do 3 modnych książek. Pora zdobywać prawdziwą wiedzę o działaniu wszechświata a nie czytać książeczki podróżników astralnych. Żal i wstyd. A kim jesteś Ty i na czym opierasz swoją najprawdziwszą rację? Na tekstach Davida Icka i mu podobnych populistów? Może mamy się ograniczyć do słuchania Ciebie? Masturbacja, chlanie, picie świńskiej krwi z kasza i jedzenie ich nie stworzy z was ludzi na podobieństwo Boskie. Nad waszymi głowami latają gady i szaraki a wasze ego przysłania wam oczy. Masz na myśli nas? Jeśli tak, to na jakiej podstawie poddałeś nas takiemu osądowi, znasz mnie? Jak mówiłem każdy wybiera swoją drogę ale na waszym miejscu bardziej postarał bym się o świadomość bo latanie w astralnym i świadome snu to nawet nie jest początek początku. Ale nie jesteś na moim miejscu, więc nie próbuj się wczuwać we mnie. Piszesz jakbyś znał każdą indywidualność z osobna. Ogólnie nie mam nic do Twoich poglądów, są Twoje, ale nie próbuj ich przerzucać na innych, jeśli tego nie chcą i dawać im do zrozumienia, że są nieświadomi, bo może być zupełnie odwrotnie. Sam widzisz, że w taki sposób raczej sobie nie zjednasz ludzi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |