|
|
![]() ![]() |
14.02.2010 - 15:14
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Sorry za offtop... Ale...czy to jest jakaś zawoalowana "promocja" ??? Taki sam post w czterech tematach, jakby zależało ci na tym, żeby ktoś to kupił. Jeżeli się mylę, to sorrki, ale takie odniosłam wrażenie. Nic z tych rzeczy.Dopiero je kupiŁem i efekty są niesamowite.Już podczas pierwszego sŁuchania miaŁem LD i OOBE(OOBE jako projekcja eteryczna,to byŁo lepsze niż orgazm i to za pierwszym razem) Zresztą co tu się dziwić ,tyle technologi użyto to musiaŁo się udać.Nie wierzyŁem w to na początku że tak szybko będą efekty jak zapewniali(2-4 tygodnie).Interesuje się od roku a praktykuje od 2 miesięcy.ZacząŁem też studiować psychotronikę i dlatego szukaŁem najlepszych nagrań na rynku i udaŁo się.Hemi-sync niestety są w tyle za tymi nagraniami jeśli chodzi o szybkie efekty w LD i OOBE. Te nagrania są lepsze niż hemi-sync..Po nich się praktycznie od razu wyjdzie, przynajmniej tak byŁo ze mną i bez przygotowania,no może trochę oglądaŁem kursów video o LD,Transie i I-sza książka Roberta Monroe.Minimum przygotowania a takie efekty.SŁuchaŁem różnych nagrań.PrzesŁuchaŁem wszystkie o OOBE ze sklepu spojrzenie.com.pl i nic.SŁuchaŁem nagrań Hemi-Sync i nic.Dopiero te nagrania zdziaŁaŁy cuda.Zresztą w hipnozie,NLP-programowanie i sugestie z afirmacjami oraz podprogowe przekazy(te nagrania) i relaksie z odpowiednią techniką transu zawsze się wyjdzie.Opracowane są przez naukowców i użyto do nich następujących technologi: * Brainwave Activity Overview * Brainwave Ranges / Brainwave Chart * Right and Left Brain Hemispheres * Hemispheric Synchronization * The Power of Brainwave Entrainment Technology * Binaural Beats / Binaural Beat Frequencies * BMV Brainwave Research and Testing * Monophonic Entrainment Tones * Dual Channel Binaural Panning / Binaural Beats Plus * Autonomic Audio Pacing Technology™ (AAPT) * Hypnosis / Hypnotism Applications * NLP - Neuro-Linguistic Programming * Subliminal Messages / Subliminal Programming * Quantum Subliminal Matrix Technology™ (QSMT) * Ultrasonic Ultra-Silent Subliminal Modulation Technology™ * Multichannel Subliminal Replication Technology™ * Split-Hemispheric Scripting * Reverse Messages / Reverse Subliminal Messaging Dużo prawda?Moim zdaniem nagrania z najwyższej póŁki i co dobre tańsze od nagrań Hemi-Sync. Nikt nie musi ich kupować jak nie chce bo można je znaleźć w internecie w formacie FLAC a potem wypalić jako cd audio. Poniższe nagrania są dostępne w internecie.Wystarczy wpisać ich nazwy(sam tytuŁ nagrania) w google.Najwięcej można znaleźć na thepiratebay.org .To dla tych co nie chcą kupić tak jak ja legalnie za 7-9$ za sztukę pŁacąc kartą.Lepiej być legalnym niż później mieć problemy.Szczególnie teraz jak ma wejść ta ustawa we wszystkich krajach o cenzurze internetu.Mam nadzieję że zbojkotują tą ustawę bo wtedy nawet ta strona nie przetrwa z tyloma linkami. Spis dostępnych nagrań w internecie za free: Brainwave Mind Voyages (Series I) - Trance Induction, The Lucid Dreaming Version (BMV Entrainment) 01. Brainwave Intro 02. Lucid Dreaming Intro 03. Belief Builder 04. Wave of Relaxation 05. Trance Induction 06. MIX EAR MINDawake1 07. MIX EAR MINDawake2 08. Lucid Induction Mantra 09. Am I Dreaming Loop1 zapętlamy 10. Am I Dreaming Loop2 zapętlamy ----------------------------------- Brainwave Mind Voyages (Series II) - Astral Trance, The Out of Body Experience (BMV Entrainment) 01. Brainwave Intro 02. Out of Body Intro 03. Belief Expansion 04. Wave of Relaxation 05. AWAKEN the Energy Body 06. SENSE the Energy Body 07. STRETCH the Energy Body 08. REPOSITION the Energy Body 09. TRANSFER Awareness 10. Out of Body Induction LOOP zapętlamy 11. Out of Body ALL NIGHT LOOP zapętlamy ----------------------------------- Brainwave Mind Voyages (Series VII) - Astral Vibrations (BMV Entrainment) 01. Guided Intro 02. Relax, Release, Reengage 03. The 3 R's Revisited ----------------------------------- Brainwave Mind Voyages (Series VIII) - Remote Viewing (BMV Entrainment) 01. Cooling Down 02. Remote Perception -(jasnowidzenie,zdalne postrzeganie) ----------------------------------- Brainwave Mind Voyages (Series X) - The Lucid Dream Cycle CD (BMV Entrainment) 01. LDC 1 02. LDC 2 03. LCD 3 faza rem-faza snu śniącego(zajebiste,byŁem świadom i wszedŁem bez problemu) 04. LCD 4 Super nagranie,miaŁem na tym projekcję eteryczną pomimo że do LD.WyszedŁem sobie z ciaŁka z wielkim powerem:) ----------------------------------- Przed sŁuchaniem tych nagrań polecam nagranie, Mariusz Wojtoń-oświecony umysŁ ,ze sklepu spojrzenie.com.pl by mózg pracowaŁ na wszystkich falach jak u wielkich mistrzów duchowych.Piszą żeby sŁuchać nie częściej niż 5 razy w tygodniu. Polecam również pŁytę Mariusz Wojtoń-Nieba nadającą na 5Hz.Fragmenty utworów i pŁyta na stronie: http://sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=37728 A na tej stronie pŁyty Mariusza Wojtona prosto z jego studia w promocyjnych cenach(poŁowe taniej): http://www.studiomastering.net/sklep.html |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |