oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Kurs Inicjacji Obe, wiem, wiem, macie własny kurs...
krzysztof
post 25.05.2007 - 15:52
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

Witam!
Mam nadzieję, że mnie dobrze zrozumiecie. Mój kurs jest mocno eksperymentalny, darmowy i oparty na moim doświadczeniu sprzed kilku lat. Nie chcę by wiedza, jaką mi wtedy przekazano tak po prostu odeszła w całkowite zapomnienie. Dlatego dzielę się nią w postaci tego kursu. Może wniesie on coś pożytecznego do Waszego doświadczania.
Mi samemu brakuje inspiracji by ćwiczyć OBE (choć ostatnio Darek trochę mi jej dostarczył, wiec, kto wie?), jednakże kiedyś mocno się tym fascynowałem, to było wtedy dla mnie najważniejszą sprawą na świecie. Teraz mam rodzinę, dzieci, pracę, żyję w Tu i Teraz (po to się przecież urodziłem).

Kurs jest dostępny tutaj

Jest to wersja testowa kursu, jeszcze nie dokończona. Licze na Wasze wsparcie i komentowanie kolejnych rozdziałów pod kątem własnej praktyki.
Pozdrówki, OBE dla każdego :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Zbyszek
post 26.05.2007 - 10:36
Post #2

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Chyba cos nabroilem. Chcialem sie zarejestrowac a tu pisze ,ze juz tego a.maila ma.I by inny adres podac.
Czyz bym juz byl zarejestrowany?. Sprawdz prosze.
A z kursami nie chowaj sie. Rob nawt 1000 -siace. Jak dobre to sam przyjde.A jak do bani to przyznam ci moja nagrode ....... bo dotrzymac kroku oobe.pl czy oobemaniakowi jest strasznie ciezko.

Dopisek.Wlasnie zapisalem sie na oobemaniaka.Jest juz 48

Zbyszek
[email protected]

+Quote Post
krzysztof
post 26.05.2007 - 14:23
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

CYTAT(Zbyszek @ 26.05.2007 - 11:36) *
Chyba cos nabroilem. Chcialem sie zarejestrowac a tu pisze ,ze juz tego a.maila ma.I by inny adres podac.
Czyz bym juz byl zarejestrowany?. Sprawdz prosze.

Zbyszek
[email protected]

Rzeczywiście masz już konto, sprawdź w swojej skrzynce czy dostałeś emaila z linkiem aktywacyjnym i hasłem.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park