Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Z: Ciało Jak Magnes..., Z tematu o ID: 2088
Mano
post 11.02.2008 - 18:55
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2921

No tak, panie Pinoczino. Jesli brak ci jakichkolwiek argumentow, zaczynasz swoja trollowska zabawe.
To nie ja wyskoczylem z tekstem, "po co sie wypowiadacie skoro nie wiecie o co chodzi i gadacie o jakis magnezach ? omfg", ktory brzmial, jakby byl wypowiadany z ust PRZEMISTRZA, znajacego sie na wszystkim ;)

Przynajmniej wiemy, ze jestes chlopcem, ktory lubi chlopcow. Potwierdzaja to niektore teksty, np. "dla mnie drogi Mano88 co najwyżej możesz sspić sperme z kutasa" ; "jeśli chcesz mieć ząbki jak kryształki pij mleko z mojej pałki" ; "chuj ci w srake".
Dziekuje ci serdecznie, aczkolwiek nie skorzystam, bo nie podniecaja mnie ekcesy milosne z ta sama plcia :)
No i gratulacje odwagi za swobodne wyrazanie swojej orientacji seksualnej. Nie kazdy tak potrafi, szczegolnie gdy chlopiec lubi chlopcow.
Pozdrawiam i zycze ci odnalezienia tego jedynego, ladnego, bystrego itp, wymarzonego chlopaka.

"Możecie się sprzeczać na gg ;)" Takich ludzi, to ja na gg miec nie chce :)
Ale juz sie nie odzywam, co by Fallence tematu nie zasmiecac.
Wiec Pinoczino, kontruj, atakuj :) Masz wolne pole popisy, swoja kolejna madroscia, ktora zreszta jak zwykle zostanie mi obojetna :)
HeeeJ SfeeeTaSnYy :*
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic