|
|
![]() ![]() |
28.05.2007 - 13:41
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zawsze wole dowiedzieć się czegoś więcej na wypadek gdybym zaszedł dalej, a więc... czy musze się jakoś psychicznie przygodowac zanim otworze oczy w OOBE? Czy będzie to dla mnie wielki szok? A może martwie się na zapas? Chce to wiedzieć bo już prawie wychodze z ciała, a jak mi się to uda i będę się czuł na siłach to sprubuje otworzyć oczy. Oczywiście nie chce żebyście mi opisywali jak to wygląda (odnosze wrażenie że u każdego wygląda to inaczej ale to tylko wrażenie) bo nie chcę "psuć sobie niespodzianki".
|
|
|
|
28.05.2007 - 13:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W pewnym sensie masz racje, kazdy moze miec wlasne odczucia i opisywac je przez pryzmat wlasnych doswiadczen/wierzen/wyobrazen o OBE. Zeby nie psuc Ci niespodzianki, powiem tak:
Nie musisz sie jakos specjalnie przygotowywac na otwarcie oczu. Bedzie to dla Ciebie tak naturalne, jak otwarcie oczu w swiecie fizycznym. Podejrzewam, ze wielkiego szoku z powodu otwarcia oczu nie przezyjesz, mimo, ze samo wyjscie jest niesamowitym doswiadczeniem :) PS CYTAT zanim otworze oczy w OOBE Ke? OOBE = Out of Body Experience. Doświadczenie poza ciałem. Nie można otworzyc oczu w doswiadczeniu. Co najwyzej poza cialem. Wiem, czepiam sie :) |
|
|
|
28.05.2007 - 16:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie chcę cię zniechęcać ,ale możesz mieć pewne problemy z otworzeniem oczu po drugiej stronie ,będzesz widział tylko ciemność lecz będziesz miał kontrole nad ciałem astralnym i nad jego ruchem. Nie myśl sobie że to być może tyczy się ciebie ,nikt nie zna swoich możliwości w realu jakie bedzie miał po drugiej stronie i pewnie prędko się nie dowiemy jak to zrobić(:
p.s Napisz PW do użytkownika o nicku FLYER on też miał z tym problem. |
|
|
|
28.05.2007 - 18:58
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
OOBE pisze z przyzwyczajenia i z pośpiechu :) dzisiaj wieczorem moze uda mi sie cos wiecej zrobic ale watpie, gdyz mam teraz sporo nauki. Jak cos to opisze swoje doswiadczenia w moich notatkach ;)
Aha i dzieki za szybka odpowiedz ;) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |