oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Szukamy Ludzi Z Podhala
Sophie137
post 27.08.2011 - 15:06
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witajcie :)
Razem z bratem niedawno przeprowadziłam się z dużego miasta do małej miejscowości w okolicach Rabki-Zdrój, gdzie wynajęliśmy domek. Jesteśmy młodymi ludźmi przed 30-stka. Nasza przygoda z „alternatywnym” spojrzeniem na rzeczywistość zaczęła się około 3 lata temu.

Tematy nam bliskie to : oobe, ld, medytacja, przemiany na Ziemi, możliwość realnego wpływu myśli (uczuć) na rzeczywistość, samowystarczalność , inne spojrzenie na korzenie ludzkości i starożytne cywilizacje, cywilizacje pozaziemskie, duchowość w szerokim rozumieniu itp.

Naszym marzeniem jest odnaleźć w pobliżu ludzi mających podobne zainteresowania, żeby można było się spotykać, wspierać, wymieniać doświadczeniami, może wspólnie cos stworzyć…

Mamy duży ogród, w którym można zrobić wegetariańskiego grilla ;)

Mój mail to [email protected]

Pozdrawiam serdecznie :)
Go to the top of the page

+Quote Post
thias
post 28.08.2011 - 23:04
Post #2

Członek Rodziny

Ojejku, wreszcie ktoś z względnie bliskich okolic. :)
Ja mieszkam niedaleko Mszany Dolnej, także blisko, tudzież w sąsiedztwie. ;)

Zawsze można coś wykminić razem. :)

+Quote Post
Mano
post 28.08.2011 - 23:12
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

mszana ta przed wodzislawiem? kumpel tam gdzies ma dom we mszanie ale nie znam sie w ogole, niedaleko takiego boiska przy szkole czy jakos tak to bylo

+Quote Post
thias
post 29.08.2011 - 10:16
Post #4

Członek Rodziny

CYTAT(Mano @ 29.08.2011 - 00:12) *
mszana ta przed wodzislawiem? kumpel tam gdzies ma dom we mszanie ale nie znam sie w ogole, niedaleko takiego boiska przy szkole czy jakos tak to bylo

Nie, nie tam. Małopolska, właśnie koło Rabki.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 29.08.2011 - 21:34
Post #5

Dupa Towarzystwa

Fajowo...mogę Wam sporo ziół zasadzić z sadzonek, ale pewnie zioła zbieracie na łączkach:) Co do cywilizacji pozaziemskich to macie pomysł czym było Puma Punku? Przeznaczenie, kto i kiedy zbudował i co, jaka siła to zniszczyła? Mało info na ten temat bo to niewygodna zagadka:)

Pozdrawiam (ten co nie pochodzi od małpy:)

Ciekaw jestem czy czytaliście bo ja jeszcze nie i zapowiada się ciekawie tak samo jak postać Edgara:)

EDGAR CAYCE (Jerzy M. Łatak.) "ANTYCZNE TAJEMNICE"

Wiedza o wcześniejszych cywilizacjach spoczywa na dnie oceanu i jest pokryta grubą warstwą mułu. Dla akademickich archeologów jest niedostępna i dlatego oficjalnie cywilizacja zaczyna się od neolitu, stanowiącego okres przejściowy między epokami kamienia i brązu (ok. 5400?1800 p.n.e.). Tymczasem dzięki wyjątkowym zdolnościom Edgara Caycego mamy możliwość poznania dziejów ludzkości od czasu pojawienia się człowieka na Ziemi poprzez cywilizacje, które istniały setki tysięcy lat temu, a ich ślady zachowały się tylko w legendach. Co więcej, już od wczesnych początków ludzkości wielki Mistrz Jezus chodził między ludźmi i nauczał.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park