|
|
![]() ![]() |
27.08.2011 - 15:06
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witajcie :)
Razem z bratem niedawno przeprowadziłam się z dużego miasta do małej miejscowości w okolicach Rabki-Zdrój, gdzie wynajęliśmy domek. Jesteśmy młodymi ludźmi przed 30-stka. Nasza przygoda z „alternatywnym” spojrzeniem na rzeczywistość zaczęła się około 3 lata temu. Tematy nam bliskie to : oobe, ld, medytacja, przemiany na Ziemi, możliwość realnego wpływu myśli (uczuć) na rzeczywistość, samowystarczalność , inne spojrzenie na korzenie ludzkości i starożytne cywilizacje, cywilizacje pozaziemskie, duchowość w szerokim rozumieniu itp. Naszym marzeniem jest odnaleźć w pobliżu ludzi mających podobne zainteresowania, żeby można było się spotykać, wspierać, wymieniać doświadczeniami, może wspólnie cos stworzyć… Mamy duży ogród, w którym można zrobić wegetariańskiego grilla ;) Mój mail to [email protected] Pozdrawiam serdecznie :) |
|
|
|
28.08.2011 - 23:04
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ojejku, wreszcie ktoś z względnie bliskich okolic. :)
Ja mieszkam niedaleko Mszany Dolnej, także blisko, tudzież w sąsiedztwie. ;) Zawsze można coś wykminić razem. :) |
|
|
|
28.08.2011 - 23:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
mszana ta przed wodzislawiem? kumpel tam gdzies ma dom we mszanie ale nie znam sie w ogole, niedaleko takiego boiska przy szkole czy jakos tak to bylo
|
|
|
|
29.08.2011 - 10:16
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
29.08.2011 - 21:34
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Fajowo...mogę Wam sporo ziół zasadzić z sadzonek, ale pewnie zioła zbieracie na łączkach:) Co do cywilizacji pozaziemskich to macie pomysł czym było Puma Punku? Przeznaczenie, kto i kiedy zbudował i co, jaka siła to zniszczyła? Mało info na ten temat bo to niewygodna zagadka:)
Pozdrawiam (ten co nie pochodzi od małpy:) Ciekaw jestem czy czytaliście bo ja jeszcze nie i zapowiada się ciekawie tak samo jak postać Edgara:) EDGAR CAYCE (Jerzy M. Łatak.) "ANTYCZNE TAJEMNICE" Wiedza o wcześniejszych cywilizacjach spoczywa na dnie oceanu i jest pokryta grubą warstwą mułu. Dla akademickich archeologów jest niedostępna i dlatego oficjalnie cywilizacja zaczyna się od neolitu, stanowiącego okres przejściowy między epokami kamienia i brązu (ok. 5400?1800 p.n.e.). Tymczasem dzięki wyjątkowym zdolnościom Edgara Caycego mamy możliwość poznania dziejów ludzkości od czasu pojawienia się człowieka na Ziemi poprzez cywilizacje, które istniały setki tysięcy lat temu, a ich ślady zachowały się tylko w legendach. Co więcej, już od wczesnych początków ludzkości wielki Mistrz Jezus chodził między ludźmi i nauczał. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |