oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  « < 2 3 4  
Closed TopicStart new topic
> Sekciarstwo Zbycha, romanowskie kontra zbyszkowskie
twistoid
post 14.05.2010 - 18:50
Post #64

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Pamietaj Zbyszku ze nie reprezentujesz tylko siebie, ale nas wszystkich. Trzeba pomoc Zbyszkowi i wybrac mu konsultanta, najlepiej bardzo doswiadczonego podroznika. Zglaszam na kandydata ashe.
Go to the top of the page

+Quote Post
Draq
post 14.05.2010 - 18:56
Post #65

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Wszystko jest ok :).
http://www.youtube.com/watch?v=8l_meOam55Q

+Quote Post
dreamer_the_one
post 14.05.2010 - 19:39
Post #66

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(masa @ 14.05.2010 - 16:57) *
Asha a szara energia to ta zla? Szary jest w srodku miedzy czarnym a bialym. I nie wiem czy w tej dyskusji chodzi o prawde czy wladze- poparcie itp..

hehe ano masa dobre pytanie ;> która energia lepsza i czy przypadkiem nie jesteśmy tu po obydwie?

CYTAT(twistoid @ 14.05.2010 - 19:50) *
Pamietaj Zbyszku ze nie reprezentujesz tylko siebie, ale nas wszystkich. Trzeba pomoc Zbyszkowi i wybrac mu konsultanta, najlepiej bardzo doswiadczonego podroznika. Zglaszam na kandydata ashe.

ironia?

Zbyszek. myślę ze nigdy nie podjąłbym sie takiej audycji z jednego prostego powodu: wątpię aby ktokolwiek był gotów na mówienie o OBE w imieniu wszystkich naszych, mówienie obiektywne, bo o pierdołach to każda nawiedzona bestia może opowiadać ;)
http://www.youtube.com/watch?v=dbYWEiRd5aI

+Quote Post
twistoid
post 14.05.2010 - 19:43
Post #67

Ikona Grupy

Dobra koniec tego nie chce juz dalej psuc i tak sie syfu narobilo. Zbychu graba i ruszaj z eksperymentami ja sie juz nie wtracam.

+Quote Post
Zbyszek
post 14.05.2010 - 22:21
Post #68

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Drimi, heh raczej przegnę na ciałka a o nich, to chyba mogę jedynie w moim imieniu.
A wiec ciągniemy dalej ten kierat, Ekspo odnawiamy. Nie miałem czasu ostatnio na zmyślanie jakich ćwiczeń, zastanawiając się nad sensem duchowego rozwoju. Śpiące ciało się mnie dosyć dobrze słucha, ale nie znalazłem do tej pory z tego żadnego niezwykłego pożytku. Dzisiaj w nocy załapałem się chyba na ducha świętego, albo co najmniej oświecenie. Świeciło mi w głowie na wylot.
Myślę, ze mieć taka żarówkę na zawołanie i to z pakietem luksusowych doznań, to wspaniała rzecz, warta zabiegów.
Nie znam piękniejszego doznania, niż ten wewnętrzny płomień, daje dużo do myślenia.
Chcąc je przygasić wspominałem wredne emocje, ale się nie dało, nie moglem się wściekać ani złościć. Cześć z was by powiedziała, nie ma wolności, mamy prawo do złości.
Światło zaślepia!
To fakt, coś się wtedy dzieje, dotychczasowy człowiek się psuje, ale tylko na trochę.

+Quote Post
Wulfen
post 15.05.2010 - 13:37
Post #69

Dusza Towarzystwa

ja nie rozumiem dlaczego twistoid uczepił się akurat Zbycha. przecież 3/4 ludzi z forum to bajkopisarze wciskający swoje rożne urojenia. już nie raz tu było o jaszczurkach z 4 wymiaru, latających niewidzialnych gadach, szarakach z 15 wibrującego nielinowego wymiaru czasoprzestrzeni. nawet w tym temacie już na pierwszej stronie można przeczytać rożne urojenia. "teoria" pustej ziemi, trzecie oko, czakry, kanały energetyczne. no właśnie "energetyczne" jak słyszę nagminnie powtarzane słowo energia to mi się nie dobrze robi. ja się pytam o jaką energie wam chodzi? jądrową, mechaniczną , potencjalną, chemiczną, cieplną o jakiej wy energii mówicie? ludzie się tu naczytali ezo bełkotu i myślą ze maja jakaś wiedzę :D a najlepsze jest to ze uważają, że są na to jakieś dowody(tak o tobie dreamer mówię) zupełnie tak samo jak u ludzi religijnych którzy myślą ze maja niezbite dowody na swoje religie. a tak na prawdę to nie wiedza o czym mówią(energia). no ale cóż od tego właśnie jest to forum, żeby ludzie mogli wymieniać się swoimi-łagodnie mówiąc-"dziwnymi teoriami":)

Zbych,- Mowa o energii psychicznej, bez której się flaczeje:)

+Quote Post
warmine
post 15.05.2010 - 15:07
Post #70

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

http://www.youtube.com/watch?v=3tOZvDO1iSk...feature=related

+Quote Post
6umerang
post 15.05.2010 - 15:18
Post #71

Dziadek do ożehuf

Notatnik

CYTAT(SORROW @ 13.05.2010 - 13:26) *
Przypominasz mi wczesne stadium usera (...)"parówczaka

nie parówczak, tylko plantator - parówczak, to był cienias do pięt mi nie dorastający...

Co do tematu:

Prawdziwa przygoda czeka wewnątrz was i nie potrzeba do tego eksperymentów, książek, zgromadzeń i umiejętności opanowywania 100 ciał zbycha. Tym bardziej nic nie da otaczanie siebie betonowym murem. Kto uważa inaczej, jest zwykłym paździerzem i sam jak dorośnie pojmie co jest warte sztabę złota a co wiadro gówna.

A twistoid powinien się nauczyć, że w święte idee obe-społeczności nie można a wręcz nie da się zaingerować, bo oobe dla wielu to coś w rodzaju religii i są tak głęboko zanurzeni, że pozostaje tylko czekać na kolejnych topielców.

+Quote Post
twistoid
post 15.05.2010 - 15:27
Post #72

Ikona Grupy

Parowczak to jak sie okazalo niejaki lukasz ten kolo w okularkach od karola cetlina cwaniak sam podkrecal atmosfere.

Dlatego juz nie ingeruje. 6umerang doskonale to podsumowal.

+Quote Post
Zbyszek
post 16.05.2010 - 09:16
Post #73

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Ktoś rozdzielił watek, na dwa. A wiec w tym jeździmy po mnie i Twistoidzie a w drugim po ezo i oobe.
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...amp;#entry62887

Jezeli dojdzie do mojej audycji w radiu, to właśnie przyczyny takich rozwidleń będą jej treścią. Bede mówił o interpretacji zjawisk oobe i emocjach które towarzysza ludziom.
Dlaczego człowiekowi toczy się piana z pyska, gdy tylko o nim pomyśli?
Wrzeszczcie wiec ludziska, co wam na sercu leży, zwłaszcza te mało uświadomione rozterki, bo ten watek to autentyk i jest jak spowiedź.

+Quote Post
leon
post 16.05.2010 - 09:56
Post #74

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No to Zbychu mam nadzieję że wspomnisz i o moich teoriach.

+Quote Post
twistoid
post 16.05.2010 - 15:30
Post #75

Ikona Grupy

Leon ty powinienes opowiedziec o swoich teoriach psychiatrze :D Chociaż radio to też dobry sposób pewnie jakiś się zaintereuje i staniesz sie sławny wraz z napoleonem i hitlerem spod trójki.

Zbyszek.- watek miał być na mnie i na ciebie a nie przez ciebie na innych, nie odbiegaj od tematu, albo załóż sobie swój na Leona.

+Quote Post
suwak
post 16.05.2010 - 17:06
Post #76

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Co sie tu sie wyprawia sie...? Leon, masz jeszcze jakieś magnesy neodymowe na stanie?

+Quote Post
leon
post 16.05.2010 - 17:18
Post #77

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Twistoid twoja wypowiedź świadczy tylko o twojej kwalifikacji do psychiatry-nie jesteś w stanie prowadzić dyskusji merytorycznej-odwołujesz się do swojej nieomylności i rzekomej wiedzy jaką posiadłeś jakimś cudownym sposobem-mam nadzieję że kumasz o czym mówię.
A temat brzmi :Sekciarstwo Zbycha, romanowskie kontra zbyszkowskie-więc jako członek sekty Zbyszka mieszczę się w temacie.

+Quote Post
Zbyszek
post 16.05.2010 - 21:30
Post #78

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Czas zamknąć ten wątek. Z waszych wypowiedzi wynika, ze chcemy nadal prowadzić wspólne eksperymenty. Setki ludzi czyta je z zainteresowaniem. Konflikty będą zapewne jeszcze wielokrotnie witać na naszych ezo forach, będziemy sobie jednak z nimi coraz lepiej radzić.
Dziękuje za udział. Podajmy sobie ręce.
Każdy z nas szuka prawdy, znajdując co rusz coś innego, coś co wydawać się może początkowo śmieszne a może być kiedyś kosmicznym rarytasem.
Do uznania czyichś spostrzeżeń zmusza nas weryfikacja. Właśnie o nią się staramy, pragnąc zrozumieć w jakich okolicznościach ona zachodzi. To jest powodem, ze chce ćwiczyć w grupie osób zainteresowanych potwierdzaniem niefizycznych kontaktów. Dzięki nim, może zrozumiem coś więcej, coś co co może być dla nas wszystkich ważnego. Dlaczego ten widzi tak a drugi inaczej i który jest bliżej prawdy?
pozdro

+Quote Post

4 Stron V  « < 2 3 4
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park