|
|
![]() ![]() |
30.09.2006 - 00:00
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
1.Sprawa pierwsza: czy to bylo TO? ;)
Przedwczoraj mialam ''chyba'' oobe.. Zmeczona kuciem matmy zasnelam doscy wczesnie..(ok.22).O 3.20 obudzilam sie, poszlam sie wykapac,potem zaczelam czytac ksiazke..Wreszcie zorientowalam sie,ze przypadkiem zastosowalam metode 4+1 8) Postanowilam pojsc spac. Zaczelam zasypiac..na ulamek sekundy stracilam swiadomosc,lecz obudzilo ''ją'' (swiadomosc,ale nie mnie :D) trzesienie calego ciala.Inaczej nie moge tego nazwac.Lezalam wtedy na brzuchu.Poczulam,jakby jakas niezwykle ogrooomna sila pchala moje cialo w gore.Nogi jednak mialam jak z kamienia i pozostaly nizej,na lozku.. druga polowa ciala zas uniosla sie i pomyslalam wtedy ''ja latam'' :P Chcialam zobaczyc swoje rece,ale nie moglam,bylo jakby ciemno i widzialam czarne plamy zamiast dloni. Wpadlo mi do glowy ''to chyba oobe'',a potem:''mysl o lataniu!''.Przez 2-3 sekundy mialam wrazenie,ze lece w gore jak rakieta :O Zapragnelam spojrzec na swoje cialo, (zeby sprawdzic,czy to w koncu oobe czy nie..),ale poduszka byla pusta. Wtedy ''obudzilam sie''.Spojrzalam na zegarek,byla 6:16.Ale nadal strasznie trzeslo mi sie cialo, pomyslalam sobie ''po obudzeniu dalej jest to trzesienie..?'' :D , spojrzalam na sciany i poza okno,ale ujrzalam rzeczy,ktorych przedtem nie bylo.Wtedy dopiero zaczelam budzic sie naprawde.Spojrzalam na zegarek,wskazywal juz prawdziwa,godzine 5 ;) Najbardziej podobalo mi sie to ''trzesienie'',to bylo naprawde bardzo wyrazne :D ''Wibracje'' to zbyt lekkie okreslenie ;) Drodzy frumowicze,czy to naprawde Oobe? 2.Drugie pytanie dotyczy ksiazki ;) A mianowicie,czy ktos z Was mial stycznosc z ''Potega podswiadomosci'' Josepha Murphy'ego? Jej przeczytanie,tak samo jak oobe,moze zmienic zycie..zreszta,obie te sprawy,podswiadomosc i oobe,moim zdaniem scisle lacza sie ze soba.Goraco polecam kazdemu przeczytanie jej,a takze innych ksiazek Autora (''Potega ludzkiego ducha'',''Niezwykle zrodlo twojej mocy'').Mimo ze napisane ponad 20 lat temu,takie ksiazki nie starzeja sie nigdy.. Najlepsze byloby umieszczenie imformacji lub cytatow w jakims ''widocznym'' miejscu. :) Chcialabym,zeby jak najwiecej osob poznalo te wspaniale dziela :) |
|
|
|
15.10.2006 - 20:22
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Takie oobe ktorych nie jestesmy pewni to czesta sprawa. Sam tez przezylem podobny przypadek :) A co do tych ksiazek to postaram sie je przeczytac jak najpredzej, tylko najpierw trzeba je znalezdz :/
|
|
|
|
15.10.2006 - 20:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Czytałam Jaseph'a Murphy'ego - "Tajemnice podświadomości odnalezione w Biblii". Świetna książka. "Potęgę podświadomości" zaczęłam czytać jakiś czas temu, ale z pewnych przyczyn musiałam na razie zarzucić czytanie ;) Ale rzeczywiście, książki są świetne. I też wszystkim gorąco polecam :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |