|
|
![]() ![]() |
10.11.2008 - 18:07
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Moja rada na całe życie dla ciebie: w języku polskim poza H (czyt. samo ha) jest również CH (czyt. ceha), które według pewnych zasad ortograficznych znanym już naszym prapradziadom stosujemy tu i ówdzie.
Pozdrawiam. |
|
|
|
10.11.2008 - 18:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
stasiakus, Twoje doświadczenie to normalny paraliż przysenny i strach temu towarzyszący a następnie manifestujący sie tak czy owak ;-)
Aloha |
|
|
|
09.12.2008 - 19:08
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Liczę na radę doświadczonych podróżników. Mam problem, mianowicie nie jestem wstanie "wyjść z ciała" ostatnia faza to właśnie paraliż, taki całkowity, leże nie myśle o niczym i nie moge sie ruszać. Przed oczami mam pustke, czarną przestrzeń. Dalej nic się nie dzieje :( próbuje wizualizacji (wypadania z huśtawki, lecz w tym stanie nie widze zabardzo efektu, bardziej skuteczna jest we wcześniejszym stadium przed osiągnięciem paraliżu.
Jestem bardzo zdeterminowany, nie boje się nawet troszeczke, być może dlatego, że próbuje opuścić ciało po 2-3 razy dziennie, dotarcie do paraliżu z muzyką zajmuje mi jakieś 30 minut. Nie ukrywam, że jest to bardzo przyjemny stan, lecz licze na coś więcej. Proszę o rady, chciałym sobie pofruwać. |
|
|
|
10.12.2008 - 17:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Nie poddawaj sie i tyle ;-) wyobraźnia może być kluczem, ona napędzi cały mechanizm :) dasz rade, kombinuj, a jak nie wiesz co dalej to zadaj sobie wtedy samemu pytanie co dalej :D na bank uzyskasz odp
Aloha |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |