|
|
![]() ![]() |
28.12.2007 - 18:27
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ostatni szukałem o stanie wywołania ich :
-byłem na stronie www.oobe.pl->tam porady Roberta Monroe i stan wibracji one są jednak zbyt skomplikowane dla mnie -przeszukałem tematy na forum ale nigdzie nie znalazłem POMOCY |
|
|
|
28.12.2007 - 18:30
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Stan wywoływania wibracji to to samo co stan wywoływania OBE :D Tylko różnica w tym, że najpierw wibracje, później OBE ;)
|
|
|
|
28.12.2007 - 18:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
http://www.oobe.pl/park/Pomoc-Dla-Poczatku...ch...-t616.html
Temat jak bumerang :) Powodzenia Kubii! Jesli masz konkretne pytania - pytaj. |
|
|
|
28.12.2007 - 19:10
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
cos wam powiem. najlepsze wibracje sa pod haslem "sybian horse" w google
|
|
|
|
28.12.2007 - 19:17
|
|
|
Wiesz mam jeszcze jedno:
jakie powiazanie ma oobe do ld czy to mozliwe ze oobe jest bardzo realnym ld??? |
|
|
|
28.12.2007 - 19:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiesz mam jeszcze jedno: jakie powiazanie ma oobe do ld czy to mozliwe ze oobe jest bardzo realnym ld??? Poczytaj jak chcesz :) http://www.oobe.pl/park/Oobe-Ld-t1770.html http://www.oobe.pl/park/Oobe-A-Ld-t1213.html |
|
|
|
28.12.2007 - 22:07
|
|
|
mam kolejne pytanka :
ile gdzies tak trwa ,,wchodzenie'' w stan oobe ? co potrzeba zrobic by otrzymac oobe ? |
|
|
|
28.12.2007 - 22:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zalezy mi zawsze urywa sie film i budze sie w poza.
Cwicz,Cwicz i jeszcze raz Cwicz!a puziniej idz na piwo z kolegami hhehehe |
|
|
|
28.12.2007 - 23:19
|
|
|
ale nadal nikt mi nie odpowiedział na moje pytanka
|
|
|
|
28.12.2007 - 23:51
|
|
|
mam kolejne pytanka : ile gdzies tak trwa ,,wchodzenie'' w stan oobe ? co potrzeba zrobic by otrzymac oobe ? Wiesz... W moim wypadku wystarczy "zawiesić się" pomiędzy jawą a snem, musisz zasypiać, utrzymując świadomość, osiągasz po jakimś czasie masz paraliż przysenny i stamtąd tylko mały kroczek do wibracji i wyjścia... Oczywiście wszystko to po uprzednim obudzeniu się po ok. 4h snu, i rozbudzeniu się ( 4+1 w końcu :) Więc jeśli chodzi o czas, to trwać to może mniej więcej tyle, co normalne zaśnięcie :) Chyba rozumiesz o co mi chodzi :) |
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
28.12.2007 - 23:53
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
29.12.2007 - 00:03
|
|
|
ale w drugim pytanku chodziło mi raczej o relaksacje itp
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
29.12.2007 - 00:18
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
29.12.2007 - 00:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
1/ ile gdzies tak trwa ,,wchodzenie'' w stan oobe ?
2/ co potrzeba zrobic by otrzymac oobe ? 1- licząc czas liniowo , po ziemsku od kilku sekund do kilku godzin. Ale "tam" czas płynie inaczej. 2. istotne jest znieruchomieć i totalnie pozbyc sie myśli niesfornych. Albo chociaz skupic sie na jednej. Polecam ćwiczenie medytacji lub wizualizacji. (osobiście polecam medytacje HUNY) |
|
|
|
29.12.2007 - 01:19
|
|
|
chodzi o czas ziemski
|
|
|
|
29.12.2007 - 06:36
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
29.12.2007 - 10:38
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zależy od twojego nastawienia, jak będziesz bardzo pragnął OOBE to sie może udać nawet po paru minutach...
|
|
|
|
29.12.2007 - 17:22
|
|
|
zaleznosc od checi tak mam to rozumiec??
|
|
|
|
29.12.2007 - 17:29
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
kubii idz lepiej na podworko lepic balwana bo jak mama sie dowie czym sie zajmujesz to dostaniesz w dupe.
|
|
|
|
| kamglow |
29.12.2007 - 17:55
|
|
Guests |
ciesze sie ze mamy tak mlodego pasjonata obe. niestety system jest tak zrobiony, ze obe jest grzechem. a jesli nie wiemy ze grzech to wcale nie nadajnik diabla, to lepiej z tym uwazac. najpierw trzeba zrozumiec wiele rzeczy o ktorych ja dowiedzialem sie niedawno - bo wtedy kiedy sie zarejestrowalem. a o jakie sprawy chodzi? o prywatne duchowe sprawy :usmiech:0 tak wiec, zeby przestac myslec.. trzeba najpierw bardzo duzo myslec.
|
|
|
|
| kamglow |
29.12.2007 - 17:56
|
|
Guests |
ciesze sie ze mamy tak mlodego pasjonata obe. niestety system jest tak zrobiony, ze obe jest grzechem. a jesli nie wiemy ze grzech to wcale nie nadajnik diabla, to lepiej z tym uwazac. najpierw trzeba zrozumiec wiele rzeczy o ktorych ja dowiedzialem sie niedawno - bo wtedy kiedy sie zarejestrowalem. a o jakie sprawy chodzi? o prywatne duchowe sprawy :usmiech:0 tak wiec, zeby przestac myslec.. trzeba najpierw bardzo duzo myslec.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |