|
|
![]() ![]() |
31.12.2007 - 12:23
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mam pytanie, jak można usunąć własny Notatnik/BLOG ?
Bo chciałbym go usunąć, jak ja nie moge to prosze o to moda/admina. |
|
|
|
| Silverka |
01.01.2008 - 19:19
|
|
Guests |
Drag nie usuwaj swojego notatnika ;) bo jest motywujacy i niektorym moze sie przydać. To taka moja dorbna uwaga, bardzo fajnie pisales i szkoda by bylo go usnnac od tak po prostu :D <przytul>
|
|
|
|
01.01.2008 - 20:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ty masz pytanie jak go usunac, a ja odwrotnie :) Jak go zalozyc?:)
|
|
|
|
01.01.2008 - 20:22
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Poprostu chce go usunąc, moze kiedys zaloze go ponownie, narazie nie chce miec notatnika.
|
|
|
|
03.01.2008 - 23:54
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
Możesz zamieć go na prywanty wtedy nikt inny nie będzie go widział.
|
|
|
|
04.01.2008 - 10:00
|
|
|
Ale pisze tak:
Administrator nie przyznał Ci uprawnień do zakładania prywatynch Notaników. Ta opcja jest nieużyteczna. I sie nie da zaznaczyc tej opcji, musiałbyś ją zmienić. |
|
|
|
06.01.2008 - 20:06
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
Ok zajme sie tym
|
|
|
|
08.01.2008 - 22:05
|
|
|
Niestety ale dalej mi to pisze:
Administrator nie przyznał Ci uprawnień do zakładania prywatynch Notaników. Ta opcja jest nieużyteczna. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |