|
|
![]() ![]() |
24.03.2014 - 19:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Bryły ,,Amaz'' ; Geometria Platonowska...
Bryła "AMAZ" ujmuje w swojej konstrukcji praktycznie wszystkie możliwe do zaistnienia formy materii i energii. Przedstawia niezniszczalny wzorzec zapisany w strukturze dźwięku wszechświata. Dźwięk wszechświata jest ułożony w pierwotne wzorce, które są podstawą budowy wszelkich form życia i ewolucji wszechświata. Kolejne coraz bardziej złożone postacie materii i energii, aż do istot inteligentnych włącznie zachowują w swojej konstrukcji takie wzorce. Jest to możliwe dzięki pamięci magnetycznej. Tematyka brył jak i budowy Sfinksa itp... jest bardzo fascynująca polecam stronke: http://andrzejstruski.blogspot.com/2010/11...-sfinksa-i.html Dla zaciekawionych liczba 72 odgrywa ważną rolę;) dla ciekawskich polecam prześledzić informacje dotyczące tej liczby...Można nawet trafić na artykuł min....,,Fotografia kirlianowska'' ,,Liczba Boga'' ,,Geometria Platonowska'' itd...Nie będe nawijał na temat liczby i poiwiazania jej z tematem w szerszym stopniu, gdyż nie chce podejmować konwersacji na tematy których dla tych co nie rozumieją były by nie jasne, nawet jak bym pokazał palcem unoszący się obiekt :) |
|
|
|
24.03.2014 - 21:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Magiczna jest liczba 17 jak i 19 tudzież 23. To święte liczby 66 i 6 nie jest fajna ale też magiczna. Wogóle wszystkie są magiczne.
|
|
|
|
25.03.2014 - 06:26
|
|
|
|
|
|
|
25.03.2014 - 08:42
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
ZŁOTA liczba fi wg mnie nie jest wcale taka magiczna. Liczba jak liczba:)
Cały ten złoty podział, matematyka, fizyka to wszystko z dupy wzięte liczby, aby człowiekowi przesłonić sens życia. 3,14...też zwykła liczba tylko nie wiedzieć czemu wszystkim się kojarzy:) Piramidy i zawarte w nich wielkości matematyczne a tym samym cyfry to też wszystko z dupy. Nudziło się ludzikom czy ufokom na całym świecie i se budowali piramidki i cale te megality a wszystko to w oparciu o cykl wszechświata czyli kolejne matematyczne nic nie znaczące cyferki. http://www.filmweb.pl/Pi# Żadna magia. Zwykłe cyfry. |
|
|
|
25.03.2014 - 12:13
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
(IMG:http://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t31.0-8/q71/s720x720/1800158_603524509725627_1313688340_o.jpg)
Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: Usytuowanie piramid w Gizie względem siebie, odzwierciedla Pas Oriona. Rozmieszczenie tychże piramid względem koryta rzeki Nil, jest identyczne jak rozmieszczenie gwiazd Pasa Oriona względem Drogi Mlecznej, widocznej na naszym nieboskłonie, jako skupisko gwiazd przecinające w całości niebo na pół. Odwzorowanie te przedstawia pozycje gwiazd z roku 10 500 przed naszą erą. To właśnie w tym czasie, gwiazdozbiór Lwa był widoczny dokładnie na wprost linii wzroku Sfinksa. (IMG:http://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/s720x720/736315_414602671951146_490930774_o.jpg) Seria kadr z filmów „Starożytni kosmici”: W Meksyku, znajduję się pustynia, nazywana potocznie „Strefą Ciszy”. Na tym terenie występują różne anomalia magnetyczne. Co ciekawe pustynia znajduje się na tym samym równoleżniku, na którym znajduje się dokładny środek Trójkąta Bermudzkiego oraz egipskie piramidy w Gizie. |
|
|
|
25.03.2014 - 15:05
|
|
|
ZŁOTA liczba fi wg mnie nie jest wcale taka magiczna. Liczba jak liczba:) Cały ten złoty podział, matematyka, fizyka to wszystko z dupy wzięte liczby, aby człowiekowi przesłonić sens życia. 3,14...też zwykła liczba tylko nie wiedzieć czemu wszystkim się kojarzy:) Piramidy i zawarte w nich wielkości matematyczne a tym samym cyfry to też wszystko z dupy. Nudziło się ludzikom czy ufokom na całym świecie i se budowali piramidki i cale te megality a wszystko to w oparciu o cykl wszechświata czyli kolejne matematyczne nic nie znaczące cyferki. http://www.filmweb.pl/Pi# Żadna magia. Zwykłe cyfry. Tak;) Tak samo z dupy jak i twoje dowody na ufo ... w hollywoodzie tworza jakies z dupy filmy a ktos nie z dupy wklada je na forum. PAMIETAJ negatywne podejscia do czyis spraw powoduja iz wszyscy mamy z,,dupy "podejsci... |
|
|
|
25.03.2014 - 15:45
|
|
|
Ja mam rzeczywiście w dupie dowody na ufo bo ufo pod postacią kuli energii widziałem na żywo i nie potrzebuję domysłów czy snucia rozważań czy ufo rzeczywiście istnieje? Widziałem je a jak ktoś nie wierzy to niech patrzy w niebo to se zobaczy kiedyś:)
Jak ktoś myśli, że inne cywilizacje nas nie odwiedzają to niech se tak myśli i zada przy okazji pytanie czy gdybyśmy my posiadali technologię odwiedzania innych zamieszkałych planet to byśmy tego nie robili? Pisałem już o wycieczkach ziemio poznawczych. Na innych planetach można wykupić wycieczki, aby pooglądać naszą zajebistą cywilizację i się trochę ponabijać np. z korków w mieście:) |
|
|
|
25.03.2014 - 19:06
|
|
|
Ja mam rzeczywiście w dupie dowody na ufo bo ufo pod postacią kuli energii widziałem na żywo i nie potrzebuję domysłów czy snucia rozważań czy ufo rzeczywiście istnieje? Widziałem je a jak ktoś nie wierzy to niech patrzy w niebo to se zobaczy kiedyś:) Jak ktoś myśli, że inne cywilizacje nas nie odwiedzają to niech se tak myśli i zada przy okazji pytanie czy gdybyśmy my posiadali technologię odwiedzania innych zamieszkałych planet to byśmy tego nie robili? Pisałem już o wycieczkach ziemio poznawczych. Na innych planetach można wykupić wycieczki, aby pooglądać naszą zajebistą cywilizację i się trochę ponabijać np. z korków w mieście:) (IMG:http://cdn29.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2009/02/09/ufo_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg) Ja piszę do Ciebie;-) Też coś kiedyś widziałem świecącego i nie wnikam czy to śmieci kosmiczne czy inne tego typu.... |
|
|
|
25.03.2014 - 19:13
|
|
|
Mój śmieć wykonywał bardzo gwałtowne zwroty kierunku co wskazuje na obiekt. Do tego w słoneczny dzień ta kula lśniła bardzo intensywnie.
|
|
|
|
25.03.2014 - 20:42
|
|
|
Mój śmieć wykonywał bardzo gwałtowne zwroty kierunku co wskazuje na obiekt. Do tego w słoneczny dzień ta kula lśniła bardzo intensywnie. Ciekawe jestem Tomasz , nie zobacze to.... Chociaz chcialbym bo jak na razie tylko ld mnie cieszy ....ps. Wrocmy do tematu... |
|
|
|
29.03.2014 - 09:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Haha. Ha ha wróciłem ponownie, aby zapanować nad forum.
ekhmmekhmmm........... były sobie mury, które skradziono i ich nie ma, ale z pewnością tam były, jaaaasssnneee... dowód pierwsza klasa... piramidy byłyby kiepskimi bunkrami, bo bunkry robi się zwykle pod ziemią, schowane, żeby ich łatwo nie znaleźć, co więcej egipcjanie budowali sobie bunkry podziemne: https://www.youtube.com/watch?v=Qwyn_oWiCwk w takim bunkrze musi być woda i zapas żywności, w piramidzie ciężko wydobyć wodę, bo nie ma studni, zaś bunkier pod ziemią sam może być studnią jednocześnie... w piramidzie trochę duszno też... poza tym gdyby to był bunkier, to by nie starano się go tak dokładnie wybudować, korzystając z niezwykłych własności geometrycznych, nie miał by korelacji z innymi podobnymi budowlami w innych częściach globu... A co jak wojny toczyły się pod ziemią ? Dlatego budowali na ziemi |
|
|
|
11.04.2014 - 13:09
|
|
|
Według jednej z teori 2 boczne szyby służyły do doprowadzania dwóch substancji które mieszały się w ze sobą w komorze królewskiej tworzyły wodór który w wynku zapłonu i rezonasu zmieniał się w energię mikrofalowaą zasilającą jakiś statek kosmiczny. Świadczyć by o tym mogło to, że w wielkiej komorze nie ma żadnych napisów ani hierogrifów są za to miejsca na duże obiekty w kształcie tarczy służace do wytwarznia mikrofal.
|
|
|
|
11.04.2014 - 17:56
|
|
|
Według jednej z teori 2 boczne szyby służyły do doprowadzania dwóch substancji które mieszały się w ze sobą w komorze królewskiej tworzyły wodór który w wynku zapłonu i rezonasu zmieniał się w energię mikrofalowaą zasilającą jakiś statek kosmiczny. Świadczyć by o tym mogło to, że w wielkiej komorze nie ma żadnych napisów ani hierogrifów są za to miejsca na duże obiekty w kształcie tarczy służace do wytwarznia mikrofal. Ja z kolei czytałem że w wyniku syntezy piroplastyczno - chemicznej wydzielała się tam plazma syntegoniczna i poprzez specjalne detronegatory które zaginęły generowała multispektrum energii częstotliwościowo spektratoniczne o niezbadanych właściwościach- która napędzała takie dwie kulki - i one się tak stukały potem. |
|
|
|
11.04.2014 - 18:23
|
|
|
Buahahahahahahah:)
Deimond byłbyś gość jakbyś zapoznał się z tą teorią na poważnie i merytorycznie podważył tą teorię a nie kpisz jak jakiś młokos typu Gawła:) (IMG:http://www.gizapower.com/cover.JPG) Wiem, wiem...szkoda Ci cennego czasu na zapoznanie się z tą teorią...lepiej pisać posty tego typu jak ten wyżej, ale skoro Bóg się manifestuje w taki sposób to pozostaje mi to tylko akceptować:) BIGMAG chciałeś, abym zmiażdżył Deimonda, tak? Deimond ignorancie bój się:) https://www.youtube.com/watch?v=h6H13Mi6Kds Ty Deimond twierdzisz, że ta facjata wyszła spod ręki rzeźbiarza takimi oto narzędziami, tak? (IMG:http://planeria.pl/static/users/9/article/652/jak-zaczac-rzezbic_thumb_700x.jpg) Spytaj się rzeźbiarzy czy taka SYMETRIA jest do osiągnięcia w tym prezentowanym przykładzie? Jeżeli myślisz, że tak to oznacza, że masz zajebistą wyobraźnię i zajebiste poczucie humoru:) Wykuj tak to mnie przekonasz bo inaczej zwyczajnie bredzisz bo inaczej tego ująć nie można:) |
|
|
|
11.04.2014 - 18:41
|
|
|
|
|
|
|
11.04.2014 - 18:42
|
|
|
Troszkę nie rozumiem o czym do mnie rozmawiasz- widocznie nie masz pojęcia zielonego o rzeźbie.
Czy zdajesz sobie sprawę ignorancie - że aby rzeźby obiektów żywych wyklądały naturalnie unika sie symetrii - to wręcz niepożądane. Ale z pewnością o tym wiesz bo przecież rzeźbisz co dzień idealnne kupy w toalecie:D |
|
|
|
11.04.2014 - 18:53
|
|
|
Jak widać na tym przykładzie co zapodałem wcale nie unika się symetrii:) Nie zauważyłeś tej symetrii?:) Ślepy to chyba nie jesteś.
Zatem jak uzyskać taką symetrię mając nos przy skale:) Jak wiesz odejście od obiektu rzeźbionego to podstawa. Musisz odejść, aby ogarnąć całość i dostrzec proporcje! Jak to rzeźbiarz wykreślił, że wyszła taka symetria? JAK?:) Unikasz odpowiedzi bo ten przykład Cię miażdży:) BIGMAG leszczem jesteś przy mnie i myślę, że sam o tym dobrze wiesz:) |
|
|
|
11.04.2014 - 18:53
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ej, zachowujcie się... -.-'
;* Dezmond, Zielarzowi pewnie chodzi o to, że w Egipcie są rzeźby, które są idealnie symetryczne. Dzisiaj może się unika symetrii w rzeźbach, ale kiedyś widocznie nie. A jest to cholernie trudne, o ile nie niemożliwe, do wykonania tak po prostu. |
|
|
|
11.04.2014 - 19:06
|
|
|
CYTAT BIGMAG leszczem jesteś przy mnie i myślę, że sam o tym dobrze wiesz:) Dlaczego ? |
|
|
|
11.04.2014 - 19:08
|
|
|
Bo wkońcu piszę się osobno:)
|
|
|
|
11.04.2014 - 19:41
|
|
|
Ale z ciebie Buc :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |