|
|
![]() ![]() |
26.06.2007 - 20:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
27.06.2007 - 10:23
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ten nowy chat rzeczywiście jest lepszy od Polchatu. Jak widać, nie ma tego złego... ;)
|
|
|
|
30.06.2007 - 20:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja bym proponowal skorzystać z IRC-a zalozyc kanal OOBE i kazdy by tam smigal poklikac! tu sa pewne informacje http://pl.wikipedia.org/wiki/IRC fajnie by bylo jak by sie komus kto sie nieco zna chcialo zalozyc kanał! sam czatowalem tam i naprawde mysle ze warto! Jak zalozylem kanal IRC i nawet bota postawilem, to nie bylo chetnych, tylko glosy, ze "sie trzeba uczyc obslugi" albo "trzeba klienta instalowac" :/ |
|
|
|
02.07.2007 - 17:50
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
jak sie kliknie w ten link polchatu to już działa normalnie, można też wejść przez ICQ lub NPCC :) ja osobiście wole NPCC :)
|
|
|
|
07.07.2007 - 20:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej ludzie, co wejdę na stronkę to nikt nie siedzi na czacie. Trzeba by coś z tym zrobic bo fajnie było by pogadać. Może na początek się dowiedzmy co jest przyczyną tego że nikt nie wchodzi?? Czat się nie podoba czy co?
|
|
|
|
14.07.2007 - 22:13
|
|
|
LUDZIE NO WCHODźCIE NA CZAT!! BEDZIE TAK JAK KIEDYS!! JUZ WAM SIE OOBE ZNUDZILO CZY GADANIE O NIM?? SZKODA
|
|
|
|
14.07.2007 - 22:59
|
|
|
Mnie się czat znudził. Kiedyś co tylko wszedłem, to gadanie o sporcie, o d*pach, o magyi i o innych pierdolach. Wszystko tylko nie OBE. Moze zla pore wybieralem? A jak juz bylo o OBE, to pytania ludzi w stylu "czy OBE boli", no rece opadaja. Wiekszosci poczatkujacych, to sie nawet nie chcialo podstawowej literatury poczytac, a co dopiero mowic o zmuszeniu sie do prawie codziennego 4+1. Poza tym "wojny" o to kto ma opa a kto nie ma, a kto komu zabrał i dlaczego. Jakoś się zraziłem :( No i wszechobecne boty i ludzie piszący byle co, aby tylko nabić statystyki.
Obecnie forum mi wystarcza. Pojawia się sporo konstruktywnych myśli, więc jest ok. |
|
|
|
24.01.2018 - 23:43
|
|
|
a może by tak z fonią ?
ja tam wchodzę ale kurna ni kuta! |
|
|
|
24.01.2018 - 23:44
|
|
|
Ja tam po 23 ale jednak ujnia
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |