|
|
![]() ![]() |
17.09.2012 - 16:03
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Od jakiegoś tygodnia mam pewien dzwiwny problem,przez który odczuwam stres
Myślałem że może podczas wyjścia uda mi się 'zajrzeć wgłab' i coś z nim zrobić,jednak dałem ciała :/ Podświadomie boje się czegoś,odczuwam stres Czy jest możliwość żeby ktoś podczas wyjścia,medytacji mi pomógł? Proszę o kontakt na PW bo to dość głupia sprawa i idiotycznie chce złapać się każdej deski ratunku |
|
|
|
19.09.2012 - 21:27
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Strach to główny hamulec do działania-zadaj sobie raczej pytanie jak pozbyć się go/jak spojrzeć na to inaczej.
Sam sobie pomóż.Bez hamulców. |
|
|
|
04.10.2012 - 14:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jesli stres utrzymuje sie a Ty nie widzisz jego powodow to wybacz szczerosc ale to sie leczy,czasem moze wystarczyc terapia.Oobe jest cudowne ale nie jest lekarstwem na wszystko.
|
|
|
|
04.10.2012 - 17:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Boicie się tego co nie znacie.
Strach... Ciekawe "od"czucie negatywne. Coś robić ze strachu... najczęściej to jest w formie ataku - z paniki. Ze strachu można wiele rzeczy robić. Ale gdyby zasugerować sobie że jak dotkniesz ciepłej wody to nie będzie to żar tylko milutka ciepła woda :). Tak jak chodzenie po powierzchni wody... ahh ;') miłe uczucie, aż po prostu euforia. Ciekawie to doświadczałem... Teraz jestem obciążony światem fizycznym :( |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |