oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jak Prosic O Pomoc Istoty Nie Fizyczne ?, Chce to wiedziec bo pomaga :D
kipper
post 19.12.2007 - 18:36
Post #35

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

No właśnie a jak sformułować te prośbe NP prosze pomocy? bo ja nie umiem !nic jestm początkujący może dla tego...
Go to the top of the page

+Quote Post
mind trainee
post 19.12.2007 - 18:39
Post #36

Guests

CYTAT(kipper @ 19.12.2007 - 18:36) *
No właśnie a jak sformułować te prośbe NP prosze pomocy? bo ja nie umiem !nic jestm początkujący może dla tego...

NP to nie urząd skarbowy, nie musisz składać określonych podań. Po prostu poproś od serca tego, czego pragniesz. Nie musisz nawet używać słów. Poczuj to...wyślij sygnał...

+Quote Post
Noobek007
post 19.12.2007 - 19:00
Post #37

Znajomy Rodziny

Notatnik

CYTAT(Patjar @ 18.12.2007 - 16:51) *
ok, rozumiem :D "Sa rzeczy na tym swiecie, ktore sie filozofom nie snily" (czy jakos tak :D)

To szło: " Śą rzeczy na tym świecie które się fizjologom nie śniły" . ;D .

A co do tematu: Ja robię tak: w myślach mówię coś w stylu " Kochani Niefizyczni Przyjaciele. Proszę was, abyście pomogli mi osiągnąć stan OOBE." . I jak łzy mi napływają do oczu to wiem, że się udało. A jak nie " to trudno".

+Quote Post
warmine
post 19.12.2007 - 21:35
Post #38

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

O jejku widzę, że więcej proszących się znalazło :)

@ Patjar prosiłam Twoich NP i MTJ-a za Ciebie dzisiaj o 5 rano. Starałam się pokazac im Twój ident. Naprawdę prosiłam całą sobą, mam nadzieję, że pomoże. Ale Ty też musisz się starac.

+Quote Post
Conchita
post 20.12.2007 - 08:51
Post #39

OBE Maniak 36
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

warmine: nie żartuj: MTJ PAtjara ma jego lepszy ident niż Ty kiedykolwiek będziesz miała - są połączeni świadomością:):):). Jeśli nic się nie dzieje, być może PArjar nie jest w stanie obecnie tego odczuć albo też z jakichś powodów taka ingerencja byłaby szkodliwa. Stawiam jednak na to pierwsze...

+Quote Post
warmine
post 20.12.2007 - 12:55
Post #40

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Conchitko, ale spróbować pomóc zawsze warto :) :) :) Jednak masz rację.

+Quote Post
Patjar
post 20.12.2007 - 16:13
Post #41

Członek Rodziny

Notatnik

warmine: dzieki za starania :D

ale i tak nic nie pomoglo ;(( Prosilem , prosilem i nic. Zrelaksowalem sie i myslalem o OOBE. Wkoncu zasnalem i obudzilem sie rano :)

+Quote Post
MadLuki
post 20.12.2007 - 20:20
Post #42

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Mano88 @ 19.12.2007 - 07:41) *
To tak samo jak ze mna. Po przeczytaniu ksiazki Darka, oraz conajmniej 2 latach na roznych forach, postanowilem wkoncu ich poprosic.. I co?? I dupa.
Prosilem, prosilem, prosilem... Od jakis 2 lat sie staram o wyjscie, bezskutecznie.
Chociaz raz byc moze mi dali znac, ze istnieja, ale tego pewien nie jestem.
Po prostu pewnej cichej nocy, poprosilem ich oto aby dali znac, ze istnieja. 5 sek. pozniej te chinski popierdolki z bambusu, nad drzwiami sasiada zaczely sie szarpac na jakies 2-3 sekundy, az mi lzy mi naplynely do oczu. I wtedy, i teraz....

A tak ogolnie to ich prosilem, chociaz o paraliz(przysenny oczywiscie :D ) czy cos w tym stylu i tez dupa.

A ja wierze ze każde twoje słowo zostało usłyszane a każą łza policzona...
Bóg nie daje byle czego. Nie jest bożkiem, który ma nas obsypywać powodzeniem i szczęściem ( w naszym mniemaniu ). [Bog daje to, co Boskie, to, co dla nas najważniejsze.

Nie można zrażać sie tym, ze nie otrzymujemy tego o co prosimy. Zawsze otrzymamy więcej, ele ON wie lepiej co ma dać :-)

Najważniejsze by prosić pomimo wszytko, bo w tej prośbie jest dowód twojej wiary...

+Quote Post
Patjar
post 23.12.2007 - 11:08
Post #43

Członek Rodziny

Notatnik

a zastanawialiscie sie czasem czy to napewno sa nasi NP? Moze to Bóg wciela sie w postac NP. A wlasnie, co to jest MTJ?

+Quote Post
Kajetanmalyevil
post 23.12.2007 - 11:59
Post #44

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Co to jest MTJ ?

+Quote Post
tom
post 23.12.2007 - 12:24
Post #45

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

MTJ * Moja Totalna Jaźń
Ty z przyszłosci, czy też Twoje wszytskie wcielenia, Twoje "JA"

+Quote Post
Patjar
post 25.12.2007 - 19:09
Post #46

Członek Rodziny

Notatnik

aha :)

+Quote Post
Artur_flyer
post 26.12.2007 - 10:33
Post #47

Guests

CYTAT(Patjar @ 23.12.2007 - 11:08) *
a zastanawialiscie sie czasem czy to napewno sa nasi NP? Moze to Bóg wciela sie w postac NP. A wlasnie, co to jest MTJ?

Bóg jest za szeroki hihihihihi.

W rzeczywistości wszystko jest bogiem, ty, ja , NP, krzesło , motylek.......

Dobra już cichosza, bo offtopic się zrobił:)

+Quote Post
Drag0n
post 27.12.2007 - 20:51
Post #48

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(Patjar @ 23.12.2007 - 11:08) *
a zastanawialiscie sie czasem czy to napewno sa nasi NP? Moze to Bóg wciela sie w postac NP.

A po co niby Bóg miałby sie wcielać w NP ? On ma inne zajęcia xD

+Quote Post
Dlaxo
post 13.04.2008 - 17:57
Post #49

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

CYTAT(Drag0n @ 27.12.2007 - 21:51) *
A po co niby Bóg miałby sie wcielać w NP ? On ma inne zajęcia xD

Ale kogo prosic o pomoc??

+Quote Post
MetaPsyche
post 13.04.2008 - 18:28
Post #50

Niepoprawny racjonalista

Notatnik

Dlaxo proś kogo chcesz. Jesteś katolikiem? Proś Boga, Aniołów itp. Wierzysz w życie po śmierci, ale nie wierzysz w Boga? Proś znajomych, którzy odeszli z tego świata. Jesteś ateistą w pełnym znaczeniu tego słowa? Używaj afirmacji i proś podświadomość.

Ważne, żebyś był pewny, że prośby dotarły gdzie trzeba.

+Quote Post
wozik
post 04.05.2008 - 19:57
Post #51

Przechodzień

czyli oobe to jest wyjscie ze swojego ciala? ktos moze cos o tym opowiedziec jak to jest itp. ale to nie jset jakis obrzed czy cos , to nie jest cos przy czym nas moze cos opetac, czy katolik moze to wykonywac?
proszee o odp przynajmiej na to " jak to jest" i " czy katolik moze to wykonac"

PS. niewiem co mam o tym myslec :|

+Quote Post
MetaPsyche
post 04.05.2008 - 20:57
Post #52

Niepoprawny racjonalista

Notatnik

Jak to jest?
To zależy od wielu czynników. Tzw "dostrojenia" czyli inaczej hmmm, zagłębienia w ten stan, czy "ostrości" zmysłów. Podejrzewam, że każda osoba inaczej Ci opisze jak to jest. Najogólniej mówiąc jest to tak:
poruszasz się nierzeczywistym ciałem, po nierzeczywistym świecie. Świat ten możesz kreować świadomie lub nieświadomie, przy czym częściej występuje ta druga ewentualność. Możesz rozmawiać z wyimaginowanymi ludźmi (i jak czytam nie tylko ludźmi), wpływać na nich itp. Doznawać różnych emocji. To tak ogólnie.

Czy katolik może to wykonywać?
Według kościoła nie - kościół katolicki zabronił takich praktyk uznając je za okultyzm, tak więc praktykowanie OBE jest grzechem.

+Quote Post
tom
post 05.05.2008 - 08:28
Post #53

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

nie mozna jednoznaznie powiedzieć że jest grzechem:) tyle zdań ile księży xD jeden przeca książke napisał "oni byli poza ciałem". Spytałbym sie mojego proboszcza co o tym sądzi:D ale qrna, sie przełamać niemoge póki co;p ale ciekawie by było:>

+Quote Post
Ice86
post 05.05.2008 - 08:47
Post #54

Przechodzień

Notatnik

CYTAT(Ketrab @ 16.06.2007 - 18:59) *
Wystarczy PROSZĘ i czyste sumienie że zrobiło się wszystko na co było mnie stać .

Już wiem co znaczyło u mnie "Nie jesteś czysty". Kurde, ale z której strony nie mam czystego sumienia. Co zrobiłem źle. Nie mam zielonego pojęcia

+Quote Post
MetaPsyche
post 05.05.2008 - 20:29
Post #55

Niepoprawny racjonalista

Notatnik

To trochę względne Resenkreutz. Dla mnie np. dużo większą głupotą od określenia MTJ jest właśnie określenie "opiekun" (heh jak to komicznie brzmi :> ).

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park