oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Jak Prosic O Pomoc Istoty Nie Fizyczne ?, Chce to wiedziec bo pomaga :D
tom
post 18.06.2008 - 19:35
Post #64

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

nie było to pierdolenie o szopenie. Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, które nie raz moze poprzeć dowodami :) ale nie o to w tym chodzi żeby przejmować czyjes poglądy i systemy... wzoruj sie na własnych doświadczeniach :)
Go to the top of the page

+Quote Post
Spyro
post 18.06.2008 - 21:11
Post #65

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Monroe wychodził na początku bez odłączenia ciała mentalnego i jeśli coś go rozproszyło to wracał do ciała a nie umierał. To co czytałeś było picem na wodę :)

+Quote Post
Jack :)
post 19.06.2008 - 05:49
Post #66

Członek Rodziny

Notatnik

Czyli krótka piłka mogę zginąć czy nie ??

+Quote Post
tom
post 19.06.2008 - 10:37
Post #67

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

tak:) wkońcu jest szansa że szafa pierdyknie na Twoje ciało jak bedziesz sobie kimał. Ale z poza Cie nic nie zabije

+Quote Post
AutsajderekMario
post 19.06.2008 - 16:47
Post #68

Gość Rodziny
*

Hmmm! Niewidzialna nitka mówicie?! Może srebrna nić bo o takiej słyszałem. Faktycznie coś takiego zauważyłem wychodząc poza ciało i kończąc podróż. Gdy postanawiam wrócić do swego ciała zauważyłem że odbywa się to na zasadzie balonika na sznurku jak gdyby ktoś ściągał mnie do ciała po niewidzialnym sznurku. Więc może coś w tym jest?!...

+Quote Post
Jack :)
post 19.06.2008 - 16:50
Post #69

Członek Rodziny

Notatnik

Dziękuję za odpowiedź. Bueheh :D

+Quote Post
twistoid
post 19.06.2008 - 17:02
Post #70

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Autsajderek opanuj sie ze swoim spamem i an boga przestan zmyslać.

+Quote Post
Spyro
post 19.06.2008 - 20:04
Post #71

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Silverka, więc sugerujesz że po dotknięciu fizycznego ciała człowieka który jest w OOBE, jego ciało fizyczne umiera? Do tego nie da się mieć swojej interpretacji, bo ta sprawa to jest pewnik taki jak że każdy człowiek po dotkięciu ciała fizycznego we śnie budzi się a nie umiera. Mam wrażenie że nie doczytałaś o co chodziło w tym temacie

+Quote Post
Zbyszek
post 20.06.2008 - 10:12
Post #72

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Gdy po raz pierwszy nawiązałem kontakt z NP uciekłem pełny przerażenia z pokoju na korytarz. Leżałem sobie na podłodze i zapadłem się w błogie uniesienie. Myszkowałem w umyśle nie rozpoznając miejsca w jakim się znalazłem. Od roku wychodziłem z ciała nie zdając sobie sprawy ,ze jestem poza ciałem. Było to coś dla mnie odmiennego i jakieś szalone. bo bylem przecież cały czas sobą. Błyskawiczne zmiany miejsc pobytu, kwitowałem rozdrażnieniem ,- myśląc ze się znowu mi pieprzy. Uf trochę czasu potrzebowałem, by się zorientować w sytuacji. Teraz po wieloletnich rozmowach z Niefizycznymi Przyjaciółmi, ustaliłem już jakiś system przekazywania mi przez nich informacji.

Zauważyłem ,ze proszę o pomoc na 2 sposoby. Jeden to jak coś chce ale nie jestem przekonany do końca o konieczności posiadania tej rzeczy czy umiejętności a drugie to gdy stwierdzam ,ze inaczej nie dam rady. Staje się wtedy jakoś poważny a wlewające sie we mnie zrozumienie ,podsuwa brakujące mi rozwiązania, jak to osiągnąć i do czego to coś jest przydatne.
Ogarnia mnie przy tym spokój i rodzaj siły wewnętrznej. Myślę, ze to właśnie wyjaśnia sposób jak wspomagają nas nasze odlegle części .Odradzają lub staja się współudziałowcem prośby. Zlewają się z nami niepostrzeżenie w rozumie ,uczuciu i czynach. Często na zakończenie takiej pogadanki duchowej przetacza się prze ze mnie iskra miłości, lub jakiś widoczny znak , sugerujący o kontakcie.
Sa to bardzo subtelne doznania, umykające naszej codziennej uwadze .Bez przygotowania mało kiedy ktoś sobie zda sprawę z tego wspaniałego połączenia.

By poprawić połączenie ze swoimi częściami czy rozpoznawać spotykanych NP, należy rozćwiczyć w sobie wrażliwość. Zapoznać się dobrze z ciemnością pod powiekami i poszufladkować na ile to możliwe całość przezywanych doznań. Po wielu próbach ustalamy co jest nasze a co musi pochodzić z poza nas. . Pojawiające się nowości- odmienności mogą wtedy z łatwością być rozpoznane jako kontakt, tym bardziej ,ze NP-cy chętnie dają dowody swojej obecnosci, ucząc nas przy tym ich niezwyklej mowy.
Gdy jesteśmy gotowi to transferują nam bezpośrednio myśli. Odbywa się w nas wtedy błyskawiczny rozmowa. Ich rady sklejają się z naszymi wnioskami. Gdy ktoś jest zacietrzewiony w swych przekonaniach to zmieniają technikę. Stwarzają często widoczne dla nas mysloksztalty, wdzierające się w nasze postrzeżenia. Nie rozróżniając co jest zjawiskiem fizycznym a co halucynacja zmieniamy nasze postępowanie. Niewidoczne wsparcie emocjonalne z ich strony ,mogą naprowadzić nasza uwagę na inne tory ,zmieniając nasze przeznaczenie.
Ciężko będzie nawiązać kontakt ludziom swarliwym. Wada ta, rozpoznawalna dla nas jedynie jako cecha charakteru, staje sie z bardzo dynamicznym i utrudniającym kontakt działaniem niefizycznym. W czasie rozmowy, tacy ludzie kopia i bija po zębach śpiącym ciałem, gdy się im coś nie zgadza.
W czasie oobe w ciele astralnym , często dochodzi do kopanek ciałem mentalnym. Nie postrzegamy wtedy ich ruchów czy radiacji ale towarzyszące im myśli.
Możliwy jest również słowny kontakt z osoba niefizyczny.Konieczne jest do tego opanowanie błyskawicznego dostrojenia sie w śpiące ciało. Gdy mi się to zdarza, to wyraźnie odczuwam jak się rozprężam i rosnę o pól metra ponad głowę .
Jeśli mamy do czynienia z niefizyczny osoba w ciele astralnym to może ona nam jeszcze dać znać dotykiem, chwytając za rożne części ciała. Rozpoznajemy to jakie przejmujące uczucie subtelnego dotyku lub jak powiew wiatru.
Setki razy przegadałem w takie sposoby z przypadkowo napotkanymi niefizycznymi istotami. Ze zmarłymi jak i wyższymi istotami. Nie bujam!!!!

Hm ,- a jak z nimi rozmawiać? ,- jak ze sobą samym, prostu z serca.

+Quote Post
Paulia
post 04.09.2008 - 21:24
Post #73

Gość Rodziny
*

Notatnik

wiecie co, ja myślę że zadne kursy nie sa tak naprawde potrzebne bo poprostu trzeba wierzyc i chcec zeby sie udało ;) rownierz jestem poczatkujaca, a wczoraj zapisalam sie na kurs. Wczoraj wieczorem chcialam jeszcze raz sprobowac i sie udało! wychodzi mi to dosc szybko po akis 3 minutach mam lekkie wibracje a poem paraliz... no i prosze wiecie jaki mam sposób:
- wlączam sobie ulubiona piosenke ktora przez caly czas leci
- mowie sobie w duchu ze chce wyjsc z mojego ciala, albo prosze istoty astralne zeby mnie wyciagnely. wtedy lzy mi leciutko naplywaja do oczu
- po jakis 5 minutach jestem juz w stanie oobe
Mowie wam nie zdazylam przeczytac pierwszej lekcji i umiem. Kazy umie tylko musi sie skoncertowac :)

+Quote Post

4 Stron V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park