|
|
![]() ![]() |
15.06.2007 - 16:55
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Serdecznie witam wszystkich. Mam do was bardzo istotne dla mnie pytanie. Moze sie wam wydawac glupie, ale bardzo bym prosil o powazne odpowiedzi. Jezeli bede one pozytywne zyskam ogromna motywacje w dazeniu do osiagniecia OOBE.
Bardzo czesto sie nad tym zastanawialem. Przeczytalem o tym w ksiazce "Milosc i Wolnosc Poza cialem", gdzie Darek mial podobny problem :) (moze nie byl on taki powazny jak dla mnie) i na jego stronie (wyleczyc swoja matke). Otóz... Chcialbym wykorzystac OOBE to bardzo istotnego dla mnie celu. Tak sie sklada, ze cwicze bboying (breakdance). Jest to moja zyciowa pasja. Kocham to, mysle, ze nawet wychodzenie poza cialo nie bedzie dla mnie wieksza frajda. Moim marzeniem jest robic to przez cale zycie. Niestety mam bardzo male predyspozycje i okolicznosci do tego. Jedna z nich jest sztywnosc mojego ciala. Jestem bardzo malo elastyczny, przy rozciaganiu bola mnie stawy, itd. Próbuje aktualnie róznych diet, cwiczen, czy nawet szukam pozytywnego nastawienia. Niestety na razie nie widze efektów. Tak wiec pomyslalem sobie... Czy dzieki OOBE moge zwiekszyc elastycznosc mojego ciala fizycznego Chociazby poprzez pokierwanie skladnikami odzywczymy budujacymi ruchomosc w stawach. Np. przed snem jem galaretke (kolagen) i rybe (tluszcz omega 5). Ide spac. Wychodze z ciala. Astralnym wchodze w cialo fizyczne i regeneruje maz stawowa, czy nawet rzezbie kosci :) hehe. Na prawde... Domyslam sie, ze dla was to glupie, ale skoro Darek dokonal takich rzeczy dlaczego ja mam ich nie dokonac? Zastanawiam sie takze czy OOBE moze mi pomóc ogólnie w treningu, poprzez przyspieszanie regenracji organizmu, kierowanie energia ATP, czy po prostu poprzez "cwiczenia" w astralu. Jezeli nie OOBE, to czy np. psionika, czy jeszcze cos innego? Wiem, ze troche przesadzam, marze, oczekuje czegos co graniczy z cudem, czy nawet szukam drogi na skróty, postepuje egoistycznie, ale to pytanie tak mnie dreczylo, ze musialem je wam zadac. Jezeli takie rzeczy sa mozliwe, to bede mial niezlego kopa o godz. 4 nad ranem. Pozdro. |
|
|
|
15.06.2007 - 19:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
A nie lepiej i prosciej po prostu uprawiac bboying poza cialem? Nie bardzo rozumiem dlaczego uwazasz ze w RF jest wieksza frajda :) Ale spoko mysle ze powinienes probowac i probowac... najwazniejsze to uwierzyc ze to mozliwe a potem wychodzisz..cyk do MTJ kierujesz prosbe i zobaczysz czy beda efekty. Ja tez mam problemy ze stawami ciezko mi szpagat przychodzi tak sobie myslalem ze podczas medytacji mentalnie bede cwiczyl rozciaganie niestety nie zdazylem tego przetestowac:) A bedac poza robie takie szpagaty ze ho ho i nie ma zadnego porownania z RF :):)
|
|
|
|
15.06.2007 - 19:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dla kazdego co innego :P ..jezeli to jest twoja zyciowa pasja i warto jest poswiecic dla niej cale zycie to czemu nie ? proboj :) (mysle ze to mozliwe :))..ja osobiscie daze (staram sie :)) do przeniesienia fazy z oobe do swiata fizycznego :) (taki skrot do wolnosci ^^), wtedy cale moje zycie bedzie pasja.
..moze huna bylaby dobra do breakdance'a ? jest na forum dobry link jak cos :) ~pozdrawiam |
|
|
|
15.06.2007 - 19:49
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Samo OOBE to raczej Tobie nie pomoże, ale za to możesz śmiało próbować coś w rodzaju samoulecznia np. metodą Silvy (oczywiście odpowiednio do Ciebie zmodywikowany). Medytacje, relaksacje, zabawy z podświadomością mogą Ci pomóc. Tak jak napisałeś o kierowaniu składnikami odżywczymi itp. to z odpowiednim technikami i nastawieniem może dać zadowalające efekty. Jeśli napisałeś prawdę, że stosujesz odpowiednie diety, to nie powinieneś mieć żadnych problemów ze stawami. Chyba że problem tkwi w genetyce. Ale Ci powiem, że najlepsze efekty nie da Ci żadne z tych rzeczy co systematyczny ostry trening, ćwicz i jeszcze rac ćwicz!!!
|
|
|
|
15.06.2007 - 20:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Człowiek potrafi sobie wmówić nawet chorobę czyli jak to mówią wykrakać .............wyciągnij wnioski ułóż Afirmacje i do zobaczenia w POZA i dopiero wtedy ocenisz czym jest lub co będzie twoja ŻYCIOWĄ PASJĄ
|
|
|
|
16.06.2007 - 23:42
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ok. Wielkie dzięki za odpowiedzi. Wydaje mi się, że nikt nigdy tego nie próbował, więc muszę się zmotywować i sam poexperymentować. Jeszcze bym was bardzo prosił o jakieś "cuda" formujące odpowiednie nastawienie do treningu, np. kombinowanie z podświadomością, autohipnoza, silva itd. Postaram się coś znaleźć w googlach, ale jak macie coś konkretnego to bardzo proszę. Z góry dzięki.
|
|
|
|
17.06.2007 - 00:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
huna, film "the secret" :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |