|
|
![]() ![]() |
27.12.2007 - 16:25
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wymienimy się ezoterycznymi e-book'ami?
oto moja lista: http://img172.imageshack.us/my.php?image=ebookigg3.gif Może ma ktoś jakąś książkę o badaniach nad życiem po śmierci, której ja nie mam? :) |
|
|
|
27.12.2007 - 16:51
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ładny zbiór... można wysyłać prośby do Ciebie o podesłanie niektórych tytułów?
Jeśli tak, to na priv, maila, GG czy jak?? ;] |
|
|
|
27.12.2007 - 17:08
|
|
|
może na priva
|
|
|
|
28.12.2007 - 01:28
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Z tego co widziałem na twojej liście (a sprawdzałem pobieżnie i mogę się mylić) to nie masz:
1. PMH.Atwater- "Dalej niż światło" 2. G.Ritchie-"Powrót z jutra" 3. C.Roger-"Moja podróż ku życiu po tamtej stronie" 4. J.Pope-"Swiat w oczach Michaela" 5. A.Kardec-"Księga duchów" 6. N.Randal-"Zycie po śmierci" 7. R.Webster-"podróże astralne" 8. "Poza fizycznym ciałem" 9. "Transkomunikacja" |
|
|
|
28.12.2007 - 10:33
|
|
|
MetaVirus: wysłałem link na priva
AyaFun: i masz te tytuły jako e-booki? a mógłbyś mi je wysłać? |
|
|
|
28.12.2007 - 23:42
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
29.12.2007 - 09:48
|
|
|
Wielkie dzięki :)
|
|
|
|
02.06.2009 - 21:38
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
można odświeżyć link do tej paczuszki z e-book'ami ?? PLS :)
|
|
|
|
03.06.2009 - 21:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tutaj jest pakiet 65 e-booków jakby kotś chciał. Ich skład:
http://rs235.rapidshare.com/files/168564343/E-BOOKS.rar ich skład: 1) panować nad umysłem - j.powell 2)amorth, gabriele - wyznania egzorcysty, Egzorcyści i psychiatrzy, Nowe wyznania egzorcysty 3) "biblia szatana" 4)Castaneda Carlos - Nauki Don Luana, Potęga milczenia, Drugi krąg mocy, Sztuka śnienia, Odrębna rzeczywistość, Odrębna rzeczywistość 2, Wewnętrzny ogień, Opowieści o mocy. Podróż do Ixtlan, O mocy, Dar Orła, Magiczne kroki, Aktywna strona nieskończoności, Magiczne kroki 5)Drosnin M - kod biblii 6) Michelini, Don Ottavio - Szatan i jego działanie 7) Nieznane dzieje Jezusa 8) Sarwa, Andrzej J - Historie dziene, straszliwe i przerażające, Sprenger Jakub - Młot na czarownice 9) Tybetańska Księga umarłych 11)A.E.Powell - "Ciało Astralne", "Ciało Eteryczne", "Ciało Mentalne", "Ciało Przyczynowe" 12)Adam Bytof - Oneironautyka. Sztuka świadomego snu 13)Andrzej Brodziak - Jesteś nieśmiertelny 14)Bruce Moen - Podróż poza wszelką wątpliwość, Podróże do życia po śmierci, Podróże w nieznane 15) DS - Miłość i Wolność poza cCiałem 16)David Pond - czakry od podstaw 17)Goleman Daniel - Medytujący umysł 18)Jakob Bohme - Ponowne Narodziny 19) Jose Silva - Samokontrola umysłu metodą Silvy, Samouzdrawianie metodą Silvy 20) Joseph Murphy - Moc podświadomości Milan Ryzi - Parapsychologia praktyczna 21) R.Monroe - Tom1, 2, 3 22)Raymond A. Moody - Życie po żcyiu, Kto się śmieje ostatni, Odwiedziny z zaświatów 23) Traktat o projekcji astralnej 24) Metody osiągania projekcji astralnej 25) technika relaksacyjna 26) technika czujnego relaksu 27) jak korzystać ze zdolności parapsychicznych 28) czakry 29)Osho - trzecie oko 30) oneironautyka 31)Dariusz Mazarek - hopnoza dla początkujących 32) Ketih harary i pamela weintraub - jak panować nad umysłem 33)Abelar Taisha - Magiczna podróż 34) oobe w 9 tygodni 35) F.Donner - życie we śnie 36) Jean Ritchie - Doświadczenia z pogranicza śmierci 37) Leon Denis - życie po śmierci 38 - życie po śmierci 39) Ibn Arabi - Księga o podróży nocnej Ja posiadam jakby ktoś chciał to podać maila to wyślę E-booki o takich nazwach: mogę je osobno wysłać. w sensie pakietu całego ściągać nii musicie, bo ja to z różnych pakietów ściągałam... pisać które chcecie... bo nie do wszystkich wam teraz linka znajde... 1)Amorth Gabriele - EEgzorcyści i Psychiatrzy 2) --||-- - Wyznania Egzorcysty 3) --||-- - Nowe wyznania Egzorcysty 4) Paulo Coelho - Pielgrzym 5) --||-- - i inne Alhemik, Wojownik Światła 6) Haasler Robert - Kobiety watykanu 7) --||-- - Tajne sprawy papieży 8) --||-- - Zabójcy Boga 9) --||-- - Zbrodnie w imieniu Chrystusa 10) Harrer Heinrich - 7 lat w Tybecie 11)całą paczkę I-Doserów..., ale tego wszędzie pełno 12)Traktat o projekcji astralnej 13) Plik książek Bruce'a Moena 14) plik Monroe 15) Rosalin A.McKnight - kosmiczne podróże z Robertem Monroe 16) Mazarek Dariusz - Hipnoza dla początkujących te niektóre się powtarzają, ale wiecie te z mojej listy mogę wysłać komuś pojedyńczo jakby chciał, a te powyżej są na rapidshare w paczce całej... Dużo tego jest na chomikuj.pl. W wyszukiwarce google wpisujecie ezoteryka i chomikuj, albo jakieś inne hasło i wyskakuje dużo tego, tylko, że z chomika trzeba mieć konto, ale mimo konta nie mamy bezpłatnej wyszukiwarki, ale jak już to opisałam przez google na chomiku się da znaleźć i świetnie :D miłego czytania... i pisać jak coś... aha wrzuca Wam pare linków do chomika by nie było xD http://chomikuj.pl/aurora07 To moje katalogi. Z nich możecie ścięgnąć: Voulter Catherine - FBI10 - Grota śierci Conrad Linda - Milość i czary setoda sedona komunikacja GP Uzłysz Ciszę między myślami Możesz uzdrowić Swoje życie Sisso Colin P. Rebirthing - klucz do samopoznania Gawain shaikti - Twórcza wizualizacja Henry Krotoschin - Huna Otha Wingo - Podręcznik Huny Sisson Colin P - wewętrzne prtzebudzenie Ryzi Milan - parapsychologia Rossi L.Ernest - Hipnoterapia Gapi Lechosław - hipnoza i hipnoterapia Kalau Riponcze - cztery podstawowe medytacje Osho Rajneesh - Medytacja podstawy praktyki A. James - Świadome Ja.doc Shunryu Suzuki - Umysł zen, umysł początkującego.doc SEANS HIPNOTYCZNY.rar HIPNOZA.rar Medytacje miłości B - Augustynowicz Beata - Otwarcie na miłość.mp3 Medytacje miłości A - Żądło Leszek - Oczyszczanie Intencji.mp3 Autoregresja Hipnotyczna1.mp3uzdrawianie relacji.mp3 szambala(1).mp3 wewnetrzna moc.mp3 Brian Tracy - Tajemnice sukcesu 03. Uwalnianie kreatywności.mp3 pare jest mp3 do pracy od razu jeszcze tupu treningi Alpha 1 i 2 jakby ktoś chciał, ja mam za mało transferu na ten tydzień, więc nie ściągnęłam jeszcze tych plików, a jedynie zachimikowałamm więc nie ręczę za bardzo za treść... nie czytałam też tego wszytkiego więc też nie ręczę za treść, ale się rozpisałam Mam nadzieje, że znajdziecie Coś dla siebie... Bo jak ja szukałam to musiałam po wielu stronach latać... tu macie na kilka wgląd taki ogólniejszy i przepisałam składy byście na ślepo nie ściągali załych paczek, jeśli8 ma się okazać, że już macie z nich wszystko. :D POZDRAWIAM |
|
|
|
03.07.2010 - 09:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
przydałyby sie wszystkie polskie ebooki Osho`a :-)
liczę na pomoc pozdrawiam :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |