|
|
![]() ![]() |
| Traktorzysta1300 |
01.06.2011 - 05:29
|
|
Guests |
.
|
|
|
|
01.06.2011 - 18:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Sokrates i Jezus to jedno i to samo, Sokrates to tylko inne jego wcielenie
|
|
|
|
01.06.2011 - 21:37
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
i tak jezus bedzie dla mnie zawsze podejrzany ;>
|
|
|
|
01.06.2011 - 21:48
|
|
|
a ty dla mnie nie, bo przed moją świadomością już nic nie umknie
|
|
|
|
01.06.2011 - 22:04
|
|
|
Ta religia zaprzecza sama sobie jest tak pogmatwana, ze nie wiadomo co jest dobre, a co złe. Już na początku pisze, ze "wszystko" pochodzi od boga który wszystko stworzył, ale nagle o.O on nie stworzył diabla. Stwórca wszystkiego nie stworzył plag - prowadzi bezsensowny konflikt z diabłem choć jest wszechmogący i wszechmocny równie dobrze ów władca mógłby pstryknąć palcem i szatana by nie było. Mógłby mnie zniszczyć za takie słowa bo przecież uczy się dzieci "nie mów tak bo bozia cie ukarze" oczywiście jak widać nie ma niczego pożyteczniejszego do roboty skoro na minute ginie parę tysięcy osób na świecie może i nawet więcej w wypadkach czy innych pierdołach. Chrzest wjebali na początku życia, żeby zdobywać członków łatwym sposobem i bez naszej wiedzy wciągnąć nas do tego poplątanego gówna. Plus zajebiści pośrednicy. Chłop w spódnicy ja pier...
Zajebiście nie!? |
|
|
|
01.06.2011 - 22:10
|
|
|
uuu ale masz w głowie pogmatwane,chociaż nie powinno mnie to dziwić, wszystko co jest zgodne z twoim sercem jest prawdziwe, a wszystko co nie jest zgodne, nie jest prawdziwe, ponieważ prawda jako taka nie istnieje, każdy sam ją kreuje. Nic nie ma na zewnątrz, ponieważ wszystko jest wewnątrz
|
|
|
|
01.06.2011 - 22:16
|
|
|
"pogmatwane" - gratuluje :)
|
|
|
|
01.06.2011 - 22:17
|
|
|
Pracujemy nad zagmatwaniem
|
|
|
|
02.06.2011 - 12:29
|
|
|
OBE Maniak 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Uważam że trzeba patrzeć na istote która był Jezus a nie na religie która została doczepiona do jego postaci przez ludzi którzy widzieli pieniadze i władze bądź po prostu nie rozumieli go. Fajnie jest to opisane w ksiażce pod tytułem "Starożytna Wiedza Kahunów" tam jest nauka Jezusa w bardzo praktycznej formie opisane są między innymi ćwiczenia jak nawiązać kontakt ze swoim WYZSZYM JA, o których Jezus często wspominał jako o modlitwie. MTJ- moja totalna jaźń, wg nich świadomość Chrystusowa. Ciekawa teza to również to iż wiele było ludzi oświeconych, dojrzałych duchowo ale tylko Jezus jest osoba która zawiera w sobie wszystkie te aspekty, każda dusza na Ziemi powinna sie upodabniać właśnie do Niego poprzez "modlitwe" czyli w oryginalnie nawiązywanie kontaktu i obcowanie ze swoim MTJtem pobieranie nauki bezpośrednio od Wyższego JA.
http://www.obemania.pl/index2.php-id=blog.htm#wpis3 Prześwietlenie. |
|
|
|
02.06.2011 - 18:31
|
|
|
Fajne LD ;) Jeszcze fajniej by było jakbyście mówili więcej o kontakcie z wyższym Ja dla pokrzepienia serc:) Słali dobrą nowinę jak Jezus ;p
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |