Jesli Cudnie Ktoś Rymuje ,to Na Posta Się Pakuje |
|
|
daywalker
|
02.04.2007 - 03:42
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 214

|
Pojechalem do kosciola pelno ludzi do okola wszyscy stoja i sluchaja maja cel wiec sie spieraja
Wciaz szukajac swojej prawdy wyjechalem z tym do Magdy ona twierdzac ze wie wiele przedstawila ciotke Ele
Doswiadczona z niej kobieta upiekla nawet kopiec kreta smakowite ciasto mniam rozwolnienie po nim mam:/
Byl to jedem ze sposobow bym sie pozbyl zlych nalogow zwijal blanty, wpadal w haj juz mam dosysc, no bez jaj
Mocno cierpiac malo jadlem wiec na wyro szybko padlem cos mna szarpie, co sie dzieje mam paraliz, ktos sie smieje
Chyba umieram cos zawolalo syk powietrza znosilem smialo latam nad lozkiem, widze swoje cialo uczucie wolnosci, od zawsze mna kierowalo...
|
|
|
|
|
|
Karakan
|
02.04.2007 - 16:10
|
Listek
Grupa: OOBE VIP

Nr użytkownika: 22

|
Po poradę wnet sięgnąłem Do Sugiera się zwróciłem Jak mi radził od początku Strach miłością zwyciężyłem.
Jednak to nie koniec drogi Nie tak łatwo się nauczyć Lecz gra warta świeczki, pewnie! Nawet gdy w ciemności kluczysz.
Kiedy w sobie strachu nie mam Mogę siebie doskonalić I uwolnić się astralnie Wszystkie mity tak obalić...
|
|
|
|
|
|
Ketrab
|
02.04.2007 - 22:05
|
Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 496

|
CYTAT(Karakan @ 02.04.2007 - 17:10)  Kiedy w sobie strachu nie mam Mogę siebie doskonalić I uwolnić się astralnie Wszystkie mity tak obalić... Przyjaciele moi mili zawsze mnie doskonalili poprawiali ,pomagali czasem także uciszali pewnej nocy dnia pewnego przyszli czasu porannego z ciała szybko wyciągneli siły na to dużo mieli Ja się temu przyglądałem choć się w sercu z deczka bałem czaszke mi rozpołowili brudy wszystkie wyłowili Miłość dali mi w zapłacie za to że tak srał*m w gacie(: "nie ma co się bać " mówią oni chyba wciąż mnie lubią........
|
|
|
|
|
|
SORROW
|
02.04.2007 - 22:14
|
Guests

|
Gdy poradę uzyskałem już tak bardzo się nie bałem ... chociaż serce nadal trzęsło wychodziło moje męstwo
przewodnika raz spotkałem i od razu go zjechałem ja Cię brachu 100 dni wzywam w swoim śnie nie odpoczywam ...
...kiedy wreszcie Cię ujrzałem to o mało się nie zlałem Ty mnie straszysz, a nie uczysz wychodzenia mnie oduczysz
Darek pisał,że to OBE , ale LD samo w sobie nie jest OBE ,a namiastką o pierdołach opowiastką
Kiedy ujrzę real * we śnie to uwierzę ,że ja nie śnię to browara i odstawię żeby nie być już na jawie
*real -nie w sensie marketu
|
|
|
|
|
|
JaCoOoOoS
|
25.04.2007 - 22:37
|
Przyjaciel Rodziny

Nr użytkownika: 616

|
czy na jawie czy w wysnionej trawie musze wiedzieć czy LD nie doświadczam prawie
pamiętam jak jednego razu takiego doświadczyłem obrazu:
rano jak zawsze wcześnie wstaje bo przecież nikt za darmo nic nie daje ide do łazienki, zęby myje wtem patrze, w lustrze odbicie to czyje ? czy ja śnie ? powiadam zaraz to wszystko dobrze zbadam
co sie dzieje, gdzie jestem ja kto wytłumaczyć to rade da czy to sen ? sam siebie pytam więc raz i drugi godzine z zegarka czytam o ja cie, jak ten czas sie zmienia jednak i patrze na ręce swe, aż do przedramienia
NO TAK !! to sen być musi a skoro tak to już do zabawy mnie kusi patrze i rozglądam sie jak by tu ze snu zrobić OOBE kilka w tył kroków wnet robie chciałbym poczuć wolności swobode
miast tego lęk i przerażenie pytam sie: "Jacuś co sie z tobą dzieje ?" błysk widze i wnet sie budze ehhh zapał mój na dziś już ostudze ale zaraz co sie dzieje wiatr przez zamknięte okna wieje ? i raz jeszcze sie obudziłem "jasne", mówie, "fałszywego przebudzenia doświadczyłem"
to już chyba wszystko, mości Panie ciekawe co nocy kolejnej sie stanie
|
|
|
|
|
|
morri
|
26.04.2007 - 10:51
|
Przechodzień
Nr użytkownika: 753

|
Świat w konwulsjach kona Szarość, pustka, nieświadomość ludzka Oto ludzkość wyszła i wzruszona pyta Chcemy wiedzieć, tak potężna wichura zewsząd rozbrzmiewa, głos zewsząd
Lecz póki czas nienadejdzie ludzkie ego zwyciężać będzie głód wojny, cierpienie...
Garstka kręgu próbuje się wyrwać Nauczyciele nieświadomnych Oto przyszło nam zwyciężyć Nam szukającym prawdy...
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|