oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Strach I Problem Z Powrotem Do Ciała
virus
post 17.06.2007 - 19:52
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam!

Wiec boję sie ze po wyjściu z ciała będę miał problemy z wejściem do ciała, będę ciągle myśleć żeby poruszyć tym palcem ale jak i to nie da żadnych skutków ,czy jest jakiś alternatywny sposób na wejście do ciała ?

albo jak mam rozróżnić OOBE od Reala ? bo może być coś takiego ze będzie mi sie wydawca ze sie obudziłem a tak naprawdę jestem jeszcze w OOBE ?

czy np. ktoś będzie sie mnie starał obudzić poruszając mnie , powrócę do ciała wtedy ?
Go to the top of the page

+Quote Post
milordi
post 17.06.2007 - 20:04
Post #2

Członek Rodziny

1) Nie zamartwiaj się na zapas. Początkowo będziesz miał problemu, żeby w ogóle wyjść. Nawet jak już wyjdziesz, będziesz miał problem żeby nie ściągnęło Cię od razu z powrotem do c.f.. Zanim dobrze się rozejrzysz już będzie po wszystkim.

2) W OOBE możesz latać, przechodzić przez ściany, nie czujesz bólu.

3) Tak. I będziesz na tego kogoś nieźle wkurzony :)

+Quote Post
virus
post 17.06.2007 - 20:07
Post #3

Gość Rodziny
*

Notatnik

dobrze wiedzieć aż mi ulżyło ej a jest mozliwosc spotkania sie 2 ludzi w OOBE
a kazda osoba jest oddalona od siebie kilka set kilosów w realu ?

+Quote Post
milordi
post 17.06.2007 - 20:15
Post #4

Członek Rodziny

Tak, ale to nie takie proste. Ale bezproblemowo możesz odwiedzić np. niczego sie niespodziewającego kolegę.

+Quote Post
Ketrab
post 17.06.2007 - 20:17
Post #5

Dusza Towarzystwa

CYTAT(virus @ 17.06.2007 - 20:52) *
Witam!

Wiec boję sie ze po wyjściu z ciała będę miał problemy z wejściem do ciała, będę ciągle myśleć żeby poruszyć tym palcem ale jak i to nie da żadnych skutków ,czy jest jakiś alternatywny sposób na wejście do ciała ?

albo jak mam rozróżnić OOBE od Reala ? bo może być coś takiego ze będzie mi sie wydawca ze sie obudziłem a tak naprawdę jestem jeszcze w OOBE ?

czy np. ktoś będzie sie mnie starał obudzić poruszając mnie , powrócę do ciała wtedy ?

Niektórzy czują powrót do ciała inni się po prostu budzą jak ze snu, Możesz mieć tzw fałszywe przebudzenie
obudzisz się załatwisz wszystkie czynnosci fizjologiczne wrócisz spać a tu checa budzisz się o 3 w nocy(:
Ostatnio miałem ciekawe wyjscie:
Spotkałem przy moim łózku kilku gosci ,napedzili mi stracha wiec szybko wróciłem do ciała ,siadłem na brzegu łóżka i szok koło mnie siedzi mała dziewczynka >Dalej byłem w astralu >fałszywe przebudzenie

+Quote Post
virus
post 17.06.2007 - 20:22
Post #6

Gość Rodziny
*

Notatnik

CYTAT
Tak, ale to nie takie proste. Ale bezproblemowo możesz odwiedzić np. niczego sie niespodziewającego kolegę.

ale mi chodzi o cos takiego ze ja wejdę do OOBE kolega wejdzie również do OOBE i będziemy mogli sie tam spotkać , czy jest to możliwe ?

CYTAT
Niektórzy czują powrót do ciała inni się po prostu budzą jak ze snu, Możesz mieć tzw fałszywe przebudzenie
obudzisz się załatwisz wszystkie czynnosci fizjologiczne wrócisz spać a tu checa budzisz się o 3 w nocy(:
Spotkałem przy moim łózku kilku gosci ,napedzili mi stracha wiec szybko wróciłem do ciała ,siadłem na brzegu łóżka i szok koło mnie siedzi mała dziewczynka >Dalej byłem w astralu >fałszywe przebudzenie

a jak temu zapobiec ? i czy po jakimś czasie twój duch powraca samoczynnie do ciała np. wtedy kiedy poczujesz spragnieni albo głód ?

+Quote Post
milordi
post 17.06.2007 - 20:36
Post #7

Członek Rodziny

CYTAT(virus @ 17.06.2007 - 21:22) *
ale mi chodzi o cos takiego ze ja wejdę do OOBE kolega wejdzie również do OOBE i będziemy mogli sie tam spotkać , czy jest to możliwe ?

Tak, tylko podstawowy problem będziesz miał z wzajemną sychronizacją.

a jak temu zapobiec ?

czemu? fałszywemu przebudzeniu? robisz test rzeczywistości i sprawdzasz, czy to przebudzenie fałszywe czy prawdziwe.

i czy po jakimś czasie twój duch powraca samoczynnie do ciała np. wtedy kiedy poczujesz spragnieni albo głód ?

Tak.

+Quote Post
Ketrab
post 17.06.2007 - 20:37
Post #8

Dusza Towarzystwa

a jak temu zapobiec ? i czy po jakimś czasie twój duch powraca samoczynnie do ciała np. wtedy kiedy poczujesz spragnieni albo głód ?

Taka sytuacja jest możliwa ale jest to okrutnie trudne ,dostrojenie sie na te same poziomy swaidomości jest zarówno tak trudne jak samo wyjscie,Twój jak to nazwałeś duch ,sam wróci do ciała ,na pewno nie zabłądzi(:
TO wszystko dzieje się podobnie jak byś śnił wszystkie bodzcie fizyczne i czynniki fizjologiczne po prostu cię "obudzą"

+Quote Post
Ketrab
post 17.06.2007 - 20:39
Post #9

Dusza Towarzystwa

milordi ,Telepatia? (:

+Quote Post
reghina
post 17.06.2007 - 21:51
Post #10

Przyjaciel Rodziny

Jak to odwiedzić? Mogę osiągnąć oobe i nastepnie pomykać do kogoś jak spokojnie sobie spi w łóżeczku? a nawet pukac w okno?;d

+Quote Post
milordi
post 17.06.2007 - 22:09
Post #11

Członek Rodziny

Dokładnie tak. Ale nie musisz pukać :)

+Quote Post
reghina
post 17.06.2007 - 22:15
Post #12

Przyjaciel Rodziny

:) to ja ide to sprawdze. Dobranoc? ;d

+Quote Post
daywalker
post 18.06.2007 - 00:42
Post #13

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

CYTAT(Ketrab @ 17.06.2007 - 21:17) *

Hehe ketrab mialem ostatnio to samo. Doslownie 2 falszywe przebudzenia. Ogolnie troche mnie to doswiadczenie zdezorientowalo;). Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem, naprawde mozna pomylic te swiaty. Kiedys jeszcze spadlem z lozka i zwalilem koldre, po czym wrocilem, i zasnalem. Zapytalem brata czy cos takiego mialo miejsce, zaprzeczyl;p. Co do spotkanych osob, kurde moze byc roznie. Mialem niezlego walka kiedy zostalem doslownie "wyssany" z ciala przez cos co przypominalo smierc. 2metrowe w kapturze, porwane lachy, poprostu pomyslalem ze pora "spierdalac" i natychmiast wlecialem spowrotem do ciala. Pewnie to byl jakis moj wymysl, ale stracha napedzil;).

+Quote Post
virus
post 18.06.2007 - 16:06
Post #14

Gość Rodziny
*

Notatnik

czy macie jakieś wskazówki dotyczące wyjścia z ciała??

przeczytałem cala stronę i spodobał mi sie sposób z strażnikiem w banku ale skąd mam wiedzieć kiedy wstać ?? i czy muszę budzić sie dokładnie 4-5 godz. po śnie nie można było by przed snem albo po śnie ?

i jeszcze jedno co to NG-C ?

PS: i jeszcze jedno jak jesteśmy w oobe to jesteśmy jak duch ze istniejemy w czasie realnym albo coś takiego ze jesteśmy w naszym mózgu ?

+Quote Post
Marcin181
post 18.06.2007 - 16:26
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

NG-C to Naelektryzowane Gumo-Ciasto (Strumie? ?ci?gaj?cy do Cia?a); energia o silnych w?a?ciwo?ciach kotwicz?cych w ciele, nagminnie wyst?puj?ca w p?ytkim OP oraz na granicach oddzielaj?cych kolejne cz?stotliwo?ci fazowania. Przyjmuje najró?niejsze formy: jawne (niesubtelne), mo?e to by?: ciasne i ci??kie ubranie, d?uga czapa z ci??kim pomponem, uprz??, g?sty olej, strome i ?liskie zbocze, ostry zakr?t, silny podmuch, nieprzenikliwa ?ciana, itp. oraz ukryte (wyrafinowane), np.: natr?tna my?l utrudniaj?ca koncentracj?, rozpraszaj?cy uwag? przedmiot w d?oni, uporczywa duszno??, ?linotok, k?s w gardle, uczucie toni?cia, itp. Jej podstawowym celem jest ?ci?gni?cie obserwatora do cia?a ka?dym mo?liwym sposobem, ograniczenie zasi?gu penetracji, utrzymanie za wszelk? cen? w ciele.

virus jest wiele technik metoda 4+1 jest dla poczatkujacych najlepsza! ale nie tylko sam monroe tak robil szedl spac, rozbudzal sie i wychodzil z ciala z dziecinna latwoscia! wiec nie ma co kombinowac w tym kierunku 4+1 chyba ze chcesz.
A twoje pytanie czy musze sie budzic po 4-5 godzinach mozesz pospac krocej wszystko zalezy od ciebie a moze akurat 2 godziny snu i 10 min rozbudzenia u ciebie wystarczy sprawdz a sie przekonasz!

+Quote Post
virus
post 18.06.2007 - 16:40
Post #16

Gość Rodziny
*

Notatnik

a więc z tym rozbudzaniem to jest najłatwiejszy sposób ale przed zaśnięciem OOBE tez jest możliwe .

+Quote Post
Marcin181
post 18.06.2007 - 16:47
Post #17

Dusza Towarzystwa

Notatnik

oczywiscie virus! ale mozliwe jest trudniej sie bedzie zrelaksowac! a potem wejsc w trans! mnie osobiscie trudno w dzien sie zrelaksowac do tego trzeba cwiczen! zeby to opanowac! jest wiele technik OBE tutaj jak i w calym internecie! poczytaj poeksperymentuj i znajdz cos dla siebie! Powodzenia

+Quote Post
Ketrab
post 18.06.2007 - 18:41
Post #18

Dusza Towarzystwa

Najważniejszą rzeczą w OOBE jest pogodzenie się z porażką reszta to tylko pierdoła, nigdy nie porównuj swoich wyników do innych ,naucz się przegrywać OOBE przyjdzie na pewno >tak sobie tłumacz .

+Quote Post
Logan
post 18.06.2007 - 19:17
Post #19

Gość Rodziny
*

Notatnik

Ja slyszalem ze jak wyjdziesz to mozesz juz nie wrocic bo cos Lub ktos inny moze zajac twoje cialo. Czy to prawda ?? i co wtedy zrobic??

+Quote Post
Zbyszek
post 18.06.2007 - 19:21
Post #20

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Na mnie 4-1nie dziala- Juz po 10minutach czekania chce mi sie spac. robie sie ciezki jak glaz i jesli siedze to cos jeszcze z tego wyjdzie. ale jak tylko sie klade to znikam w ciemnicy bez ruchu-- .Zle nawyki ze szkoly jak bylo nudno.

+Quote Post
Marcin181
post 18.06.2007 - 19:21
Post #21

Dusza Towarzystwa

Notatnik

to nieprawda Logan nikt nie moze zajac twojego ciala! niema takiej mozliwosci! cialo nalezy jedynie dla ciebie!

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park