Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Closed TopicStart new topic
> Niesamowite Uczucie
pietras
post 17.07.2010 - 10:10
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7043

Witam :)
Dzisiaj gdzieś koło godziny 7 zaczęło robić się bardzo ciepło stopnie przybywały ciężko mi się zaczęło oddychać,aż w pewnym momencie WSZYSTKO SIĘ ZMIENIŁO..
Czuję się taki jakiś inny,jakby moja dusza astralna miała wyjść z ciała a potem czuje się jeszcze jak bym w środku mózgu prowadził drugie zycie,ale nic na nie nie jestem w stanie poradzic.
Czuje sie niesamowcie jak by w jednej chwili wszystko odrzucił wszedł w astralk i cieszyl sie dobrem ktore mnie otacza..

CO SADZICIE NA TEN TEMAT ?
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 17.07.2010 - 11:19
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Sądzę, że to temat na notatnik.
Profile CardPM
+Quote Post
Future
post 17.07.2010 - 11:24
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 7918

Ja też tak sądzę :P
Ale przyznam uczucie to jest zajebiste też tak często mam, że siądę i czuje jakbym się zatapiał sam w sobie.
Profile CardPM
+Quote Post
Bernard
post 19.07.2010 - 14:24
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7767

CYTAT(pietras @ 17.07.2010 - 11:10) *
Witam :)
Dzisiaj gdzieś koło godziny 7 zaczęło robić się bardzo ciepło stopnie przybywały ciężko mi się zaczęło oddychać,aż w pewnym momencie WSZYSTKO SIĘ ZMIENIŁO..
Czuję się taki jakiś inny,jakby moja dusza astralna miała wyjść z ciała a potem czuje się jeszcze jak bym w środku mózgu prowadził drugie zycie,ale nic na nie nie jestem w stanie poradzic.
Czuje sie niesamowcie jak by w jednej chwili wszystko odrzucił wszedł w astralk i cieszyl sie dobrem ktore mnie otacza..

CO SADZICIE NA TEN TEMAT ?

Ja bym posadził melisę na uspokojenie w tym temacie, to po pierwsze.
Dusza, to dusza. Nie może być duszy astralnej, bo to jakby maso maślane, albo wodnista woda.
Oglądałeś 'Straszny Film 2'? Tam był taki gościu, któremu przepiłowano czaszkę, a w niej tkwił taki drugi, mały gościu. Sądzę, że to może być to, więc uważaj i sprawdź to doświadczalnie - powinieneś mieć gdzieś w domu piłę, albo młotek w ostateczności.
No mnie tez otacza dobro, a po mojej lewej jest wielkie akwarium z żółwiem i on też jest dobry - żółw, nie akwarium, bo akwarium to ono, a nie on.

To tyle słowem przywitania i wstępu, o! i końca też...

Wysokich Lotów
Profile CardPM
+Quote Post
warmine
post 19.07.2010 - 16:35
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 2685

Pietras nowe doznania powodują euforię. Szczególnie gdy czekamy na jakieś efekty i powoli się coś zaczyna dziać. Wydaje mi się, że tego właśnie doświadczyłeś.

Temat zamykam bo zrobił się spam.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic