oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Pytanie, O praktycznie całe OOBE
Ketrab
post 26.06.2007 - 07:31
Post #22

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(Danrizz @ 25.06.2007 - 19:29) *
Ja przy swoim pierwszym wyjsciu bylem raczej w swiecie fozycznym--> wszystkie szczegoly byly dokladnie takie jak na codzien--> jednak trwalo to zbyt krotko abym mogl dokladnie ustalic....choc chyba byl to focus 12 ;>

Nie możesz mieć pewności że był to świat fizyczny ,jeżeli byłeś tylko w swoim pokoju . Twój pokój to miejsce gdzie przesiadujesz większąść swojego czasu ( chyba:) ) wiec jak widzisz wykreowanie tego miejsca nie jest lada wyczynem dla twojego umysłu .Też tak miałem jak ostatnio wyszedłem ,w pokoju jak w pokoju wszystko na swoim miejscu a na dworze śnieg (: był to maj oczywiście
Go to the top of the page

+Quote Post
set.h
post 26.06.2007 - 08:31
Post #23

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

W NF bliskie otoczenie wydaję się często jakby było wszystko OK. Dopiero jak się zacznie na spokojnie analizować to znajduje się różnice. Ketrab ma rację mówiąć że pokój jest z reguły najlepiej wykreowany. Ale wystarczy przejść do innego i niestety. Też miłem takie super wyjścia że wydawało się że jestem w świecie fizycznym. Ale wystarczyło otworzyć drzwi klamką heh. (śnieg w maju hehee ciekawe czy wydawało ci się podczas wyjścia że to normalne)
Go to the top of the page

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park