|
|
![]() ![]() |
26.01.2011 - 22:07
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
co wy na to bo w końcu już nie mamy do czynienia z jedną osobą tylko dwa w jednym ,dość nietypowe ale ciekawią mnie opinie, jeśli ktoś ma ochote na wypowiedż albo zetkną się z podobnym przypadkiem to piszcie:)
|
|
|
|
26.01.2011 - 22:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak byłam w ciąży wychodziłam normalnie, nie widziałam żadnej różnicy.
|
|
|
|
26.01.2011 - 22:21
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
mamba jestes w ciazy?
|
|
|
|
26.01.2011 - 22:35
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Po jej wypowiedzi na to wychodzi... Moim zdaniem to bez znaczenia gdyż przemieszcza się tylko twoja świadomość a nie dziecka.
|
|
|
|
26.01.2011 - 22:41
|
|
|
nie jestem w ciąży ale zamierzam ,ale nie stąd mi sie wziął ten temat. tylko z ciekawości szukałam coś o tym i nic,żadnytch konkretów,ale mi sie zdaje że coś w tym jest, a mówi sie że matka jest połączona z dzieckiem nie tylko fizycznie ale i emocjonalnie ,coś jak bliżnięta myślą często o tym samym
|
|
|
|
26.01.2011 - 22:45
|
|
|
a tak w ogóle natchnęło mnie po obejzeni ZAKLINACZ DZIECI
|
|
|
|
26.01.2011 - 22:54
|
|
|
A POZA TY DZIECKO MA WPŁYW NA CF ,jak kopnie to moze wyrwac z oobe
|
|
|
|
27.01.2011 - 00:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Może możnaby pogadać ze swoim potomkiem:) zerknąć tam do brzuszka... co wy na to?
|
|
|
|
27.01.2011 - 10:57
|
|
|
-Hej synku, co tam?
-Nic mamo, śmigam sobie po astralu. :D. |
|
|
|
27.01.2011 - 12:16
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Może można wyjść razem z dzieckiem i polatać z nim sobie po astralu ;)
|
|
|
|
27.01.2011 - 14:39
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wydaje mi się , że byś wyszła sama bez dziecka . A co z kopnięciami ? Wydaje mi się , że po prostu może wrócic cie do ciała.
|
|
|
|
27.01.2011 - 21:38
|
|
|
Uważam, że nie robi to różnicy czy z dzieckiem czy bez :)
|
|
|
|
28.01.2011 - 11:19
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
28.01.2011 - 11:33
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Kiedyś podleciała do mnie znajoma w czasie pracy, patrze a ona gruba jak bela w astralnym ciele. Pomyślałem , ale wielgaśna, w necie nic nie mówiła o otyłości. Potem się wydało ze w ciąży.
Innym razem połączyłem się z malutkim dzieciakiem, to mi wylazł dorosły człowiek. Możliwe , ze w którymś momencie po wejściu w embriona, dzieciak rezygnuje ze swojego i jest ścisłe połączony ciałami i nie odróżnia własnego JA, stanowi z mamcią osobowe wspólne jedno. W którymś momencie zaczyna zbierać na własne konto. Ciekawe wydaje się budowanie własnego ciała, włącznie z tymi subtelnymi. Hm,- czy je pobiera od mamy, a może niektóre sam ze sobą przywleka? jeje |
|
|
|
28.01.2011 - 12:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zbychu najlepszy jest w wymyślaniu opowieści na poczekaniu :awe:
|
|
|
|
28.01.2011 - 12:13
|
|
|
|
|
|
|
28.01.2011 - 12:27
|
|
|
Trzeba brać to do siebie, że wśród nas są ludzie o wiele bardziej doświadczeni od nas...
|
|
|
|
28.01.2011 - 12:36
|
|
|
|
|
|
|
28.01.2011 - 13:10
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
E. Majster, cienizną przemawiasz, patrzysz i nic nie widzisz : ewa :
|
|
|
|
28.01.2011 - 18:37
|
|
|
:paweł:
co wy z tymi imionami w dwukropkach? tez sobie machnąłem, a co. Zaiste, niezwykłe doświadczenia. Nie można nie wierzyć w rzeczy, tylko dlatego, że nikt ich nie widział, bądź jeszcze o nich nie słyszał. |
|
|
|
28.01.2011 - 23:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Polepiony, nie należy też wierzyć we wszystko co przeczytasz na forum internetowym ;).
Zbychu, powiem krótko, taki duży a tak ściemnia. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |