oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Czas A Obe/ld, pomocy
memoryofnobody
post 08.09.2010 - 09:21
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Chciałem się zapyta jakie macie sposoby na jak najdluzsze obe/ld. Moje trwaja okolominute ale robie taka sztuczke: gdy juz widze ze slabne zamykam oczy i robie medytacje pustki (o niczym nie mysle nic nie czuje) i wtedy po jakichs 30 sek pojawia sie obraz jakis w ktory da sie wejsc i kontynłowac obe/ld.
Dzisiaj udalo mi sie to 3 razy pokolei.
Go to the top of the page

+Quote Post
dreamer_the_one
post 13.09.2010 - 13:25
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

super :) kazdy pomysl jest dobry
jak tracisz wizje, spróbuj sie w ciemności chwycić przedmiotu który przed chwilą był nieopodal. wizja wróci
albo wyobraź sobie że jakiś przedmiot leży obok. np. zapalasz lampe :-) i juz jesteś z powrotem

+Quote Post
Abi
post 13.09.2010 - 14:19
Post #3

Dusza Towarzystwa

Mój sposób to mówienie sobie na głos, ze ostrosc widzenia się poprawia, bądz dotykam czegoś tak by idealnie wyczuc materiał z jakiego to cos jest wykonane:)

+Quote Post
braciakmatrix
post 13.09.2010 - 20:24
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

A ja wam powiem tak, że dopóki nie przeczytałem, że można nie mieć obrazu :D to takiego zjawiska nie zaobserwowałem.Zawsze było zajebiście idealnie wszystko widać, w ogóle było wszystko mega realne(tak jakbym był w fizyku). Dopiero jak się naczytałem przypadków innych to też mi się to czasem wkręcało( co mi cholernie nie pasuje bo świadczyłoby to o tym, że to jednak tylko i wyłącznie nasze podświadome wymysły)No ale ten patent z pocieraniem przedmiotów jest dobry, rzeczywiście działa.

+Quote Post
Gray
post 14.09.2010 - 07:39
Post #5

Guests

Skupić wzrok na 1 rzeczy.

+Quote Post
tom
post 14.09.2010 - 14:33
Post #6

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Zamiast myśleć "ile czasu mi zostało" i sie spieszyć... zwyczajnie zwolnić, przysiąść na trawie... i ŚNIĆ! xD

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park