|
|
![]() ![]() |
06.10.2010 - 12:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
co do ciałek: albo coś jest albo czegoś nie ma...
|
|
|
|
06.10.2010 - 15:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wrócę do tematu, bo odkryłam w sobie takie właściwości niedawno...zawsze ludzie po rozmowie ze mną wydawali się zmęczeni, przygnębieni tak jakby coś wyssało energię,teraz niedawno zdałam sobie sprawę może to się wydać głupie) jeśli rękę skieruję w stronę danej osoby to coś jakby wsysała wiatr(czuję jakby wsysała powietrze,czuję chłód(nawet przy wszystkich oknach i drzwiach pozamykanych gdzie osoba się nie ruszała) gdy tak robiłam to czułam impuls który dawał mi więcej energii byłam bardziej rozbudzona.Jednak zauważyłam że na razie wysysam bardzo małe ilości energii z ludzi, a poza tym nie umiem ich zatrzymać.To tak jak z wdechem mam energię tak po wydechu jej nie mam(coś w tym stylu).Proszę o pomoc.Jak nauczyć się ją zatrzymywać i z niej korzystać, no i jak pobierać jej więcej tak by np móc dostarczyć tyle energii żeby nie przespać nocki a być w stanie funkcjonować? Przypomina mi się prastara historia z tego forum: niejaki Mordeus był wampirem i to całkowicie świadomym tego co robi. Pewnego dnia jego umysł dojrzał i zdecydował że z tym skończy, ale nie za bardzo wiedział jak. Shala poradziła mu, żeby poszedł na kurs reiki i podobno przestał wampirzyc po kursie. To stara historia sprzed 3 lat. Btw Noble jak tam podróże astralne? dalej latasz? :) |
|
|
|
06.10.2010 - 16:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Przypomina mi się prastara historia z tego forum: niejaki Mordeus był wampirem i to całkowicie świadomym tego co robi. Pewnego dnia jego umysł dojrzał i zdecydował że z tym skończy, ale nie za bardzo wiedział jak. Shala poradziła mu, żeby poszedł na kurs reiki i podobno przestał wampirzyc po kursie. To stara historia sprzed 3 lat. Btw Noble jak tam podróże astralne? dalej latasz? :) Znam tą historie bo sam brałem udział w zmasowanym ataku energetycznym na moją skromną osobę :) Okazałem się wtedy zbyt silnym przeciwnikiem jak dla Mordeusa i jego bodajże towarzyszke której xywki nie pamiętam. Pamiętam jak mówił, że mogę zemdleć jak się dobierze do mojej energii. A po całej akcji stwierdził, że jestem toksyczny ;D Zwała jak cholera więc strzeżcie się wampirów :P Militar, tak latam i coś przestać nie mogę... nie sądzę by było to w ogóle możliwe. |
|
|
|
06.10.2010 - 17:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ad 1.
Pewnego razu wpadlem w miasto wszystko bylo ogarniete pelna harmonia, ale cos siedzialo w ludziach, widzialem w ich oczach strach i to parowalo nawet od nich w atmosfere. Patrze na niebo bylo strasznie jasniutkie, pare chmur i slonce. Nagle zaszlo wszystko szaroscia, ludzie sprawnie sie chowaja, kobieta mnie jeszcze jakas wolala, chciala dac mi schronienie. Zostalem na srodku targu i wpada jakby wielkie tornado energetyczne, przecudne uczucie. Zatrzymalo sie na wprost mnie i przyjelo postac mezczyzny. Spojrzalem mu w oczy i wyczulem energie na pododnym poziomie co "scalone JA". Polecialem za nim oprowadzil mnie po parku z zajebistym widokiem na niebo, niesamowity efekt spadajacych jakby ogromnych gwiazd. Byla to postac ktora wladala jakims jakby jego OSPUO , a ja po prostu wpadlem na jego terytorium. |
|
|
|
06.10.2010 - 18:28
|
|
|
Nawiązując do tematu "orszak astralny "znalazłem takie oto coś:
Orszak astralny Praktyki magiczne, jakich dopuszczało się wiele dusz przebywających zarówno na planie fizycznym jak i astralnym, wiąże się dla nich z ogromnymi skutkami karmicznymi. Orszak astralny, to ekipa złożona z wielu dusz wszelkiej maści i pochodzenia złączona ze swoim szefem poprzez przywiązania energetyczne do jego ciał energetycznych. Takie przywiązania mogą być widoczne w ciele fizycznym w objawach niektórych chorób zębów, lub kręgosłupa. Wszystko zależy od tego, co dana osoba praktykowała na planie fizycznym, lub astralnym. Gdy praktyki wykonywane są, gdy dusza przebywa w ciele, ich przebieg i tak odbywa się na poziomie astralnym. Najczęściej takie podłączenie grupy dusz miało zapewnić osobie dopuszczającej się praktyk magicznych, lub inicjacyjnych siłę w świecie fizycznym i ochronę oraz wsparcie w świecie astralnym. Podłączanie odbywało się poprzez wprowadzanie do podświadomości osoby podłączanej kodu, który miał ją uzależniać od osoby, do której była dana dusza podłączana. W praktykach inicjacyjnych odbywało się to z wykorzystaniem afrodyzjaków, narkotyków, jak i poprzez stwarzanie pewnej atmosfery ważności takiego wydarzenia. Najczęściej poprzez zastosowanie hipnozy, lub przez telepatyczne podłączenie się do trzeciego oka ofiary. Osoba, której wprowadzano kod przywiązania do swojego mistrza, musiała być w jakiś sposób ważna dla mistrza, który chciał ją do siebie przywiązać. Taka osoba mogła stwarzać wokół siebie atmosferę wskazującą na posiadanie przez nią jakiejś mocy, lub wiedzy. Lub mogła przedstawiać sobą obraz osoby o pewnych cechach, ważnych na tyle dla mistrza, że chciał ją mieć przy sobie i chciał czuć jej wsparcie. Na pewno przywiązanie do siebie danej osoby było dla mistrza w jakiś sposób ważne. Mogło dodawać mu odwagi, mogło też wzmacniać moc mistrza, jeśli dana osoba przejawiała swoją moc w sposób imponujący, lub zwracający uwagę otoczenia i mistrza. http://www.cudownyportal.pl/article.php?article_id=542 Sam nie tak dawno doznałem tak silnego ataku energeycznego że zjechałem nosem po drzwiach windy ale szybko stanąłem na nogach-taka prawie utrata przytomności była wynikiem awantury jaka zdarzyła się na CUIO kiedy to obecne tam osoby /uważające się za nieomylne i wszechwiedzące/uznały że moja aura jest niewłasciwa i należy ją skorygować gdyż wywołuje u nich niskie wibracje,dotyczyło to zwłaszcza jednej osoby-tak silnego ataku energetycznego doznałem pierwszy raz/wywołującego tak silne skutki fizyczne/. |
|
|
|
06.10.2010 - 19:06
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
oo, to ładnie:( pewnie sa rożni
|
|
|
|
06.10.2010 - 22:22
|
|
|
Znam tą historie bo sam brałem udział w zmasowanym ataku energetycznym na moją skromną osobę :) Okazałem się wtedy zbyt silnym przeciwnikiem jak dla Mordeusa i jego bodajże towarzyszke której xywki nie pamiętam... Jej ksywa to Xidi czy jakoś tak, wampirzyca z Warszawy :) No dobra Noble to trzeba się ustawić na jakąś wyprawę kiedyś, mam kilka bardzo przydatnych adresów do eksploracji. |
|
|
|
06.10.2010 - 23:53
|
|
|
|
|
|
|
07.10.2010 - 09:49
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zostawcie Twistiego w spokoju - przecież widać, że chłopak cierpi. Twisti nie zrozum mnie źle, ale może powinieneś spróbować?
http://piramidyhorusa.slask.pl/_6pir_hor/pir_hor_wprow.htm Uwaga! Używanie piramid energetycznych Horusa może zmienić świadomość i spojrzenie na świat, gdyż ich celem jest obudzenie Waszej duchowej natury. |
|
|
|
07.10.2010 - 14:37
|
|
|
Militar,ja też się piszę na takie wyprawy.Polowanie na wampiry to moja specjalność.
|
|
|
|
07.10.2010 - 19:34
|
|
|
Uwaga! Używanie piramid energetycznych Horusa może zmienić świadomość i spojrzenie na świat, gdyż ich celem jest obudzenie Waszej duchowej natury. Sądzę, że świadomość to może zmienić błogosławieństwo istot na przynajmniej takim poziomie, że nie muszą się odradzać już jako ludzie na planie fizycznym, a nie energia kształtu piramid, ale nawet to wymaga dłuższego czasu w większości przypadków. Mówi się że ten świat i część innych powstała z mieszaniny karmy zwyczajnych istot i dobrych życzeń istot które osiągnęły wyzwolenie z prawa karmy. Gdyby te światy powstały tylko z karmy istot zwyczajnych to byłyby piekłami ponieważ mamy większe skłonności do zła niż do dobra. Moim zdaniem lepiej zainwestować czas w któryś z systemów religijnych a nie w piramidy. Leon oczywiście możemy spróbować po weekendzie zamierzam się zabrać trochę za świadome sny. Tak swoja drogą to przypomniał mi się temat o autohipnozie Stostostokrotki http://www.oobe.pl/park/index.php?s=&s...ost&p=65494 . Myślę że gdyby znalazła się osoba o odpowiednim głosie moglibyśmy stworzyć jakieś nagranie hipnotyczne i umieścić je na forum. Kiedyś nawet się tym zajmowałem, nie jest to skomplikowane ;) |
|
|
|
07.10.2010 - 20:19
|
|
|
Twistoid w tym temacie pozwolę sobie tą jeszcze duperelę wsadzić bo odnoszę wrażenie, że militar (z całym szacunkiem) troszkę lekceważy to zagadnienie a przecież raczej nie przez przypadek piramidy znajdują się na każdym kontynencie a ich kształt idealnie zestrojony jest nie tylko ze wszechświatem...
Ogromny wkład w zrozumienie zjawiska podwójnych piramid wniósł fizyk Drunvalo Melchizedek. Zwrócił on uwagę na świętą geometrię "Mer-Ka-Ba" czyli żyjące pole energetyczne człowieka o kształcie podwójnej, trójkątnej piramidy. Aktywacja tego pola podnosi naszą wibrację i otwiera nas na niewiarygodne możliwości, jakie - w gruncie rzeczy - posiada każdy człowiek. Osoby, które z samozaparciem medytują na owo pole, doświadczają transformacji świadomości i odkrywają drzemiące w nich...twórcze moce! Medytacja ta z udziałem piramid Yantra jest o wiele efektywniejsza. http://www.yantra.pl/piramidy/piramidy_yan...piramidy_5.html Warto zerknąć: http://www.youtube.com/watch?v=hOhKXTAsQmY...feature=related |
|
|
|
07.10.2010 - 22:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
to straszne co się stało z tym forum. kiedyś to były prowadzone dyskusje na jakimś poziomie teraz to banda new age'owych wariatów wygadująca brednie o wampirach energetycznych, larwach astralnych, latających jaszczurkach, pustych ziemiach,wielkiej piramidzie, 2012, magnesach energetyczno-astralno-eterycznych, piramidach uwalniających świadomość energetyczno wibracyjną. jeszcze tylko brakuje o iluminatach, nwo i znamieniu bestii 666biochip, chyba ze coś przeoczyłem:)
|
|
|
|
07.10.2010 - 23:46
|
|
|
No bo jak Twist robi porządek to nagle święte oburzenie.
Jestem za wprowadzeniem nowej zasady, wszelkie pierdy NIEZWIĄZANE z oobe powinny być wypier.alane odrazu bez pytania i zastanawiania się. Wszelkie piramidy, magnesy, larwy, ufo itp powinny zniknąć nieodwołalnie. Bo jak tłumaczyć obecność 'takiego czegoś' w temacie o oobe. I ku Twojej wiadomości Zielarz (i inni podobni) NIE, NIE MUSISZ być zestrojony ze wszechświatem by mieć oobe, ani NIE MUSISZ mieć odbiornika fal theta by wyjść poza ciało. Wiara w takie pierdy tylko was ogranicza, a gadanie o tym sprawia, że inni mogą brać to pod uwagę, co może ich także ograniczać, więc to podwójna szkoda. Więcej rozsądku bo te bzdury was całkiem pochłoną. PS. Otwarty umnysł nie równa się gąbce pochłaniającej wszystko co wyczytasz w necie. |
|
|
|
08.10.2010 - 05:32
|
|
|
:) To straszne Wulfen rzeczywiście:) Chłopaku, jak Ci się nie podoba to czytaj archiwum.
Wulfeniku, Majsterku - wyluzujcie bo się spinacie . Z innej strony ciekawe . Wszechświat i człowiek składają się z takich samych molekuł zatem Wszechświat, ja, Ty i wszyscy jesteśmy ulepieni z tej samej gliny. Polecam wywiad z tym SZARLATANEM jak tacy jak Wy go nazywają: http://waldek1984.info/2010/04/04/wywiad-z...em-po-casys-09/ Ciekawe ilu ludzi mogło by wyjść z ciała, gdyby NIE komputery w których mogą naczytać się technik wyjścia itd. Zatem nie pitol Majster bo mówiąc o rozsądku sam o nim zapominasz. Ja bym dodał NIE, NIE MUSISZ mieć komputera żeby mieć oobe - sam do tego dojdź. Cwaniaczek:) Nie Wam decydować co jest bzdurą a co nie. Dla jednych święta geometria to bzdura a dla innych to święta prawda. Nie bawcie się w dyktatorów i nie dyktujcie ludziom w co mają wierzyć - wolny wybór. Mądrzy bez głupich by nie istnieli zatem należy szanować nawet tych "głupich". Zatem proszę szanujcie mnie i innych new age'owych wariatów wygadująca brednie. Ps. Otwarty umysł nie patrzy się w monitor bo widzi co innego i zwyczajnie szkoda mu czasu na takie pierdy. Majster zauważ, że takim samym tonem ostatnio mówił prezes K. o rządzie: "Wszelkie piramidy, magnesy, larwy, ufo itp powinny zniknąć nieodwołalnie." Rozumiem, że stres trzeba odreagować, ale luz, luz i jeszcze raz luz chłopaki bo przecie otwarty umysł musi być wyluzowany:) Na sam koniec dodam jeszcze jedno, że etap "gąbki" to etap przez który każdy człowiek przechodzi...chłonie i chłonie i dopiero później przychodzi etap wyciskania z tej gąbki kwintesencji esencji. Jeżeli Ty Majster czytasz fora, grzebiesz w internecie itd to też jesteś na etapie gąbki. Pozdrowienia od gąbki dla gąbki:) |
|
|
|
08.10.2010 - 07:04
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
To fakt, forum się zmieniło, coraz mniej o swiadomosci a więcej tematów gna bokami. Do stanu z przeszłości na wstecznym już raczej nie pojedzie i drastyczne ograniczenia raczej tego nie zmienia. Chyba żeby Daro ożył.
Prawie cala grupa AP się wycofało z pisania. Dlaczego? Każdy śmiałek, sam niech szuka odpowiedzi:( |
|
|
|
08.10.2010 - 07:16
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Wulfen i majster maja racje temat niedlugo skonsultuje z adminem bo za duzo zbednego ezo syfu sie narobilo. Malo konkretow duzo pierdolenia. Pozdrawiam.
|
|
|
|
08.10.2010 - 08:13
|
|
|
HA! Najwyraźniej co było do powiedzenia to zostało już powiedziane i tyle. Teraz tylko jest lanie wody.
To w takim razie niech Wulfen i Majster podniosą ten żenujący poziom. W czym problem? Może w tym, że już też nie mają nic nowego do powiedzenia? Zbyszek...świadomość trzeba poznawać praktycznie a nie o niej czytać i gadać w kółko. Każdy temat wcześniej czy później zostanie wyczerpany...oobe to nie wyjątek. Nie wiem jakie to forum było kiedyś, ale jestem przekonany, że tacy ludzie jak Wulfen wyzywający innych od wariatów nie należeli i nie należą do tych co trzymają poziom. Zadufany zdeczko jesteś panie Wulf. |
|
|
|
08.10.2010 - 09:32
|
|
|
Masz rację zbychu, że to co było już nie wróci. Podejrzewam, że Darek niewiele by tu pomógł bo jak słusznie zauważył Zielarz wszystko zostało już napisane. Można to powtarzać teraz tylko tyle razy ile razy nowy zawodnik przyjdzie na forum i zacznie pytać, czyli kilka razy na dzień ;D.
Wyobraź sobie Zielarz, że nigdy nie byłem na etapie gąbki, i zawsze poddawałem w wątpliwość to co słyszę i czytam nie mierz każdego swoją miarą. Zielarz, naprawdę jesteś taki płytki czy tylko udajesz by nas wszystkich wkręcić? Oczywiście, że komputer nie jest potrzebny do wyjścia z ciała, jak to mówił Twój idol 'To oczywista oczywistość', natomiast informacje dostępne za jego pomocą to już co innego. Na koniec dodam, że masz dziwną manierę nazywania spinaczami wszystkich wygłaszających odmienne zdanie. |
|
|
|
| Gray |
08.10.2010 - 09:42
|
|
Guests |
Zauważcie o czym jest temat.
"Zmiana ciała i astralny orszak", a nie wampiry energetyczne, piramidy, czy jedność ze wszechświatem. Wiele osób w jakiś dziwny sposób stara się wciskać offtopowe wypowiedzi nie mające raczej większego związku z tematem. Jak ktoś chce się podzielić czymś niech założy osobny temat, a nie zaśmieca tutaj. Rozumiem, że wszystko jest ze sobą powiązane, jednak dzięki takiemu ogólnemu myśleniu możemy dyskutować o mrówkach w temacie "zmiana ciała", bo przecież wszystko składa się z takich samych molekuł :) PS Faktycznie na forum zaczyna robić się ezoteryczno-niu ejdżowski syf ograniczający myślenie, bo każdy przekrzykuje się wciskając swoją rację. |
|
|
|
08.10.2010 - 11:07
|
|
|
HA! Najwyraźniej co było do powiedzenia to zostało już powiedziane i tyle. Teraz tylko jest lanie wody. To w takim razie niech Wulfen i Majster podniosą ten żenujący poziom. W czym problem? Może w tym, że już też nie mają nic nowego do powiedzenia? Zbyszek...świadomość trzeba poznawać praktycznie a nie o niej czytać i gadać w kółko. Każdy temat wcześniej czy później zostanie wyczerpany...oobe to nie wyjątek. Zielarzu... bo tak naprawdę niema tutaj nic do gadania :-) forum powinno sobie po prostu leżeć, zawierając niezbędne info do osiągnięcia stanu... bo niema tu o czym gadać. ludzie usiłujący rozdzielić te sprawy niech robią to dalej, ale obe wskazuje na ważniejszy temat- świadomość. temat rzeka o którym można przeczytać milion referatów i nigdy się nie dowiedzieć O CZYM SIĘ CZYTAŁO :-) hehe-hhe :-) jeśli chodzi o ezo shit`ty, takie są wady demokracji forumowej. zmiencie ustrój albo przestancie narzekać :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |