Wdarcie Się Do Cudzego Snu |
|
|
elBarto93
|
16.10.2010 - 19:20
|
Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 5019

|
Witam!
Jest to propozycja eksperymentu jak i zarówno moje pytanie. Czy ktoś próbował wbić się do cudzego snu? Czy można porozmawiać ze śpiącą osobą. Jestem właśnie w trakcie czytania książki R.Monroe ale nasuwa mi się jeszcze mnóstwo pytań.
|
|
|
|
|
|
elBarto93
|
16.10.2010 - 19:31
|
Gość Rodziny

|
Na czym to polega :D ? Jeśli mógłbyś dokładniej opisać był bym wdzięczny :)
|
|
|
|
|
|
elBarto93
|
16.10.2010 - 20:08
|
Gość Rodziny

|
To jeszcze lata praktyki przede mną :D Mimo wszystko ponawiam pytanie :)
|
|
|
|
|
|
lordini
|
17.10.2010 - 21:12
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 7915

|
jesli to prawda, co pisze shizmo, to przypuszczam, ze moze byc tak dlatego, poniewaz nieswiadomy sen jest wazny dla czlowieka i wplywa w pewien sposob tymi symbolami na jego podswiadomosc. dla przykladu tort w lodowce symbolizuje, ze jutro zdechnie jego kot i celem calego tego snu jest uswiadomienie mu tego i jesli ktos w tym czasie sobie tak dla checy wlezie mu do snu i wpierdoli ten tort, to faktycznie namiesza. ale mam watpliwosci co do chumoru tego faceta, przeciez chyba wejscie komus do snu tak strasznie nie miesza, zeby tego nie robic, w kazdej chwili przeciez mozna spiacemu uswiadomisc ze spi, a na swoje nieswiadome riki tiki bedzie mial jeszcze czas. to podlega glebszemu zrozumieniu.
|
|
|
|
|
|
grzee
|
21.10.2010 - 21:31
|
break the rules.

Nr użytkownika: 2963

|
Polecam podróże mentalne, od których warto zacząc zanim zechce się włamac do czyjegoś snu ;) Dobrze jest znaleźc sobie kogoś, kto także jest tym zainteresowany i razem trenowac, kombinowac, umawiac się na konkretne godziny i razem podróżowac. Nie musicie mieszkac blisko siebie. Szczerze, to nawet nie musicie wiedziec, jak ta osoba wygląda, a zakończy się tym, że będziecie czuli nawet jej dotyk, oddech i samą obecnośc. I tak to potem wchodzi w nałóg, że nawet nieświadomie wpada się do snu takiej osoby ;) Oj miła niespodzianka. i miło powspominac ;)
I zrozumcie w końcu. Umysł ludzki jest tak kurewsko niepojęty, że trudno powiedziec co można a co nie. Jedna osoba jest mniej ograniczona mentalnie, druga bardziej. Próbowac, eksperymentowac, DZIAŁAC. Czy wszystko trzeba podawac na tacy razem z instrukcją obsługi?
|
|
|
|
|
|
Jaskul-Maniak
|
30.10.2010 - 02:09
|
Dusza Towarzystwa

Nr użytkownika: 2859

|
Tak, bo sumujac, gdy ktos Ci powie, ze, - mozna, nie mozna. Wtedy bedziesz mogl, albo nie mogl. Gdy zas, ktos przyjdzie, kto o tym nie wie, on bedzie mogl, i zrobi to co zechce, bo nie wie, ze nie mozna tego zrobic. Wtedy lamie sie bariery. Odpowiedzi- szukaj w sobie, nie we mnie, ja tu tylko ilustruje ;)
|
|
|
|
|
|
Astral Parsley
|
30.10.2010 - 12:23
|
Znajomy Rodziny

Nr użytkownika: 8107

|
CYTAT(Jaskul-Maniak @ 30.10.2010 - 03:09)  Tak, bo sumujac, gdy ktos Ci powie, ze, - mozna, nie mozna. Wtedy bedziesz mogl, albo nie mogl. Gdy zas, ktos przyjdzie, kto o tym nie wie, on bedzie mogl, i zrobi to co zechce, bo nie wie, ze nie mozna tego zrobic. Wtedy lamie sie bariery. Odpowiedzi- szukaj w sobie, nie we mnie, ja tu tylko ilustruje ;) Ktoś tu Alberta Einstein'a przytacza ;)
|
|
|
|
|
|
immortal_soul
|
08.11.2010 - 17:57
|
Gość Rodziny

Nr użytkownika: 7922

|
Muszę Cię zmartwić - nie da się wejść w cudzy sen. To by była magia jakaś, a takowa nie istnieje. Pozdrawiam. :)
|
|
|
|
|
|

2 Stron
1 2 >
|
 |
|