|
|
![]() ![]() |
16.01.2011 - 16:56
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ostatnio przeczytałem drugą część słynnej trylogii (i zabieram się do trzeciej)
Ale mam do tej części pytania: 1.Co się stało na końcu z BB 2.Czy z BB i AA można się jeszcze skontaktować mając ich identy 3.Czy można skontaktować się z Robertem Monroe mając jego ident (RAM) 4.O co chodzi z luszem 5.Z czego śmiał się BB na końcu 6.Co oznacza ostatnie zdanie: CYTAT Ale co tak rozbawiło BB? Zielona piramida, my trzej, służyć ludzkości... zielony, zielony dach piramidy, trzech na promieniu... hej! 7.Czy mogę by którymś wcielenie BB lub AA (urodziłem się 10 kwietnia 1995) |
|
|
|
| Gray |
16.01.2011 - 18:36
|
|
Guests |
hahaha możesz być wszystkim ;P możesz być nawet wcieleniem punktu G :P
|
|
|
|
16.01.2011 - 19:47
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A co skąd wiesz? Może BB jest kolejnym powtarzającym system ziemskiej nauki i narodził się jako robercik101?
|
|
|
|
16.01.2011 - 23:11
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
robercik, jak chcesz to mam na sprzedaz zajebiste w kosmosik ksiazki, ktore zawieraja wszystkie odpowiedzi an twoje pytania. jesli chcesz poznac swoje przeznaczenie, wal na priv : - )
na jedno można odpowiedzieć bez czytania owych książek. tak, jesteś wcieleniem BB. ja jestem wcieleniem AA. teraz tylko odnalezc zielony dach piramidy i caly swiat nasz! |
|
|
|
17.01.2011 - 19:47
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
robercik, jak chcesz to mam na sprzedaz zajebiste w kosmosik ksiazki, ktore zawieraja wszystkie odpowiedzi an twoje pytania. jesli chcesz poznac swoje przeznaczenie, wal na priv : - ) na jedno można odpowiedzieć bez czytania owych książek. tak, jesteś wcieleniem BB. ja jestem wcieleniem AA. teraz tylko odnalezc zielony dach piramidy i caly swiat nasz! Mówisz i masz :) (IMG:http://www.biuletyn.agh.edu.pl/archiwum_bip/_2007/_161/picture_161/owcze_160_01_.jpg) |
|
|
|
17.01.2011 - 19:52
|
|
|
Ale się przejąłem tą książką
EDIT: A skąd wiecie że to nie są tylko bohaterzy książki |
|
|
|
17.01.2011 - 21:05
|
|
|
to się po prostu wie. ja to wiem od astralnego półboga Arthasa
|
|
|
|
17.01.2011 - 21:30
|
|
|
Jak mi się uda wyjść to zobaczę
A Arthas to postać z Warcrafta :) A jeśli istnieje naprawdę to zapytaj go o to PS Czy w oobe mogę zobaczyć kim lub czym byłem w przyszłości? I czy żartujecie ze mnie (to pytanie jest głownie skierowane do Mystique) EDIT:Jeśli ostatnie pytanie was bawi (dlaczego?) cofam je Aha i jeszcze jednego zapomniałem Dlaczego Robert Monroe był odpychany gdy próbował się zbliżyć do AA? Ten post edytował robercik101 17.01.2011 - 21:38 |
|
|
|
18.01.2011 - 01:09
|
|
|
tak, żartowałem, jak cię uraziłem to sorry :P
podobno jest możliwość poznania swoich poprzednich wcieleń, chyba Sugier opisał tego typu przygodę w swojej książce. |
|
|
|
18.01.2011 - 03:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
przeczytaj trzecią książkę Monroe jest sporo wyjaśnone i dwa razy pod rząd drugą część. Jego książki naprawdę składają się w piękną całość. :)
|
|
|
|
18.01.2011 - 22:35
|
|
|
Dopiero zaczynam trzecią :)
EDIT: A co do poprzednich wcieleń: http://kominek.blox.pl/2008/02/ZYCIE-PRZED-ZYCIEM.html Tu są nagrania dla facetów: A tu dla pań Testować i mówić czy działa :) OBE rulez A odpowie ktoś na moje pytania bardzo prosiłbym :) |
|
|
|
21.01.2011 - 18:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nikt ci chyba nie odpowie, ponieważ wszystkim twoje pytania wydają się zbyt zalosne :)
|
|
|
|
21.01.2011 - 18:37
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
robercik przestan spamowac bo poleci ostrzezenie pisz jednego sensownego posta zamiast trzech bzdetnych
|
|
|
|
21.01.2011 - 20:47
|
|
|
OK post można zamknąć
|
|
|
|
22.01.2011 - 13:08
|
|
|
Tu można pobrać trylogię (a raczej 2 pierwsze części) w formie mp3
Ma ktoś inne źródło takiego typu (tj Trylogii w wersji mp3)? EDIT: Za niedługo Trylogia będzie dostępna w wersji wav (albo mp3 jak mi sę uda) (czyta DANT) Ten post edytował robercik101 22.01.2011 - 13:23 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |