|
|
![]() ![]() |
31.01.2011 - 15:07
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W tym temacie piszemy jak zaczeliśmy interesować się OBE
OK ja zacznę :) Pewnego ciepłego sierpniowego dnia kiedy jescze interesowałem się informatyką chciałem wywyołać BSOD (niebieski ekran śmierci) kedy szukałem w youtube jak wywołać BSOD znalazłem ten film: Zastanawiałem się co to jeset do jasnej ciasnej oobe i zaczełem szukać w google pierwszą stroną którą znalazłem było to forum a drugą wikipedia.Z wikipedi dowiedziałem się że to stan przebywania poza ciałem,zainteresowało mnie to następnie zaczełem szukać technik wywoływania oobe i znalazłem stronę z 23 technikami na oobe.Próbowałem ją wydrukować ale mi się nie udało bo matka mi kompa kazała wyłączyć :/ Następnego dnia zaczełem przeglądać to forum ale nie rejestrowałem się.Po kilku latach próbowałem zarejestrować się ale mi sms aktywacyjny nie przychcodził ;).W końcu jednak wpadłem na pomysł i korzystając ze starej karty na którą przychodzą smsy zarejestrowałem się I oto moja cała historia :) |
|
|
|
31.01.2011 - 15:17
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Taka mała dygresja
Czy opłaca się uczęsczać na Ten kurs czy nie? |
|
|
|
31.01.2011 - 15:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie opłaca się uczęszczać.
|
|
|
|
31.01.2011 - 15:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Takie tematy, to chyba Hyde Park.
Nieprawdaż? |
|
|
|
31.01.2011 - 19:10
|
|
|
Wg. mnie nie opłaca się uczęszczać gdyż uczy on techniki relaksacji, 4+1 i wizualizacji a to można się nauczyć i bez kursu... nie wiem po co w ogóle traciłem na niego czas...
|
|
|
|
31.01.2011 - 21:09
|
|
|
Ponieważ było powiązanie pomiędzy tematyką życia po śmierci :)
|
|
|
|
01.02.2011 - 00:11
|
|
|
Skad tys sie wzial z tym duble postingiem, co?
|
|
|
|
01.02.2011 - 01:06
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Zapytaj mamy.
|
|
|
|
01.02.2011 - 08:39
|
|
|
Roman, nie bądź bezczelny :P
|
|
|
|
01.02.2011 - 12:45
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
bilu nie badz bezczelny
|
|
|
|
01.02.2011 - 21:07
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dlaczego? bo pozwała na kontakt w wyższą jaźnią, pomocnikami duchowymi, rozwojem siebie, poszerzeniem świadomości, innej strony życia itp...?
|
|
|
|
01.02.2011 - 21:28
|
|
|
Roman to prowokant, ja już się poznałem na nim <seks astralny Romana>
|
|
|
|
01.02.2011 - 21:43
|
|
|
Roman prowokator! ha, ha, ha! <morderczy śmiech prowokacyjnego Romana>
<gdzieś z tyłu BOOM błyskawica> |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |