oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Szkalowanie Oobe, obe
dawid !
post 11.01.2011 - 17:35
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Na litość boską czy gdy spotykacie przewodników oni wyciągają wam pomocną dłoń? (raczej tak) A czy spotykacie tych samych aniołów kilka razy? (no chyba tak ale nie wiem) A czy te duchy grają z wami w jakąś grę? (no chyba raczej nie). http://www.apostol.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=2917 Skąd oni wzięli te pierdoły. No chyba że to prawda.
Go to the top of the page

+Quote Post
twistoid
post 11.01.2011 - 17:51
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

to prawda

+Quote Post
Dzyeson
post 11.01.2011 - 18:13
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

najgorsze ze tam po drugiej stronie pedofilia sie szerzy. Gorzej niz u racingera

+Quote Post
iguana
post 11.01.2011 - 19:11
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Typowe dla katolicyzmu jest postrzeganie wszystkich niewygodnych zjawisk jako ataku na ich kościół. Niestety tak nie jest.
Tak więc jeżeli kościół twierdzi,że moim przewodnikiem jest pewien niosący światło osobnik - nie będę się z tym stwierdzeniem sprzeczać, moje odczucia są ważniejsze od poglądów nawiedzonych osób w czarnych sukienkach.
Nie jestem katoliczką i męczy mnie to ciągłe odnoszenie oobe do chrześcijaństwa.
Dajcie sobie spokój. Wszyscy wiemy jaka jest postawa tej instytucji, nic się w najbliższym czasie nie zmieni, i niepotrzebnie się nakręcamy...
Na poprawę humoru obejrzyjcie sobie film który niedawno wrzuciłam na shout boxie:
http://www.youtube.com/watch?v=HPAznbHHNQk

+Quote Post
Rasta Reggae Man
post 11.01.2011 - 19:37
Post #5

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Ja więżę , że istnieją aniołowie , bóg i niebiosa . I według mnie każdy ma swojego anioła stróża . Co do kościoła to mnie max wkur&& , bo za przeproszeniem czasem bywa burdlem A co do oobe , nie mieszam do tego boga .

+Quote Post
dreamer_the_one
post 11.01.2011 - 19:53
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

fake and gay

+Quote Post
danEG
post 11.01.2011 - 19:57
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

profanacja oobe , grzech smiertelny , bałbym się

+Quote Post
lokop
post 11.01.2011 - 20:15
Post #8

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jest jedna zasada nikomu nie narzucać swojej woli, niech sobie wierzą w co chcą :)
To co napisali na tej stronie to stek bzdur.
Z tego co pamiętam, to Bob napisał tylko żeby szybko przemieszczać się przez pierwsze pierścienie, bo zamieszkują je istoty prymitywne. Starał się po prostu nie zaprzątać ich uwagi.
Bob nie tkwił w przekonaniach religijnych, ale napisał prawdę są obszary wyglądające jak piekło, są jak niebo.tedy zapewnene nie wiedział jeszcze co to). Jego żona Nancy była katoliczką, w pierwszej książce pisał, że pierwsze doznania poza ciałem (wtedy zapewne jeszcze nie wiedział co to) miał gdy żona z dziećmi poszła do kościoła w niedziele, a on położył się na niedzielną drzemkę).
Taki jest ten świat dla jednych jest to inspiracja, dla innych nie.
Ja tam wszystkim katolikom życzę wielu udanych oobe.
Miłość i pokój!

+Quote Post
Koko1718
post 22.01.2011 - 14:57
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dopiero teraz przeczytałam ten artykuł..Co to za pierdoły! I w ogóle jak mogą Robertowi wkładać w usta takie opinie;| Nie mam pytań.. Ten artykuł to jedno wielkie ZUO. Biedni 'parafianie',teraz każdy szuka dobrego szpitala psychiatrycznego dla siebie..

+Quote Post
Bilu
post 22.01.2011 - 15:05
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Niech sobie uważają oobe za co chcą, to ich decyzja, każdy ma prawo decydować za siebie :)

+Quote Post
Koko1718
post 22.01.2011 - 15:11
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

jasne.. ale dlaczego oklamuja internautów,że Robert uważał OOBE za demoniczne i w ogóle za jedno wielkie zło? to,jak sobie ocenią same oobe to ich sprawa,ale niech nie zmieniają faktów!

+Quote Post
Kimkolwiek
post 22.01.2011 - 15:24
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Koko1718 @ 22.01.2011 - 15:11) *
jasne.. ale dlaczego oklamuja internautów,że Robert uważał OOBE za demoniczne i w ogóle za jedno wielkie zło? to,jak sobie ocenią same oobe to ich sprawa,ale niech nie zmieniają faktów!

Bo zjawisko OOBE może doprowadzić do osłabnięcia wpływów religii i manipulowanie tłumem może zostać ograniczone do minimum. Więc muszą kłamać żeby wiernych nie stracić.

+Quote Post
Bilu
post 22.01.2011 - 17:09
Post #13

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Kimkolwiek @ 22.01.2011 - 15:24) *
Bo zjawisko OOBE może doprowadzić do osłabnięcia wpływów religii i manipulowanie tłumem może zostać ograniczone do minimum. Więc muszą kłamać żeby wiernych nie stracić.

Dokładnie, to wszystko propaganda religijna.

+Quote Post
hitmack47
post 22.01.2011 - 20:41
Post #14

Przyjaciel Rodziny

Notatnik

Niestety, tak to już jest z tym naszym kochanym kościołem hierarchicznym (i nie tylko z nim, inne też mają podobnie). W IV w. n.e., kiedy kościół z prawdziwej wspólnoty wiernych i duchownych przemienił się w zbiór owieczek ( potrzebnych tylko do strzyżenia ) i pasterzy (panów), to zaczął się konkretny zamordyzm (inaczej miłość bliźniego ;) Nawracanie i wpajanie każdemu na siłę, że to ONI mają rację, często krzyżem i mieczem (jak to dobrze, że nie żyłem w tamtych czasach). Uzurpowali sobie prawo do monopolu na prawdę i władzę nad światem. Mają w tym wielowiekowe tradycję i "raczej" sobie od tak nie odpuszczą. Najprostsza metoda, żeby utrzymywać kogoś w szyku i manipulować - to strach. Wpajany od maleńkości strach przed mękami piekielnymi, przed nieznanym, odmiennością, innymi poglądami. Książa wmawiają wiernym, że znają "Słowo Boże", dowolnie je przekłamując, na swoją melodię. A wszystko co nie aprobuje kościół jest grzeszne, złe i pochodzi od szatana śmierdzącego siarką. I w efekcie odciąga od zbawienia. Kiedyś gardziłem ludźmi, którzy wypisują i wierzą w takie steki bzdury jak to to. Teraz po prostu jest mi ich żal. Bo czy to ich wina, że w maleńkości złamano w ich chęć do samodzielnego myślenia i dążenia ku samopoznaniu i doskonaleniu? Niestety wiele "urobionych" za młodu umysłów, już takimi pozostaję do śmierci. Smutne.

+Quote Post
Bilu
post 23.01.2011 - 09:26
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(hitmack47 @ 22.01.2011 - 20:41) *
... Niestety wiele "urobionych" za młodu umysłów, już takimi pozostaję do śmierci. Smutne.

Chyba, że coś w nich pęknie i zapragną szukać wiedzy samemu, na własną rękę.
Coś o tym wiem :)

+Quote Post
Polepiony
post 23.01.2011 - 12:45
Post #16

Dusza Towarzystwa

Notatnik

apostol.pl

to już mówi samo za siebie.
dobrze że strona nie nazywa się
katolicki-zaścianek-wrzuć-5-zł-na-tackę-na-nowy-witraż-i-bmw-dla-proboszcza.pl

CYTAT
Chyba, że coś w nich pęknie i zapragną szukać wiedzy samemu, na własną rękę.
Coś o tym wiem :)

Jak każdy z nas.
:)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park