oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> ''...poza Cialem...z Robertem Monroe''
wojownikswiatla
post 08.12.2008 - 19:21
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

kupilem swietna pozycje :

http://allegro.pl/item483172057_kosmiczne_podroze.html

''Udaj się w fascynującą podróż wraz z Rosalind McKnight i Robertem Monroe poza granice cała, czasu i przestrzeni. Pod opieką i przewodnictwem Niewidocznych Pomocników odkryj wielowymiarowy aspekt ludzkiej duszy i odwiedź, wraz z autorką, statki UFO orbitujące wokół Ziemi, wyląduj na Księżycu czy też odbądź podróż w czasie do roku 3000!

Zawarta w tej książce wiedza pomoże ludziom stać się świadomym natury swych wewnętrznych energii do takiego stopnia, że otworzą się na nieograniczone poziomy swego własnego wszechświata. Jest to obowiązkowa lektura dla wszystkich tych, którzy pragną rozwoju, szukają nowych inspiracji i bram do wyższych jaźni.

Kilka opinii czytelników o książce (z Amazon.com):

„Doskonała książka na temat doświadczeń poza ciałem (OBE)”

„Jeśli czytałeś którąkolwiek z książek Roberta A. Monre, to tę też musisz przeczytać”

„Jest to wszechstronny przewodnik do przeżywania życia w sposób, w jaki powinno się żyć. Polecam tę książkę dla każdego, kto ma potrzebę poszukiwań odpowiedzi na najważniejsze życiowe pytania”

Odkrywcy (z ang. Explorers; przyp. tłum) są znani z podróży jakie podejmują. Jednym z takich Odkrywców jest Rosie McKnight. Zgłębiała ona rozległe obszary niefizycznych świadomości. Wraz ze sławnym badaczem zjawiska opuszczania ciała fizycznego (z ang. out-of-body; przyp. tłum.), Robertem Monroe, pomogła w znacznej mierze w zrozumieniu ludzkiej świadomości oraz w wykazaniu poza wszelką wątpliwość, że jesteśmy czymś więcej niż naszymi fizycznymi ciałami. Wiele z tych pionierskich sesji zaprezentowano tutaj słowo w słowo, jako że były one rejestrowane. Podróżom towarzyszą ciepłe i inspirujące komentarze dotyczące współpracy z Bobem Monroe, w początkowym okresie istnienia Instytutu Monroe'a (TMI).

Tu znajdziesz wiadomości o badaniach pozaludzkich systemów energii, interakcjach z wysoce rozwiniętymi istotami, koncepcjach związanych z wielowymiarowością wszechświata, życiu po śmierci i wymiarach zwierzęcych, naturze uzdrawiania i przewodnictwa, pełne spojrzenie w przyszłość, i dużo więcej. Tutaj właśnie w poszukiwaniu naukowej prawdy, nieustraszenie sporządza się mapy obszarów, do których nas prowadzi nasz ciekawy umysł.

Dzięki odwadze Rosie McKnight i innych odkrywców z TMI, dano nam – jak pisze o tym Laurie Monroe we wstępie – czystość wglądu i poczucie ogromu tego, co znajduje się poza naszym codziennym życiem.

Z książki tej dowiedzą się Państwo wiele na temat zastosowań technologii Hemi-Sync, stworzonej przez Roberta Monroe''

przeczytalem w jedna noc-POLECAM !!!

Go to the top of the page

+Quote Post
Danrizz
post 08.12.2008 - 21:24
Post #2

Członek Rodziny

Notatnik

Bardzo wiele dobrego słyszałem o tej książce. Na pewno przeczytam. :)
Tym bardziej - Wielkie dzięki za zachętę ^^

Pozdrawiam

+Quote Post
doloreska
post 08.12.2008 - 23:43
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Natknęłam się na tą książkę. Również na allegro:) i z pewnością ją kupię:) jak tylko kasa wpłynie ;) :/

+Quote Post
Stranger
post 20.04.2009 - 23:21
Post #4

Gość Rodziny
*

Notatnik

3 Ksiazki Roberta Monroe :
-Dalekie Podroze
-Najdalsza Podroz
-Podroze poza cialem

http://www.uploader.pl/?d=30B3127D1

3 Ksiazki Bruce Moen'a :
-Podroz do zycia po smierci
-Podroz poza wszelkie watpliwosci
-Podroze w nieznane

http://www.uploader.pl/?d=0CB514991

+ kosmiczne podroze - Robertem A. Monroe - Rosalind McKnight

http://www.uploader.pl/?d=2F4B844C1

+Quote Post
M2rc1n
post 20.04.2009 - 23:59
Post #5

Członek Rodziny

Notatnik

O! To bankowo się przyda!
Dzięki za namiary.

+Quote Post
Silverka
post 21.04.2009 - 03:06
Post #6

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

przeczytalam pol tej ksiazki i jakos odechcialo mi sie czytac;) dla mnei za bardzo zagmatwana, wolę jezyk Boba i Bruca;)

+Quote Post
Zbyszek
post 21.04.2009 - 06:57
Post #7

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Tego poczytaj, łatwo wpada w ucho:
http://zenforest.wordpress.com/2009/04/16/...nga-na-religie/

+Quote Post
shadorew
post 05.05.2009 - 17:17
Post #8

Gość Rodziny
*

Notatnik

Przeczytałem jedną z jego książek . Naprawdę polecam. Dużo doświadczył, zbadał, odkrył. Czyta się tą książkę może nie najlepiej bo nie zawiera elementów dodatkowych które mają przyciągać uwagę czytelnika . Takie elementy najczęściej mijają się z prawdą. Napisał co doświadczył i trochę swoich spekulacji. Osobom które zaczynają przygodę z oobe polecam jego książki .

+Quote Post
L.e.G.i.o.N
post 05.05.2009 - 20:52
Post #9

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

trylogia ta jak biblia choc bardzo naukoao napisana i dobrze, inaczej by wyszedl na niezruwazonego psychicznie lzejsza jest kniga sugiera... polecam reszta to nudne powtorki

+Quote Post
raincoat
post 26.09.2010 - 20:39
Post #10

Przechodzień

Witajcie. :)
Jakiś czas temu kupiłem pierwszą książkę Rosalind, o której tutaj mowa. Muszę ją szczerze polecić, zawsze przeczytanie jakiegoś rozdziału zwalcza mój czasowy "brak natchnienia" :P
Dzisiaj właśnie tak zrobiłem i wpadło mi myśl, aby poszukać trochę informacji o autorce. Na początku znalazłem przykrą wiadomość o jej śmierci, ale za to zaciekawiła mnie informacja o jej drugiej książce, wydanej w 2004 roku.
Nazywa się "Soul Journeys: My Guided Tours Through the Afterlife". Szukałem o niej informacji, ale niestety na polskich stronach wzmianki o niej nie znalazłem, jedynie na anglojęzycznych, niestety nie zbyt dużo.

Słyszeliście może o niej? Chciałbym ją przeczytać, no ale chyba jak na razie będzie z tym trudno. Może macie jakieś informacje o ebooku tej książki? Albo tłumaczeniu na język polski; jak myślicie, może napisanie do jakiegoś wydawnictwa by coś dało.

Pozdrawiam serdecznie.

+Quote Post
pływak
post 28.09.2010 - 18:20
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

te książki i wiele innych ciekawych pozycji znajdziecie na:
CzaryMary.pl

+Quote Post
raincoat
post 29.09.2010 - 19:49
Post #12

Przechodzień

Tą? Chyba mnie nie zrozumiałeś (albo ja jestem ślepy), bo widzę tylko "Kosmiczne podróże" . :)

Chodziło mi o drugą książkę Rosalind, po angielsku nazywającą się: Soul Journeys: My Guided Tours through the Afterlife. (;

+Quote Post
Astral Parsley
post 29.09.2010 - 21:54
Post #13

Znajomy Rodziny

Przeczytałem całą trylogie Monroe'a i powiem jedno- good job ;) Każda książka oprócz opisu przeżyć, rad, odkryć i przemyśleń jest pewnym rozdziałem w życiu autora. Wspaniale obserwuje się jego rozwój w miarę upływu czasu i ilości odbytych podróży. Polecam każdej osobie zainteresowanej OOBE te lektury jako podstawowe i obowiązkowe (chodź krótkie nie są 300-450 str. każda).

Już zabieram się do studiowania kolejnej książki Bobiego- szczególnie jeśli ją polecacie :)

+Quote Post
ILU
post 19.01.2011 - 20:24
Post #14

Znajomy Rodziny

Kupiłem Dalekie Podróże Roberta Monroe....Dopiero 40 stron przeczytałem,ciągle wciąga.Polecam

+Quote Post
EverDream
post 20.01.2011 - 17:20
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Też przeczytałem trylogie Monroe'a, teraz czytam Serie książek Moena. On ma łatwiej, bo miał dobry start, książki, opisy przeżyć, TMI. Też wciąga, nawet bardziej niż trylogia Monroe'a :) Polecam jak najbardziej przeczytać.

+Quote Post
puppy
post 08.08.2011 - 15:04
Post #16

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przeczytałem dziś kilka stron w Empiku
Fajna :)
Można ją ściągnąć tu

+Quote Post
turysta49
post 19.10.2011 - 01:21
Post #17

Dusza Towarzystwa

("Temat był ale się zmył" - Turysta49)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park