oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jak wywołałem swoje pierwsze obe
Jak wywołałem swoje pierwsze obe
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 89
Goście nie mogą głosować 
Militar
post 26.10.2006 - 14:53
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

bardzo prosze o niezaśmiecanie sondy zbędnymi wypowiedziami tak by kazdy kto tu wejdzie miał na ekranie sondę a nie tekst czyjejś wypowiedzi (oprócz mojej hehe). jeżeli są jakieś uwagi to prosiłbym na priva a nie tutaj.

*inne to po prostu inne metody w tym wypadku chyba zaznaczający tą opcje powinien tu umieścić jakieś wyjasnienie jeżeli uważa to za stosowne.
Go to the top of the page

+Quote Post
Noble
post 26.10.2006 - 16:03
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

całkiem konkretne odpowiedzi w tej ankiecie:) dobra robota Militar:)

+Quote Post
Militar
post 27.10.2006 - 18:22
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

ot taki wpis żeby ankieta była tip top

+Quote Post
Militar
post 30.10.2006 - 20:40
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

przemyślałem sprawę może jednak lepiej będzie jak coś ktos tu napisze od czasu do czasu żeby ankieta zawsze była wsród najnowszych.

+Quote Post
Psychedelic_mind
post 02.11.2006 - 01:07
Post #5

Znajomy Rodziny

Notatnik

nooo :) dobry pomysl :)

+Quote Post
Militar
post 13.01.2007 - 14:55
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

takie małe odkurzenie kurzów żeby można było na to jeszcze raz spojrzeć perspektywicznie pff co ja bredzę :D

+Quote Post
Militar
post 15.01.2007 - 16:04
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

a jak ty wywołałeś swoje pierwsze obe?

+Quote Post
bachu
post 16.01.2007 - 00:39
Post #8

Członek Rodziny

Notatnik

U mnie było to dość dawno, gdy nie miałem jeszcze o tym pojęcia. Była późna noc, siostra siedziała na kompie a ja walnąłem się spać z discmanem. Muza grała i tak jeden kawałek mnie usypiał drugi przeciwnie. W końcu zaczęło się. Myślałem, że mnie kosmici porywają :|

+Quote Post
Militar
post 17.01.2007 - 19:02
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

a może Ty zagłosujesz? wez udział w bezpłatnej ankiecie z nagrodami. do wygrania dziurki od durszlaka a jako nagroda pocieszenia upojna astralna noc z pamelą

+Quote Post
Militar
post 20.01.2007 - 17:47
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

bardzo mnie to cieszy że już 41 osób zagłosowało co prawda jest około 200 kont aktywnych :S

+Quote Post
pieczywo
post 11.10.2007 - 12:48
Post #11

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Odświezam :)

+Quote Post
Marcin181
post 11.10.2007 - 14:35
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

ehhh moje 1 OBE... oj kiedy to było chyba w maju... dostałem takich wibracji że szok... nigdy jeszcze takich nie miałem po pierwszym wyjściu... i milo że sie bałem strasznie i nie chcialem tego wyszedłem na chwile... ehh Dlaczego teraz to nie przychodzi tak szybko xD

+Quote Post
.::Tomek::.
post 11.10.2007 - 14:39
Post #13

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Moje 1 było w sumie spontaniczne. Po nocnych próbach i częstym budzeniu się nad ranem. Schemat taki jak zawsze, czyli powolne odzyskiwanie świadomości, zaczynałem słyszeć otoczenie i koncentrowałem się na nacisku na ciało astralne. Przyszły wibracje wzmocniłem je i jakoś się wyczłapałem z tego ciała fizycznego. Pierwsze moje obe trwało [CHYBA] 5-10 minut.

+Quote Post
Marcin181
post 11.10.2007 - 14:45
Post #14

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Super Tomek też tak próbuje teraz. ale jakoś trace przytomnośc bo wogóle nie chce mi sie rozbudzać... wstaje patrze na zegarek i siup do wyra...

+Quote Post
post 11.10.2007 - 14:53
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ech te moje nocne próby też tak w sumie teraz wyglądają. Miałem długą przerwę i moja wytrwałość poszła w ... :) ale po nocnych próbach jak już się zmuszę zazwyczaj nad ranem wibruje. Dzisiaj to samo. Ale dzisiaj miałem jakieś dziwaczne wibracje. Jakbym miał jakiegoś bloka. Anyway, polecam medytację i ładowanie się pozytywną energią przed snem :) pomaga trochę. A i ćwiczymy koncentrację itp. :)

+Quote Post
Drag0n
post 11.10.2007 - 17:21
Post #16

Świadomie Śniący

Notatnik

A ja zaznaczyłem NIESTETY

,,jeszcze nie doświadczyłem obe ale wkrótce"

:(

+Quote Post
post 11.10.2007 - 17:31
Post #17

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(dragon1 @ 11.10.2007 - 16:21) *
A ja zaznaczyłem NIESTETY

,,jeszcze nie doświadczyłem obe ale wkrótce"
:(

Wszystko przed nami ;)
A zastanawiałeś się może dlaczego nie doświadczyłeś OBE? Czasami trzeba rozwiązać problem ze sobą w jednym świecie żeby móc wtargnąć w inny :)

+Quote Post
Drag0n
post 11.10.2007 - 17:41
Post #18

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(.::Tomek::. @ 11.10.2007 - 18:31) *
A zastanawiałeś się może dlaczego nie doświadczyłeś OBE? Czasami trzeba rozwiązać problem ze sobą w jednym świecie żeby móc wtargnąć w inny :)

A czy jakieś problemy z świecie fizycznym mają zwiazek z wychodzeniem ?
Ja nie wiem co moze mnie blokować, mam efekt kołysania, wibracji, nie czuje ciała i jest zajebiscie ale nie daje rady wyjsc, raz juz czułem ze wychodze, normalnie widzialem w tej czerni jakbym w nią wlatywał ale po chwili wszystko wróciło do poprzedniego stanu.... :( Wczoraj np. pierwszy raz mi sie zdarzyło że jak chciałem sobie normalnie zasnąć to same wibracje mnie wybudzały i sie nasilały...

Tomek a ty juz miałes oobe ? Udało ci sie dopiero wtedy jak rozwiazales swój problem ?

+Quote Post
Eden
post 11.10.2007 - 19:19
Post #19

Członek Rodziny

Jeszcze nie doświadczyłem oobe, ale na pewno niedługo mi się uda :) jak tylko przeczyszczę sobie wirek w dupie' oraz uniezależnię się od WoWa' haha :)

'Czytaj czakry
'Czytaj World of Warcraft - najlepsza gra na PieCa

+Quote Post
post 11.10.2007 - 19:43
Post #20

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(dragon1 @ 11.10.2007 - 16:41) *
A czy jakieś problemy z świecie fizycznym mają zwiazek z wychodzeniem ?
Ja nie wiem co moze mnie blokować, mam efekt kołysania, wibracji, nie czuje ciała i jest zajebiscie ale nie daje rady wyjsc, raz juz czułem ze wychodze, normalnie widzialem w tej czerni jakbym w nią wlatywał ale po chwili wszystko wróciło do poprzedniego stanu.... :( Wczoraj np. pierwszy raz mi sie zdarzyło że jak chciałem sobie normalnie zasnąć to same wibracje mnie wybudzały i sie nasilały...
Tomek a ty juz miałes oobe ? Udało ci sie dopiero wtedy jak rozwiazales swój problem ?

Nie chodzi mi do końca o rozwiązywanie tych problemów życia codziennego czy coś. Czasami po prostu żeby coś zyskać warto zyskać jakąś harmonię najpierw :) Problemów to ja mam masę ze sobą. Muszę się najpierw dowiedzieć kim ja w ogóle jestem, ułożyć się jakoś wewnątrz, poznać swoje wnętrze a dopiero wtedy mogę zająć się efektywnie eksploracją innego świata. OOBE miałem, spontan co prawda, całe 5 minut jak nie więcej trwało :) było wspaniałe. Ale po prostu teraz mam blokadę. Oprócz ślepego dążenia do tego wyjścia uważam, że trzeba czasami się zatrzymać i skoncentrować na innej drodze do OBE. Takie moje zdanie jest.

+Quote Post
SORROW
post 11.10.2007 - 19:48
Post #21

Guests

Hehe, tu zaczyna się problem rozróżniania .Jeżeli pod uwagę weźniemy samo LD (wiem ,że Daro łączy te terminy, ale pogdybajmy) wtedy "odezwało by" się więcej osób . A samo wyjście jako-takie to wyższa szkoła jazdy Sam walczyłem o fazę kilkanaście miesięcy i udaje mi się coraz częściej ( problem w wyostrzaniu świadomości ) .Apropo pierwszych wyjść , kilka lat temu zaliczyłem kilka spontanów i tak jakoś zaszczepiłem w sobie tą tematykę sięgając w międzyczasie po literaturę i wspaniałą "trylogię " i rosłem z zakorzenionym przekonaniem ,że COŚ W TYM JEST !!!

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park