Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Closed TopicStart new topic
> Oobe Czy Zwykły świadomy Sen?
oppoioii
post 21.02.2011 - 15:15
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8352

Miałem taki dziwny sen dzisiaj około 9 rano. Co to może byc?

Na początku byłem w takim pół śnie, pół rzeczywistości. Sam nie wiedziałem czy śnię czy po prostu leżę w łóżku. Co chwilę się budziłem. Miałem koszmary, że moi współlokatorzy wchodzą do pokoju i mnie straszą. Po kolejnym przebudzeniu postanowiłem wstac. Poszedłem może ze 2 metry i stwierdziłem, że coś tu nie gra. Spojrzałem na moje łóżko, jednak mnie w nim nie było. Postanowiłem się skupic i oderwac się od ciała jak stoję. Nagle zacząłem się unosic. Szybko oddaliłem się od mojego pokoju, przenikając przez ściany. Przelatując przez pokój współlokatorów widziałem czarnego kota, któremu świeciły się oczy. Postanowiłem poleciec do akademika, żeby powiedziec moim znajomym później w rzeczywistości co robili. To by był dowód na coś niezwykłego. Po drodze zauważyłem dziewczynę, która mi się podoba, ale chęc udowodnienia czegoś niesamowitego była większa od chęci zostania z nią. Poleciałem dalej. Na początku snu czas się chyba zgadzał, jednak później zobaczyłem, że jest 16. Kiedy doleciałem do akademika, miałem problemy, żeby wyhamowac i trafic w ich okno. Wreszcie się udało. Niestety nic ciekawego nie robili. Zapamiętałem tylko, że 1 z kolegów jadł lizaka. W ogóle oni mnie również widzieli i nie przerazili się tym, że rzucałem jakimiś papierkami (myślałem, że mnie nie widzą). Stwierdziłem, że nie ma sensu tam dalej siedziec i postanowiłem wyleciec. Musiałem wziąc rozpęd, bo bałem się, że się nie uniosę i spadnę. Udało się, a później jak spojrzałem do tyłu, okazało się, że oni mieszkają na parterze(w rzeczywistości mieszkaja na 4. piętrze). Wyleciałem, a oni zaczęli mnie gonic. Zaczęli we mnie czymś rzucac. Ja próbowałem się unieśc jak najwyżej, żeby nie dali rady dorzucic, jednak przychodziło mi to z trudem. Zdenerwowany, że sen staje się nieprzyjemny, postanowiłem się obudzic. Potrząsnąłem głową i tak jakby w przyspieszonym tempie przeleciałem do domu. Obudziłem się.
Profile CardPM
+Quote Post
twistoid
post 21.02.2011 - 15:34
Post #2

http://demotywatory.pl/762
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1525

takie rzeczy opisuj w notatniku
Profile CardPM
+Quote Post