|
|
![]() ![]() |
23.11.2012 - 16:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich.
Wklejam tu dwa linki do bardzo ważnego materiału na temat tzw. ''fenomenu UFO'', oraz uprowadzeń. Albowiem miłość to również wiedza na temat ciemnej strony rzeczywistości... ciągłe pisanie o ''miłości i świetle'', oraz ignorowanie niewygodnych faktów, nie jest działaniem istoty w pełni przebudzonej. |
|
|
|
23.11.2012 - 17:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Słuchaj wiem, że to mało profesjonalnie wypowiadać się w tym temacie, nie oglądając wcześniej tych filmików. Wypowiem się jednak, ponieważ temat UFO jest mi bliski.
Co łączy UFO i OBE? Relacje świadków tzw wzięć. Ludzie ci wszyscy nieświadomie przeżywają OBE, a ich wspomnienia wyciągane są podczas hipnozy regresywnej. To, że widzieli obcych, którzy wykonywali na nich jakieś eksperymenty i porozumiewali się z nimi telepatycznie, nie znaczy, że te wydarzenia miały miejsce w wymiarze rzeczywistym. Prawdopodobnie odbywały się w śnie... Jak znajdę czas, to chętnie obejrzę filmiki i się do nich odniosę. |
|
|
|
23.11.2012 - 20:15
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ciągłe pisanie o ''miłości i świetle'', oraz ignorowanie niewygodnych faktów, nie jest działaniem istoty w pełni przebudzonej. To nie tak, to zupełnie odwrotnie jest. Właśnie przez nieignorowanie, a szczerą obserwację, wychodzi pisanie o miłości :) Napisałeś: Albowiem miłość to również wiedza na temat ciemnej strony rzeczywistości... I otóż to. To, że np. Bielik pisze ciągle o miłości, nie znaczy, że ignoruje "ciemną stronę", ale że ją przejrzał i zrozumiał co jest prawdziwe, a co nie :) I teraz pragnie się dzielić tym z Wami. Ja także :) |
|
|
|
28.11.2012 - 09:39
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dla mnie jeden z lepszych, jeżeli nie najlepszy w tym temacie. Pozdrawiam
|
|
|
|
28.11.2012 - 18:18
|
|
|
Witam.
Zamieszczam materiał (podzielony na siedemnaście części) Davida Icke'a, oraz Arizony Wilder... : |
|
|
|
28.11.2012 - 21:55
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Załóżmy, że jest ta obca agenda i nami manipuluje. Załóżmy, że to fakt i pomińmy brak dowodów. Zatem pytam:
1. Co z tego wynika? 2. Jak temu zaradzić? Allantaniel możesz napisać coś od siebie bo póki co nic konkretnego nie przekazujesz. Podziel się swoimi refleksjami, doświadczeniami z ufo. Ja raz widziałem ufo i nawet mam zdjęcie. Wiem, że wśród nas są "inni" albo to my jesteśmy wśród innych. Znasz teorię pustej ziemi? Do tej pory siedzą tam różne cywilizacje, ale co z tego? Proszę napisz coś od siebie bo pomyślę, że bazujesz tylko na YT a to myślisz uwiarygodnia Ciebie? |
|
|
|
28.11.2012 - 23:05
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
bazy na księżycu, bloodlines jako nie ludzkie "więzy krwi",kontrola ludzkości,
manipulacja, propaganda w krystalicznej postaci,CAŁKOWITE ukrycie prawdy o tym kim tak naprawde jesteśmy sięga to dużo głebiej niż możemy nawet sobie to wyobraźić, niemalże do granic naszej wyobraźni a jeśli to prawda heh ;] to jak pomóc mamy sobie , jak się przez to przebić ? ;] dlaczego duchowość jest w nas tak głęboko dlaczego marzenia są tak głęboko w nas ? wiara,ndzieja ? mamy coś o czym mogą tylko pomarzyć, to w nas to co sprawia, że czujemy,kochamy,jesteśmy. można to określać na wiele sposobów i różnie interpretować, ale zawsze pozostaje to tym samym. No chyba,że wlaśnie o to im chodzi abśmy to czuli bo na tym im zależy ;]] ahh gdzie te moje leki hiehie ;p |
|
|
|
28.11.2012 - 23:34
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
bazy na księżycu, bloodlines jako nie ludzkie "więzy krwi",kontrola ludzkości, manipulacja, propaganda w krystalicznej postaci,CAŁKOWITE ukrycie prawdy o tym kim tak naprawde jesteśmy sięga to dużo głebiej niż możemy nawet sobie to wyobraźić, niemalże do granic naszej wyobraźni a jeśli to prawda heh ;] to jak pomóc mamy sobie , jak się przez to przebić ? ;] dlaczego duchowość jest w nas tak głęboko dlaczego marzenia są tak głęboko w nas ? wiara,ndzieja ? mamy coś o czym mogą tylko pomarzyć, to w nas to co sprawia, że czujemy,kochamy,jesteśmy. można to określać na wiele sposobów i różnie interpretować, ale zawsze pozostaje to tym samym. No chyba,że wlaśnie o to im chodzi abśmy to czuli bo na tym im zależy ;]] ahh gdzie te moje leki hiehie ;p "Marzenia są bardziej rzeczywiste niż sama rzeczywistość, są bliżej człowieka." - Gao Xingjian |
|
|
|
28.11.2012 - 23:51
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
;] klucze mamy ciagle przy sobie :)
|
|
|
|
29.11.2012 - 13:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Przeczytajcie cykl pt. "Fala" w języku polskim -> http://quantumfuture.net/pl/falaindeks.htm w języku angielskim (wszystkie 8 tomów) -> http://cassiopaea.org/category/volumes/the-wave/ |
|
|
|
29.11.2012 - 17:35
|
|
|
W Boskim rozumieniu,nic nie jest złe czy dobre:) wszystko jest cudem i pochodzi od Boga:)
Z mojego punktu siedzenia,widać że to jest najdoskonalszy plan:) a my go właśnie wypełniamy:) Nie bójcie się niczego i nikogo:) bo to wy nadajecie wszystkiemu wagę zła lub dobra:) pozdrawiam |
|
|
|
29.11.2012 - 17:41
|
|
|
|
|
|
|
29.11.2012 - 19:30
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ciekawa publikacja polskiego profesora dotycząca UFO. W skrypcie są opisane bardzo proste testy dotyczące prawdopodobieństwa porywania ziemian przez kosmitów, które jeśli uznać je za wiarygodne dają obraz skali tego zjawiska. Przez informacje trochę trudno przebrnąć, ale każdy kogo ten temat interesuje przynajmniej powinien odnaleźć rozdział dotyczący testów na implantowanie przez obcych i wykonać to proste badanie ogranoleptyczne na sobie, zaproponować je rodzinie, znajomym... http://uprowadzenia.cba.pl/
Jednocześnie zachęcam zainteresowanych tematem do oglądania co piątek niezależnejtelewizji, tam też sporo informacji na ten temat. Link do katalogu audycji http://niezaleznatelewizja.pl/category/arc...-oni-juz-tu-sa/ |
|
|
|
29.11.2012 - 20:08
|
|
|
Witam.
Dowody są wszędzie, wystarczy zgłębić się w historię, oraz przeanalizować dowody w postaci zeznań porwanych, a także pracowników podziemnych baz jak np. Phil Schneider. Również warto przyjrzeć się temu co mają do powiedzenia na ten temat, alternatywni badacze jak Dan Winter, czy David Icke. Ważne jest także przeanalizowanie starych rzeźb, malowideł, słów Szamanów. Również logiczne spojrzenie na to co od tysięcy lat wyrabiają ''królewskie rody''. Otworzyć umysł, wyczyścić go z brudu jakim jest papka medialno-społeczno-religijna. Każdy może zrobić z tą wiedzą co mu się żywnie podoba, uważam że każdy ma prawo poznać historię (a raczej ułamek historii), o której nie powiedzą wam w telewizji czy w szkołach. Jednym z podstawowych czynników zmian jest informacja. Możemy zmienić nasze życie, wpływając na naszą przestrzeń - to bardzo wiele. Dodatkowo ''uświadamiając'' innych (aczkolwiek nie na siłę, pełen luz i spokój) dajemy im szansę na ''wyrwanie się'' ze szpon matrixa, który ''nakazuje ludziom, jak mają myśleć i żyć''. Każdy jest istotą nieskończoną, wolną w swej naturze... i każdy ma prawo do wiedzy, a co z tym zrobi... czy będzie nad sobą pracować, czy stanie się ''szlachetnym i empatycznym''... czy wybierze inną drogę - jego wolny wybór. Pozdrawiam! |
|
|
|
29.11.2012 - 20:19
|
|
|
Co ma do tego obca agenda? Nie wszyscy oświecą się za naszych czasów:) Każdy idzie własną drogą i ufo nie ma tu nic do rzeczy:)
Ameryki nie odkryłeś twierdząc, że nasz historia jest inna niż się podaje, ale jeśli ktoś chce wierzyć, że pochodzi w prostej linii od małpy to jego wybór. Twoje rozumowanie jest takie. Chcesz być świadomym - wiedz, że ufo porywa ludzi:) Trochę to śmieszne, sam przyznaj:) |
|
|
|
29.11.2012 - 20:48
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Temat interesowania się UFO to dla jednych kwestia zaspokojenia ciekawości, dla innych to krucjata mająca na celu udowodnienie, że obcy tu byli i są. Jedni interesują się światem owadów, inni ptaków, inni roślin, inni UFO. Nie oznacza to, że należy cokolwiek robić z tą wiedzą, prócz pogłębiania jej dla samego poznania, pogłębienia wiedzy, udowodnienia i potwierdzenia samemu sobie pewnych zjawisk i zależności między nimi występujących. Nie trzeba tej wiedzy w praktyce wykorzystywać, co nie znaczy, że kiedyś nie będzie nam do czegoś przydatna, lub poznamy, że do niczego nam się nie przyda, ale najlepiej samemu się o tym przekonać, albo podjąć decyzję, że nic nie warto bo i tak trafimy do piachu, albo pieca (oba warianty w ogólnoprzyjętej obecnie wersji zdarzeń), ot co.
|
|
|
|
29.11.2012 - 21:10
|
|
|
Owady, ptaki, rośliny można obserwować, karmić, pielęgnować a z ufo co? Najlepiej chyba pogłębiać wiedzę w sposób praktyczny a Allantaniel naoglądał się filmików, którymi sieć jest zalana i tyle z tego. Nie ma żadnych własnych doświadczeń na tym polu a szkoda bo jego przekaz byłby bardziej wiarygodny.
|
|
|
|
29.11.2012 - 22:46
|
|
|
Ja nie mam na myśli ''UFO które porywa ludzi'', aczkolwiek takie zdarzenia mają miejsce (czy to przez ludzkich, czy ''obcych'', a czasem nawet jednych i drugich - ''pilotów'')
UFO to tylko wierzchołek góry lodowej - kto szuka ten znajdzie. Problem jest bardzo poważny. Chodzi min. o wykorzystywanie dzieci w rytuałach ''elit'', eksperymentowanie na porywanych ludziach, w podziemnych bazach min. w USA, kontrolę umysłu, opętania poprzez wielowymiarowe istoty, kradzież naszej energii. Pozdrawiam. |
|
|
|
29.11.2012 - 23:06
|
|
|
Bez internetu byś nic nie znalazł a wtedy żyłbyś na luzie a tak zostałeś zbombardowany teoriami i przez to zamiast rozkwitać usychasz, aby kiedyś znowu zakwitnąć. Wiedz jednak, że nie musisz usychać tylko podlewaj się czystą wiedzą płynącą z Twego wnętrza a nie tylko skażoną wypływającą z Twego zewnętrza i do tego nieprzefiltrowaną.
|
|
|
|
29.11.2012 - 23:10
|
|
|
Nie dziwi mnie taka reakcja, u mnie wszystko w porządku, jednak sądząc po Twoich wpisach - u Ciebie niekoniecznie.
Można jednocześnie żyć szczęśliwie, w radości i rozkoszować się życiem, ale i rozpracowywać ''system manipulacji''. Jedno nie wyklucza drugiego. To długi proces, ale bez pełnej świadomości, nie zajedzie się daleko. Pozdrawiam. |
|
|
|
29.11.2012 - 23:13
|
|
|
To napisz jak Go rozpracowujesz. Tak, że oglądasz tylko cudze filmiki? Podziel się swoimi doświadczeniami z uprowadzeń, eksperymentów na dzieciach.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |